|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |
View Poll Results: Ki mennyire utalja a Remyt?
|
En nem utalom, hanem kedvelem.
|

|
30 |
32.61% |
En nagyon utalom, le is irom miert!
|

|
7 |
7.61% |
Engem abszolut nem erdekel a Remy.
|

|
16 |
17.39% |
Ki az a Remy, es miert nyit hulye topicokat?
|

|
49 |
53.26% |

07-30-2008, 15:48
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
most már én sem csípem Remyt... bejön egy olyan topikba ahol segíteni kéne a kezdőket, és az első dologba amibe lehet beleköt. és akkor amikor elmondom a véleményem, akkor meg elkezd magyarázni, hogy ne okoskodjak. hát gratulálok Remedy.
|
The Following User Says Thank You to Druida For This Useful Post:
|
|

07-30-2008, 15:50
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
most már én sem csípem Remyt... bejön egy olyan topikba ahol segíteni kéne a kezdőket, és az első dologba amibe lehet beleköt. és akkor amikor elmondom a véleményem, akkor meg elkezd magyarázni, hogy ne okoskodjak. hát gratulálok Remedy.
|
En sose csiptelek, mert mindig baromsagokat beszeltel. De ezt legalabb konzekvensen sikerul megtenned. 

07-30-2008, 15:54
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
En sose csiptelek, mert mindig baromsagokat beszeltel. De ezt legalabb konzekvensen sikerul megtenned. 
|
akkor szeretettel várlak a "Kinek mi baja velem?" című topikba. mert itt nem engem hanem téged kell utálni.
|

07-30-2008, 17:06
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Tsobi: jó lenne, hogy ahelyett, hogy csak osztogatnád itt ezeket az újakat, főleg nekem lefele mutatót, megjrhatnád, hogy ezt miért teszed...
Ja és hogy ne legyen teljesen off, Remy, köszönjük, hogy a máik topicba kijelentetted, hogy nem fogsz többé menni a segítség kezdőknek topicokba...kevesebb helyen kötöszködsz...(ezért kérem a minuszokat...)
|

07-30-2008, 17:14
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Tsobi: jó lenne, hogy ahelyett, hogy csak osztogatnád itt ezeket az újakat, főleg nekem lefele mutatót, megjrhatnád, hogy ezt miért teszed...
|
Valószínűleg hogy fejezzük be az értelmetlen valamint már nagyon unalmas vitatkozást  pláne Remyvel 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
The Following 3 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|

07-30-2008, 17:59
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Ja és hogy ne legyen teljesen off, Remy, köszönjük, hogy a máik topicba kijelentetted, hogy nem fogsz többé menni a segítség kezdőknek topicokba...kevesebb helyen kötöszködsz...(ezért kérem a minuszokat...)
|
Ha ez volt a vagyad, akkor: szivesen 

07-30-2008, 18:12
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Valószínűleg hogy fejezzük be az értelmetlen valamint már nagyon unalmas vitatkozást  pláne Remyvel 
|
Nem muszály neki néznie ezt a topicot...mellesleg meg akkoris megmondhatta volna, de nem biztos, hogy ezt szeretné, mert Remynek nem adott minuszokat 
|

07-30-2008, 19:34
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Nem muszály neki néznie ezt a topicot...mellesleg meg akkoris megmondhatta volna, de nem biztos, hogy ezt szeretné, mert Remynek nem adott minuszokat 
|
Talán azért, mert megértette, hogy Remy segíteni próbált, és azzal, hogy leírta, hogy hülyeség, nem beszólni akart, hanem kijavítani egy olyan elméletet ami esetleg hibás lehet... miért lett általános, hogy 200 hekin bármilyen éplista életképes és jó lehet? Ha az általad hitt, és pl. itt sok okos által rábólinott éplistával belekötsz egy jobb szövibe, akkor jön a pofon, és meglepődsz, hogy nahát, mégsem életképes, pedig 200 hekin vagyok..
|

07-30-2008, 19:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
|
Lehet nem véletlenül 
Ne haragudjatok hogy ezt mondom, de iszonyúan gyerekesen viselkedtek.
Csak azért agyon szemetelni egy topicot mert Remy nem értett egyet, hát nem tudom... Most végig olvastam a vita tárgyát. tömören, nem az volt a kérdés, hogy te éppen milyen felest épitenél, hanem hogy mi a jellemző rájuk 
és itt meg átment a topic,a "miért vagy miért nem hülyeség a 12%templomos feles" vitába. ráadásul ott is nevetséges érvekkel dobáloztak az emberek.
De tök jó, hogy egy kezdő azt látja, hogy bármelyik topicba megy, mindenhol remy-t támadják, csak mert leirta a véleményét.
Amúgy nem kéne így lereagálni a dolgokat. elhangzik vmi, erre jöhet egy ellenvélemény érvel, esetleg jöhet mellette is egy érv és ennyi. ezekután meg ujabb érvek, újabb tippek. nem pedig a szájkarate, meg a csak azért is belekössek xy-ba
És Remy amúgy te is túlragoztad a dolgot, meg a végén túlreagáltad 

07-30-2008, 20:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
LOL.. még mindig itt tartunk?
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
The Following User Says Thank You to Deni For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|