Hódító / Queosia forum Mobile
View Poll Results: Eljönnél-e a talira?
Igen, tutira. 2 16.67%
Mindent megteszek, de nem biztos hogy ott tudok lenni. 5 41.67%
Attól függ mikor lesz. 1 8.33%
Attól függ kik lesznek ott. 1 8.33%
Hol azza a Nyíregyháza? 3 25.00%
Voters: 12. You may not vote on this poll
Page 1 of 13
1 2311 > Last »
Bulik>Tali Nyíregyházán
Redback 09:21 05-12-2008
Gondoltam nyitok egy topicot közkívánatra.Egy talit szerveznék júlisuban, valamikor az elején.Helyszínt még nem tudok, és azt se hogy egyáltalán meg lesz -e tartva.Ha lesztek elegen, akkor természetesen lesz.
SZeretném meghívni Tsobit, Dragit, bár őt csak azért hogy kinyuvasszam, és Druidát, ha el tudna jönni.
[Reply]
Tsobi 09:23 05-12-2008
Originally Posted by Redback:
Gondoltam nyitok egy topicot közkívánatra.Egy talit szerveznék júlisuban, valamikor az elején.Helyszínt még nem tudok, és azt se hogy egyáltalán meg lesz -e tartva.Ha lesztek elegen, akkor természetesen lesz.
SZeretném meghívni Tsobit, Dragit, bár őt csak azért hogy kinyuvasszam, és Druidát, ha el tudna jönni.
Szerintem közvetlen egymás után két tali nem annyira passzol.
+ most volt a szabolcsi tali nem rég.
[Reply]
Redback 09:25 05-12-2008
Originally Posted by Matador:
Szerintem közvetlen egymás után két tali nem annyira passzol.
+ most volt a szabolcsi tali nem rég.
Akkor augusztus?
[Reply]
Dragi 09:35 05-12-2008
mivel már nővéred is nyúzza a fülem meg te is nyúzol ezért igen ott leszek az időpont nekem junius 30.-a után gyakorlatilag lehet akármikor :-) onnantól otthon leszek

(mega Ferenc is nyúz az iwiwes Ferenc őt ki ne felejtsem)
[Reply]
Fefe013 09:38 05-12-2008
Már mondtam a másik topikban is, h valszeg ott leszek, ha nem lesz sok meló....:-)
[Reply]
Druida 10:28 05-12-2008
át, ha engem így külön meghívsz, akkor egyértelműen elmegyek akárhol is lesz :-) csak majd értesíts időben, hogy úgy alakítsam a progimat :-)
[Reply]
vityu 11:03 05-12-2008
Engem, a szövetségesed, meg a tesómat már nem is??? Pedig tudod, hogy itt lakunk a közelben!!! Irgumburgum! Most haragszok!!!:-)

Amúgy nekem akár ok is lehet, csak vizsgafüggő, hogy lesz-e vagy valami. Na meg lehet augusztusban is, nekem az is jó!!!
[Reply]
Phoenix 11:31 05-12-2008
Sőt ha valamikor július utolsó hetében vagy augusztus első hetében lenne én is meg az asszony is el tudnánk menni :-) Persze hacsak nem lennénk senki terhére :-)
[Reply]
[HTPA]GeeForce 11:36 05-12-2008
Originally Posted by Phoenix:
Sőt ha valamikor július utolsó hetében vagy augusztus első hetében lenne én is meg az asszony is el tudnánk menni :-) Persze hacsak nem lennénk senki terhére :-)
úúúú az enyémre biztos nem! :-) gyertek gyertek! :-)

Dragi te is gyere, mert akkor én is megyek :-) Aztán majd megvédelek ettől a vérszomjas redbektől :-):-):-):-)
[Reply]
Phoenix 11:43 05-12-2008
Originally Posted by [HTPA]GeeForce:
úúúú az enyémre biztos nem! :-) gyertek gyertek! :-)

Dragi te is gyere, mert akkor én is megyek :-) Aztán majd megvédelek ettől a vérszomjas redbektől :-):-):-):-)
Meg akkor tőlem is védd meg, mert évek óta be van ígérve Dragnak egy verés :-)
[Reply]
Page 1 of 13
1 2311 > Last »
Up