| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| 

12-11-2008, 18:52

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 97%      |  |  

| 
				 Harcosok 
 Hát hozzászólok én is. 
Elég rég volt az,hogy arénáztam. Még régebben,hogy törpével. De úgyérzem azért csak van valami közöm az arénához  
Szerintem kell a fedezés.  
És,hogy miért: Az elején jó eséllyel van 1-2 olyna ori amit ütni lehet 5 sereggel. Na hát mondanom sem kell mekkora elönyt okoz ez így is. Viszont mivel van még pár ütés így a csoport utánuk fedez kb valahogy.

A 3 bánya is nem tudom kinek elég. Amikor én játszottam nem volt elég semmiképpen. Mf-ként szükségesek az átképzések így rengeteg fém bánya kell (6-7 minimum). Szövisként ha törpe az ember akkor megint csak rengeteg fémbánya mert valószinű több embernek termel.

A szövizést is kissé megölné a fedezés nélküliség. Ha leütnek 1 embert az óriási kör távolság miatt csak fedezve tud a társai mellé kerülni.

Annyit tennék még hozzá: Kb az első 2-3hétben kiszakadnának a "nyertesek"(max 2-3ember) és onnantól a  többiek ingyenföld szinvonalra kerülnének.
				__________________Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.

Last edited by Harcosok; 12-11-2008 at 18:59..
 |  

| 

12-11-2008, 18:55

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Harcosok  Ha leütnek 1 embert az óriási kör távolság miatt csak fedezve tud a társai mellé kerülni. |  Ennek a javaslatnak a kapcsán nem beszélünk már óriási körtávolságokról, hiszen a körtávok közelítve lesznek. |  

| 

12-11-2008, 19:04

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 97%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Ennek a javaslatnak a kapcsán nem beszélünk már óriási körtávolságokról, hiszen a körtávok közelítve lesznek. |  Jelenről van szó.Amig az nincs bevezetve nem tudok vele kalkulálni. 
Ha az  a gond még el is tünik vannak ott nagyobbak.

De a legföbb dolog ami változna: Hamar kiderülne ,hogy ki nyert és ki nem.  
Nem lenne értelme 2hónapig tartani az arénának azért ,hogy max 4 ember ingyenföldnek hazsnálja a többi 20-at...
				__________________Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
 |  

| 

12-11-2008, 19:04

|  
	| 

| Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 
 Olvasgatom egy jo ideje ezt a topicot, es csak egy dolgot kerdeznek. Miert kellene a fedezest eltorolni? Esetleg van olyan taktika fedezessel, amikor atuthetetlen az adott ori? Vagy csak az a problema, amit vki emlitett, hogy a vegen egy jo fedezessel beugrik vki egy top helyre? Ha csak ez, ez esetben eleg lenne tiltani a fedezest az utolso 2-3 napban, es kesz.  
Szerintem ha a kortavolsagok kozelitve lesznek, szovisereggel meg a legbunkeresebb fedezogep is atutheto lenne...  
				__________________Remedy
 |  

| 

12-11-2008, 19:15

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Remedy  Olvasgatom egy jo ideje ezt a topicot, es csak egy dolgot kerdeznek. Miert kellene a fedezest eltorolni? Esetleg van olyan taktika fedezessel, amikor atuthetetlen az adott ori? Vagy csak az a problema, amit vki emlitett, hogy a vegen egy jo fedezessel beugrik vki egy top helyre? Ha csak ez, ez esetben eleg lenne tiltani a fedezest az utolso 2-3 napban, es kesz.  
Szerintem ha a kortavolsagok kozelitve lesznek, szovisereggel meg a legbunkeresebb fedezogep is atutheto lenne...   |  Nem hiszem, hogy az átüthetetlenség probléma. Első helyre viszont minden további nélkül lehet kerülni egy jól időzített fedezés + egyetlen támadás kombinációval.

Nem biztos, hogy szenercsés, ha a nyertes úgy nyer, hogy végig fedezett, és volt a végén egy ütése egy teljesen üres országra, amivel egyidőben bejött még az utolsó fedezése, és ezzel megnyerte a fordulót. |  

| 

12-11-2008, 19:19

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 85%      |  |  

| 
 Elnézést, ha személyeskedtem volna! 
Ez egy stratégiai  játék! Engem is zavarnak, a felfedezgetős, csak lopkodós, és varizgatós orik (Nem Fülesre célzok   ) 
Viszont ez a lényege az egésznek, hogy meg kell oldani a játék keretein belül, nem véletlenül lett ez így kitalálva. Alkalmazkodni kell a viszonyokhoz, nem minden esetben megváltoztatni! 
Felfedezés fontos része a játéknak. 
Akkor látnám csak értelmét az eltörlésének, ha meg lehetne oldani a többi faj nyersanyag igényét, de mivel Ati nyilvánvalóvá tette, hogy az túl nagy változás lenne, így maradjon ahogy van! |  

| 

12-11-2008, 19:24

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Nem biztos, hogy szenercsés, ha a nyertes úgy nyer, hogy végig fedezett, és volt a végén egy ütése egy teljesen üres országra, amivel egyidőben bejött még az utolsó fedezése, és ezzel megnyerte a fordulót. |  És ebben mi a baj? Mindig is voltak jó időzítések a játékon belül! 
De elég kicsi esélyét látom annak, hogy ez így megvalósuljon.  
De akkor legyen úgy hogy az utolsó harmadban ne lehessen felfedezni! 
Ennek látom értelmét, de a teljes eltörlésnek egyáltalán nem vagyok híve! |  

| 

12-11-2008, 19:26

|  
	| 

| Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Nem hiszem, hogy az átüthetetlenség probléma. Első helyre viszont minden további nélkül lehet kerülni egy jól időzített fedezés + egyetlen támadás kombinációval.
 Nem biztos, hogy szenercsés, ha a nyertes úgy nyer, hogy végig fedezett, és volt a végén egy ütése egy teljesen üres országra, amivel egyidőben bejött még az utolsó fedezése, és ezzel megnyerte a fordulót.
 |  Ertem. Ez esetben mi a gond az altalam emlitett otlettel, hogy utolso x napban ne lehessen fedezni?
				__________________Remedy
 |  

| 

12-11-2008, 19:28

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Remedy  Ertem. Ez esetben mi a gond az altalam emlitett otlettel, hogy utolso x napban ne lehessen fedezni? |  Részemről az égvilágon semmi. |  

| 

12-11-2008, 19:34

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 Akkor csak azt kéne kiokosodni, utolsó hány napon ne lehessen fedezni!   |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |