Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-29-2006, 16:10
Csipi Csipi is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Smile

Sziasztok!
Én annyit tennék hozzá hogyha vlakinek van türelme irni a tekit akor tegye ha meg van annyi pénze hogy vipelje 4000 körig akkor örülök neki,de szerintem minden ember gyűjtöget ki így ki úgy,de a lénygen nem változtat a játék lényege hogy túlélj egy harcot megerősödj és újra harcolj,DE szerintem az se lenne jó megoldás ha köteleznénk embereket a harcra mert vannak oylan emberek akik nem szeretnek harcolni csak magukban gyűjtögetni és felfedezni.ez a szeméyliségtől függ.(de az ilyeneket mindig nagyobb élvezet elverni főleg úgy hogy te csak mész és harcolsz és a tudásoddal vered el őket nem azzaé hogy ott ültél több hónapot 200 on aztán a pénzből meg elélsz..)
Hirtelen ennyi a véleményem

Csipi
Sponsored Links
Old 01-29-2006, 17:19
Axa
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Xeper
Az vicces lenne... de nagyobb kért okoz mint amennyit segít: drágán tenne ki mindenki minden cuccot, hiszen a császár megvenné...az árak felmennének kb 50000ig -ami a legtöbb ori számára elviselhetetlen lenne

Nem olvastál elég figyelmesen. A javaslatom szerint az ÁTLAGOS PIACI ÁRON venné meg a csaszi a tekercset. Tehát ha az eladások alapján 1500 az adott tekercs tipus ára, akkor 1500-ért venné meg az 50000 aranyért kitett EXTRÉM mennyiségű tekit is. Meg ugye ott van még a rablóbanda is, ami a túl magas áron kitett tekercset úgyis elkobozza. Magyarán nyereség nélkül, piaci áron "einstandolna" a császár és a tekercsek helyett ott lenne egy hatalmas összeg, amivel csak baja van a kishörcsögnek. Kénytelen lenne kis részletekben piacolni, az viszont már túlzottan macerás. Sok országnál meg még macerásabb. ;-)
Ha meg nem piacol, akkor kopik, adott faj esetén pedig el is lopható a tekercs, vagy az ára fosztható.

Last edited by Axa; 01-29-2006 at 17:28..
Old 01-29-2006, 18:27
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Ez különebn egy nagyon jó ötlet. az egész témára szerintem. Mert mondjuk ha az 1/As top klná elönyét nézzük kiraknak 12milla lovat mondjuk megveszi a császár és szopoka. Ez angyonteccik jó ötlet!!
Old 01-29-2006, 19:03
Axa
Guest

Default Nagyon off

OFF

Te Half! Neked mér piros az a kis biszbasz ottan?

ON
Old 01-29-2006, 19:08
Xeper Xeper is offline
Member

Axa: bocs, így ahogy írod, már tetszik az ötlet
kicsit félreértettem... ezzel viszont az a baj, hogy minden cucc elfogy kb a piacról folyton...az árak az egekben lennének, a piacon meg nem lenne egy idő múlva szinte semmi termék, hiszen nem kerül oda vissza, mert a császár vette meg
Viszont csiszolva lehet belőle valami -pl egy kifejezett áruból ha összesen több mint X összegért van kint, akkor megveszi a császár... talán így már jobban működne

Halfnak piros, mert van egy kis mérleg ikon minden hozzászólás fejlécénél...és lehet értékelni +/- irányban... ha durva vita volt, akkor általában kap - -t az ember

Last edited by Xeper; 01-29-2006 at 19:13..
Old 01-29-2006, 19:10
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Axa
OFF
Te Half! Neked mér piros az a kis biszbasz ottan?
ON
Mert valaki rosszfejnek tartott és nyomott negatív reputationt nekem.
Ha úgy érzed volt valami jóötletem. Adhatsz pozitiv reputationt .
úgy kell, hogy mérlegre klikelsz és onnan adja magát
Old 01-29-2006, 19:44
Axa
Guest

Quote:
Originally Posted by Half
Mert valaki rosszfejnek tartott és nyomott negatív reputationt nekem.
Ha úgy érzed volt valami jóötletem. Adhatsz pozitiv reputationt .
úgy kell, hogy mérlegre klikelsz és onnan adja magát
Én mosom a Te hátad, Te mosod az én hátam ;-)
Old 01-29-2006, 19:57
Axa
Guest

Quote:
Originally Posted by Xeper
Axa: bocs, így ahogy írod, már tetszik az ötlet
kicsit félreértettem... ezzel viszont az a baj, hogy minden cucc elfogy kb a piacról folyton...az árak az egekben lennének, a piacon meg nem lenne egy idő múlva szinte semmi termék, hiszen nem kerül oda vissza, mert a császár vette meg
Viszont csiszolva lehet belőle valami -pl egy kifejezett áruból ha összesen több mint X összegért van kint, akkor megveszi a császár... talán így már jobban működne

Halfnak piros, mert van egy kis mérleg ikon minden hozzászólás fejlécénél...és lehet értékelni +/- irányban... ha durva vita volt, akkor általában kap - -t az ember

Hát de végig azt magyarázom, hogy az extrém nagy mennyiségekkel foglalkozna csak a császár. Tehát ha az átlagos packettek 30-40 ezres tételek, akkor már az ennél X%-kal nagyobb tételek közül random megvenne egyet a csaszi.

Az vitathatatlan, hogy ha a nagy készletek kiesnek, akkor a kínálat beszűkülhet, és emelkedhetnek az árak. De a mostani csoportom piacából kiindulva, a nagy készletező és tekerccsel tőzsdéző országok legalább ekkora árfelverő hatással vannak. Szal lehet, hogy nem is lenne túl nagy változás

De Attila sokkal jobban belelát a dologba, valszeg pillanatokon belül meglenne az érve pro és kontra, s ha úgy látja, hogy van létjogosultsága egy ilyen ötletnek, akkor a számokra is biztosan lenne tuti jó megoldása.

Szal nem az a lényeg, hogy minden nagy készletet megvegyen a császár, hanem hogy macerásabb legyen a túl nagy készletek tartása. Hisz az 5 piac már kevés lehet 30*20K teki biztonságos tárolásához, ezáltal kopik, vagy esetleg ellophatóvá válna.

Last edited by Axa; 01-29-2006 at 20:03..
Old 01-29-2006, 21:56
Lepidus
Guest

Talking

teledumáktunk 8 oldalt és nem haladtunk sehova..fúrum powa..*FLÉM*

q|Ô.ô|p
Old 01-29-2006, 22:24
Axa
Guest

Quote:
Originally Posted by Lepidus
teledumáktunk 8 oldalt és nem haladtunk sehova..fúrum powa..*FLÉM*
q|Ô.ô|p

egyáltalán nem érzem úgy, hogy sehova se haladtunk. Flém meg végképp nem volt. Te csak vrájtonliba nyomod?
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules