|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
View Poll Results: 1/A-ban melyik faj az ideális?
|
Elf
|

|
22 |
20.75% |
Gnóm
|

|
27 |
25.47% |
Óriás
|

|
15 |
14.15% |
Törpe
|

|
8 |
7.55% |
Ork
|

|
27 |
25.47% |
Fél-Elf
|

|
1 |
0.94% |
Ember
|

|
0 |
0% |
Élőhalott (ha egy kis meglepit szeretnél okozni)
|

|
6 |
5.66% |

04-26-2006, 08:55
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
Vagy inkább ők óvták magukat tőled :P
|
csupán azért, mert saját döntést meghozva saját kezüleg töröltem?
ez nem a klán kiváltsága volt.
|

04-27-2006, 09:45
|
Guest
|
|
|
|
visszatérve a lényeghez ismét:
ha nincs valaki nonstop online, akkor egyszerűbb az óriást válaszatnia, vagy tévedek?
az eddigiek alapján az ork tuti hadis, de megállás nélkül való ütlegeléssel. (ha megállsz - véged)
a gnóm kellő toli és varival, védekezésre beállva, felfedezéssel megint kiemelkedőnek tűnik, de aki hegyezni akarja az oriját támadószintre, ugyanaz jön elő, mint az orknál.
és ez így van minden fajnál, ha hadisról beszélünk, legyen elf, ork, törpe, gnóm vagy óriás. ha kihegyezed az orid (mint ahogy én tettem elfként) rádgyújtanak és ha nincs miből építkezned, akkor lecsó...
márpedig nem lehet bent mindenki 24 órán keresztül.
ezt is vegyétek figyelembe!
|

04-27-2006, 10:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by King
visszatérve a lényeghez ismét:
ha nincs valaki nonstop online, akkor egyszerûbb az óriást válaszatnia, vagy tévedek?
az eddigiek alapján az ork tuti hadis, de megállás nélkül való ütlegeléssel. (ha megállsz - véged)
a gnóm kellõ toli és varival, védekezésre beállva, felfedezéssel megint kiemelkedõnek tûnik, de aki hegyezni akarja az oriját támadószintre, ugyanaz jön elõ, mint az orknál.
és ez így van minden fajnál, ha hadisról beszélünk, legyen elf, ork, törpe, gnóm vagy óriás. ha kihegyezed az orid (mint ahogy én tettem elfként) rádgyújtanak és ha nincs mibõl építkezned, akkor lecsó...
márpedig nem lehet bent mindenki 24 órán keresztül.
ezt is vegyétek figyelembe!
|
tudom hihetetlen, de 1-be már senkit se gyújtanak fel ok nélkül. fentebb meg már nem is nagyon lehet.
|

04-27-2006, 10:11
|
Member
|
|
|
|
ha megallsz olyan helyen kell megallni ahol biztonsagban vagy...Jo ez csak több ezer hekin igaz, mert elotte eleg suru a mezony...
De odaig is fel kell jutni valahogy...
|

06-30-2006, 16:57
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
tudom hihetetlen, de 1-be már senkit se gyújtanak fel ok nélkül. fentebb meg már nem is nagyon lehet.
|
Azért én ezt így nem jelenteném ki. Sajna tudok nem is egy klánról, akik ha unatkoznak poénból szét gyújtanak pár országot 
|

07-01-2006, 09:37
|
 |
Member
|
|
|
|
ha még pénzt se akartak, akkor elég nyomik...
|

11-22-2006, 16:10
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
az ork és a hulla kb majdnem egyszintetn állnak. az orknak nem éri meg tekit tartani(talán ez az egyedüli ilyen faj), így annyiban hasonlít a hullához hogy szinte nem érnek semmit a tekikkel. de viszont a többi előnye az sokat jelent. habár én gnom mellett vagyok, de egy elf-fel is fel lehet gyorsan jutni a top30-ig. sokat jelent az hogy 30%kal kevesebb katona kell 1 hekihez neki... 
|

11-22-2006, 16:15
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyöpy
az ork és a hulla kb majdnem egyszintetn állnak. az orknak nem éri meg tekit tartani(talán ez az egyedüli ilyen faj), így annyiban hasonlít a hullához hogy szinte nem érnek semmit a tekikkel. de viszont a többi előnye az sokat jelent. habár én gnom mellett vagyok, de egy elf-fel is fel lehet gyorsan jutni a top30-ig. sokat jelent az hogy 30%kal kevesebb katona kell 1 hekihez neki...:o
|
te elolvastad a téma címét? és amúgyis.. 1A-ban az ork olyan erős mint a hulla? :D hö?
|

11-22-2006, 20:03
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by director
te elolvastad a téma címét? és amúgyis.. 1A-ban az ork olyan erős mint a hulla?  hö?
|
Egyetertek IP-vel:-)
egyebkent pedig csak azert irtam ide, h ne az ove legyen az utolso szo;-)
|

11-22-2006, 22:31
|
 |
Member
|
|
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|