|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

05-17-2006, 11:57
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Nah ez az amit én abszolúte nem támogatok. Az 1/a-ban már így is közel lehetetlen meglenni vip nélkül, ami ugyibár kényelmi funkciókat ad elvileg csak, de ha még az egyik igencsak fontos klánakciót is hozzá kötjük akkor biza kiírhatjuk, hogy belépés csak saját jövedelemmel és sok pénzzel rendelkező játékosoknak és mindezt úgy, hogy kötelező fellépni az 1/a-ba, vagy törölheted is magad...
|
Ide figyelj aúú!
Ha Te exrta munkát adsz a szervernek akkor sztem fizess érte, vagy old meg a játékodat extra szervermunka nélkül!
Ha egy klán összes tagja nem tud összedobni x vip kört egy plusz szervermunkát okozó Frissítésért akkor játszon anélkül.
Példa van egy 5 fős klán 4 vip orival.
Ha 100 vip kör a frissítés akkor 25 vip kör jut 1 orira.
Ez egy vipes országnak körülbelül 18-20 forintjába kerülne.
Én nem vagyok gazdag ember, de egyötöd gombóc fagyit megér nekem az az esély, hogy visszatámadhassak, ha tudok-képes a klánom rá.
Ha Neked nem kell helytartó nem vipelsz.
Ha nem éri meg a körközbeni frissítés a 2 nyalás fagyit akkor ne akarj extra szervermunkával ilyen szolgáltatást.
|

05-17-2006, 12:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Azt nem megoldható, hogy csak a saját klán pontja frissüljön? És akkor már nem használhatatlan a pontszámtól függő arany befizetése.
|

05-17-2006, 12:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kicsit más megközelítés...
Mi a probléma, ami a változással jött? Eddig a gyors nettel rendelkező, szerencsésen időzítő országok gazdáinak volt 1-2 másodpercük arra, hogy ha megy feléjük sereg, akkor szerencsés esetben ezt észrevegyék, és még a klánpontlista rendeződése, vagyis a másik klán eltávolodása előtt visszatámadjanak.
Most ez a lehetőség megszűnt.
Hát tegyük vissza, akár egy sokkal fair-ebb formában.
Legyen mindenkinek fixen ideje a csaták indítása és az eltávolodás között arra, h ogy távolt nézzen, és ellentámadást indítson a még el nem távolodott klánra.
Ehhez csak annyi kell, hogy a szünet a klánpontlista rendezése előtt végetér, és beteszünk oda egy mondjuk 5-10 mp pihenőt a klánpontlista rendezése elé. Ez elég rövid ahhoz, hogy az eddigi adrenalinmennyiség továbbra is kelljen, de még vissza tudsz támadni anélkül, hogy a támadó eltávolodott volna. Annyira viszont nem hosszú, hogy éjjeli álmából felkelve bárki bármikor észrevegye és megcsinálja.
|
Támogatom a javaslatot!
vajon ez a 10 mp. lehetőséget adna eredeti támadásra is, vagy csak szembemenetelre?
Itt ha eredeti támadás is van akkor már a támadó is kicsúszhat az időből, és mehet sok körre is :-)
|

05-17-2006, 12:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Ide figyelj aúú!
Ha Te exrta munkát adsz a szervernek akkor sztem fizess érte, vagy old meg a játékodat extra szervermunka nélkül!
Ha egy klán összes tagja nem tud összedobni x vip kört egy plusz szervermunkát okozó Frissítésért akkor játszon anélkül.
Példa van egy 5 fős klán 4 vip orival.
Ha 100 vip kör a frissítés akkor 25 vip kör jut 1 orira.
Ez egy vipes országnak körülbelül 18-20 forintjába kerülne.
Én nem vagyok gazdag ember, de egyötöd gombóc fagyit megér nekem az az esély, hogy visszatámadhassak, ha tudok-képes a klánom rá.
Ha Neked nem kell helytartó nem vipelsz.
Ha nem éri meg a körközbeni frissítés a 2 nyalás fagyit akkor ne akarj extra szervermunkával ilyen szolgáltatást.
|
Hívj bátran CL-nek, csak az túl rövid volt ehhez a fórumhoz, így nem tudtam úgy reggelni...
Szóval rossz oldalról közelíted meg a dolgot!
Ez nem extra szolgáltatás, hanem gyakorlatilag lételeme az 1/a-nak és körváltás közben meg is történik a klánpontszám frissítés. Ha olyan erőforráshoz kötöd ami a játéktól alapvetően független (valós pénz) és nem olyanhoz amit a játékon belül mindenki megszerezhet, akkor máris diszkriminációt hajtottál végre a játékosok egy előre nem meghatározható rétegén. Nem véletlen, hogy Atis se támogatta, hogy VIP-hez legyen ez köthető...
Egyébként Atis ötletével az ezen való vitatkozás egyúttal értelmetlenné is vált...
És születnek emberek.
|

05-17-2006, 12:14
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
vajon ez a 10 mp. lehetőséget adna eredeti támadásra is, vagy csak szembemenetelre?
|
Ez bármilyen támadásra lehetőséget adna már, de mivel itt a klántámadások már lezajlottak, ha itt indítod, akkor az már 2 körös lesz, és marad is egészen 58-59 percig.
Ha kicsúszol az időből, és a klánpontlista rendezésével messze kerül a cél, akkor meszire támadsz. Ez eddig is így volt, csak kevesebb időd volt, most egy kicsit "jobban ráérsz".
|

05-17-2006, 12:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez bármilyen támadásra lehetőséget adna már, de mivel itt a klántámadások már lezajlottak, ha itt indítod, akkor az már 2 körös lesz, és marad is egészen 58-59 percig.
Ha kicsúszol az időből, és a klánpontlista rendezésével messze kerül a cél, akkor meszire támadsz. Ez eddig is így volt, csak kevesebb időd volt, most egy kicsit "jobban ráérsz".
|
Remek ötlet, remek javaslat!
Lehetőséget ad szembemenetelre, de mivel gyakorlatilag majd egy órán át a kisérő fél 2 körös, így az eredeti támadó fél is tud taktikázni tekikkel, intézővel....
Támogatom ezt a javaslatot.
|

05-17-2006, 12:54
|
Member
|
|
|
|
Szerintem klanzinten at a jarhato hogy ha en kitamadok 2 körre egy klánra a valtas előtt es o a valtas elott eltavolodik a botasok agy egeb okok miatt a tav meg ne valtozzon.
Igy a tamadaskor fennálló helyzet lenne a fix es hasonlo feltetelei lennének a vedekezo orszagnak is...
Mindenezek mellett a koptatas lehetoseget megszuntetnem igy nem kerul a tamado elonybe ezzel.
|

05-17-2006, 13:06
|
Member
|
|
|
|
[quote=Alba]Szerintem klanzinten at a jarhato hogy ha en kitamadok 2 körre egy klánra a valtas előtt es o a valtas elott eltavolodik a botasok agy egeb okok miatt a tav meg ne valtozzon.
QUOTE]
Kedevs Alba a helyesírásra figyelj már oda!
Annyira zavaró, hogy már szinte olvashatatlan.
Utólag is kijavíthatod ám.
|

05-17-2006, 17:18
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Sziasztok!
Látom azért kezdenek az álláspontok közeledni
A mikéntet látom még nem sikerült kiötölni, de összeg-javaslat már volt az extra frissítésre. Ehhez csak annyi lenne a javaslatom (támogatásom), hogy 500 milla vagy 1 mrd jobban megfelelne annak a célnak, ami a lényeg lenne !
Miért is?
Ez a funkció szinte csak (elnézést a többi klántól) az első pár klánnak lenne fontos (10-12). A lentebbi klánok között nincs akkora különbség, hogy erre gyakorlatilag szükségük legyen. Tehát a nagyobb klánok veszik igénybe, amelyeknek azért már van termelése, nekik már nem okoz gondot vészhelyzetben 500 milla elnyomása 
Ellentételként jöttek fel a kisebb klánok! Könyörgöm, ha egy kisebb klánnak arra van elég léje és anyaga, hogy lefokozzon, bontson 1000-2000,stb. hekiket, egységeket, akkor már bocs, de arra is legyen, hogy 500 milla egy ilyen extra frissítés! Ha meg nincs nekik rá, akkor arra sincs, hogy lefokozzanak, lebontsanak, tehát nem kerülnek messzire egymástól = nincs szükségük erre az extra szolgáltatásra= nekik mindegy mennyibe kerülne ez.!!!!!
Tehát visszakanyarodva a lényeghez, aki ezt használja, az ne 100 milláért tegye, hanem min. 500 milla legyen !
A mikénten meg ahogy látom még lesz egy kevés vita.
Zou
|

05-17-2006, 18:05
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
A másik:
Amikor valaki egyéniben támad, akkor sem mehet biztosra abban, hogy alulról vagy felülről üt be. Ha nem figyel ,akkor könnyen csak fentről sikerül neki beütni, tehát ott is meg van az esély arra, hogy akár a csata kimenetelét (10% miatt), akár a foglalás mértékét befolyásoljuk.
Ugyanezt az esély miért vennénk el a klántámadásokkor? Mivel rosszabb ez? Igenis legyen meg az esély arra, hogy akár a megtámadott, akár a támadó korrigálja a pontszámát ezzel az új frissítéssel, és ez igenis számítson be a csata kimenetelekor ! Nem csak arra az időre kell hogy figyeljen egy klán, amikor elindítja a sereget ütni, hanem igenis üljön ott végig, ha tutira akar menni, kelljen neki figyelnie sok mindenre, ne feküdhessen vissza aludni.
Zou
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|