Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-05-2008, 09:13
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Betelgeuse View Post
Ha csak ezek a lehetőségek vannak szinte mindenki a ne legyenre szavaz de a hozzászólásokat nézve mégis valami köztes megoldás kellene. Szerintem ez a téma megérne egy alaposabb átbeszélést... ha egyáltalán hajlasz arra, hogy az arénában másképp működjön a felfedezés
A "működjön máshogyyal" az a problémám, hogy az arénét teljesen kiszámíthatatlanná teszi az új játékosok (új Arénázók) számára, újabb és újabb képleteket és szabályokat kell megtanulniuk, és inkább hagyják az egészet a fenébe. Így egy idő után néhány lelkes régi Arénázón kívül nem jönnek új belépők. Egy tiltás még könnyen feldolgozható.
Old 12-05-2008, 09:59
Betelgeuse
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A "működjön máshogyyal" az a problémám, hogy az arénét teljesen kiszámíthatatlanná teszi az új játékosok (új Arénázók) számára, újabb és újabb képleteket és szabályokat kell megtanulniuk, és inkább hagyják az egészet a fenébe. Így egy idő után néhány lelkes régi Arénázón kívül nem jönnek új belépők. Egy tiltás még könnyen feldolgozható.
Nagyon kevés az új arénázó és azért mert a felfedezés másképp működik nem fog senki elriadni...
Nem kell túlbonyolítani akkor hamar megtanulják
Szerintem vagy drasztikusan meg kell emelni a felfedezéshez szükséges katonák számát és ez lehet hektárfüggetlenül egy állandó szám, hogy egyszerű legyen vagy annyit lehessen felfedezni amennyit ütéssel szereztél.
Kellene egy kis reklám is az arénának nem lehet körlevelet küldeni az indulás előtti nap? Szerintem legalább 2x ennyien jelentkeznének sokan azt se tudják, hogy létezik...
Reply With Quote
Old 12-05-2008, 10:27
Elfi Elfi is offline
Member

Longevity: 90%

Quote:
Kellene egy kis reklám is az arénának nem lehet körlevelet küldeni az indulás előtti nap? Szerintem legalább 2x ennyien jelentkeznének sokan azt se tudják, hogy létezik...

Egyetértek!

Az Aréna játszhatóbbá tétele mellett legalább anyira fontos lenne, a játék megismertetése a hódosokkal. .

Volt olyan eset, hogy fórumon megkérdezték amikor a hétvégi játékon szerzett sajtomat látták, hogy az meg mi, ezzel nincs is semmi baj, de amikor írtam, hogy hétvégiztem, nem tudták mi az, pedig kék 2-ese volt. .

Sokan nem ismerik a Hódító aljátékait, megkockáztatom szerintem a hódosok jóval több, mint 50%-a tartozik ebbe a csoportba, de olyan is van aki meg állandóan lemarad, mert nem tudja, elfelejti, hogy mikor kezdődik. .
ELFeledett Vidék (#437487)
Reply With Quote
Old 12-05-2008, 15:36
csabi's Avatar
csabi csabi is offline
Member

Longevity: 89%

Quote:
szerintem sok embernek fel sem tűnne, h nem annyi az annyi, akinek meg igen, az meg utánna tud nézni, h mért..

reklám tényleg nem ártana, én ezért fórumozok az arénás országommal általában, mert hátha vkinek feltünik..
Old 12-05-2008, 21:23
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Én úgy érzem, hogy egy felfedezés tiltás sokkal inkább átalakítja a játékot, mint például egy más képletű felfedezés.
Ha egy csoportban nincs felfedezés, akkor a csoportba új föld csak új nevezővel érkezhet. Tulajdonképpen az induló 200 heki vándorol ide-oda. Úgy érzem, ez stratégiailag egész más játékot igényel. Ez lehet, hogy jó, de semmiképpen sem könnyen feldolgozható. Én kipróbálnám egy arénára. Ha nem válik be, vissza lehet térni a felfedezésre.

ui:
Bocs, hogy beleszóltam az aréna témába, pedig nem is arénázok. Mentségem, hogy az arénához hasonlító régi hódítóban játszottam...
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote
Old 12-05-2008, 21:30
csabi's Avatar
csabi csabi is offline
Member

Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Én úgy érzem, hogy egy felfedezés tiltás sokkal inkább átalakítja a játékot, mint például egy más képletű felfedezés.
Ha egy csoportban nincs felfedezés, akkor a csoportba új föld csak új nevezővel érkezhet. Tulajdonképpen az induló 200 heki vándorol ide-oda. Úgy érzem, ez stratégiailag egész más játékot igényel. Ez lehet, hogy jó, de semmiképpen sem könnyen feldolgozható. Én kipróbálnám egy arénára. Ha nem válik be, vissza lehet térni a felfedezésre.

ui:
Bocs, hogy beleszóltam az aréna témába, pedig nem is arénázok. Mentségem, hogy az arénához hasonlító régi hódítóban játszottam...
remélem ki is próbálod!
Old 12-06-2008, 10:33
Betelgeuse
Guest

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post

ui:
Jobban végiggondolva mégse támogatnám a felfedezés teljes eltörlését...
Ha nincs felfedezés nagy értéke lesz a földnek és félek, hogy az üres országok leföldelgetése után betonvédelmű országok néznek farkasszemet komoly játék nélkül...
Reply With Quote
Old 12-06-2008, 11:03
Elfi Elfi is offline
Member

Longevity: 90%

Quote:
Jobban végiggondolva mégse támogatnám a felfedezés teljes eltörlését...
Ha nincs felfedezés nagy értéke lesz a földnek és félek, hogy az üres országok leföldelgetése után betonvédelmű országok néznek farkasszemet komoly játék nélkül...
Van abban valami amit mondasz, ha nincs fedezés nagyobb értéke van a földnek, de ha valaki védekezik lemarad a fejlődésben egy idő után, és ha beütik nem fog tudni visszakapaszkodni 30 körös ütésekkel és fedezéssel.

Ha meg esetleges leföldelés után betonvédelmű országok néznek majd egymással farkasszemet, elmondhatjuk, majd hogy az újítás hatására sem változott sok minden.

Nem mindegy, hogy a játék az első hét utántól áll be teljesen, vagy csak az utolsó két hétre. .
ELFeledett Vidék (#437487)
Reply With Quote
Old 12-06-2008, 11:29
Betelgeuse
Guest

Quote:
Originally Posted by Elfi View Post
Van abban valami amit mondasz, ha nincs fedezés nagyobb értéke van a földnek, de ha valaki védekezik lemarad a fejlődésben egy idő után, és ha beütik nem fog tudni visszakapaszkodni 30 körös ütésekkel és fedezéssel.

Ha meg esetleges leföldelés után betonvédelmű országok néznek majd egymással farkasszemet, elmondhatjuk, majd hogy az újítás hatására sem változott sok minden.

Nem mindegy, hogy a játék az első hét utántól áll be teljesen, vagy csak az utolsó két hétre. .
Szerintem felfedezés nélkül már az elején be fogja mindenki védeni magát nehogy bekapjon pár sereget és sose tudjon visszajönni... A később jelentkezőknek meg semmi esélyük se lesz mire rendes védelmet építenek leütnek róluk jópár hekit.
Reply With Quote
Old 12-06-2008, 11:38
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Elfi View Post

Elfi, ha nincs fedezés, akkor ha valaki az elején eltávolodik a mezőnytől, akkor sokkal nehezebb utolérni, mint most...
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules