|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Tekercs lopás hatékonyságán szükséges változtatni, vagy jó így ahogy van?
|
Ne változzon semmi, jó így ahogy van.
|

|
42 |
49.41% |
A tekercslopás hatékonyságát jelentősen csökkenteni kell.
|

|
20 |
23.53% |
A tekercslopás hatékonyságát kis mértékben csökkenteni kell.
|

|
11 |
12.94% |
A hatékonyság csökknése már az első tolvajnál érezhető legyen.
|

|
7 |
8.24% |
A második tolvaj vigyen csak lényegesen kevesebbet.
|

|
6 |
7.06% |
A harmadik tolvajnál legyen érezhető csak, hogy életbe lép egy autómatikus védelem.
|

|
7 |
8.24% |

04-23-2006, 10:06
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Aki azt mondja hogy kevés toli van a játékban és hogy ritka hogy valakit 2-3 toli egyszerre tekizzen attol megkérdezném, hogy TE melyik játékot játszod? Mi a hódítórol beszélünk.
Nézz meg egykét tolis csopit és jász törpével orkal.
Másik, van olyan csopi ahol 4-5k arany egy kő vagy fa értéke  Ott bontsál nyugodtan 100-150épületet hogy beüss eg tolist aki még a tekid is leszedte.
Bontottol 100 épületet a tolincs kedvéért abbol kb 50barakk, a tekik miatt egyébként is kevés a férőhelyed és üsd be, nyugodtan, mf tolit lehet nem is sikerül beütni ezek után, ha szövis akkor már a varijátol is megkapod a 36-os száraz vihart, közben viszik tovább a tekid. A végén szépen elfogy a pénzed, ott vagy egy tekibónusz nélküli orival minmum 100 üres hekvel ezt be kell épitened, van egy csomó üres épület amit fel kell tölteni és a tekiket is újra be kell szerezni. Mind ez nem gond ha valamelyik haver utal neked a piacon 5-600 millát
Jah és ne a sziesztával meg a jksz-el foglakozzunk a topic nem arrol szól.
Gyulaword (#79796)
|

04-23-2006, 10:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Jah még annyit a szavazás több szempontbol sem mérvadó.
1. hülyén csináltam meg
2. jópár 0hsz es szavazó is van benne és mint mondtam számomra ezek a szavazatok nem mérvadóak
szóval olyan mintha ott se lenne, ha tudnám törölém a szavazást ebben a formájában és egy újjat csinálnék.
Gyulaword (#79796)
|

04-23-2006, 10:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Jah még annyit a szavazás több szempontbol sem mérvadó.
1. hülyén csináltam meg
2. jópár 0hsz es szavazó is van benne és mint mondtam számomra ezek a szavazatok nem mérvadóak
szóval olyan mintha ott se lenne, ha tudnám törölém a szavazást ebben a formájában és egy újjat csinálnék.
|
Ettől függetlenül vezetnek azok, akik azt mondják, hogy változtatni kell... és elnézve az eddigi szavazás alakulását, eléggé kiegyenlítődött...
És születnek emberek.
|

04-23-2006, 11:09
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
szóval ti valami ilyesmit mondtok, hogy a toli orik ütik a nem tekivédős hadikat, a nem tekivédős hadik ütik a tekivédős hadikat, és a tekivédős hadik ütik a tolikat. ez elég erősen hasonlít a kő papír ollóra, és szerintem ez egyátalán nem mondható el erről a játékról. itt ami számít aza tapasztalat, a függőség, és a felhalmozott tartalék.... ha ezek megvannak, akkor az ork addig üti az embert amíg nem lesz 0% a kat.morálja, és ha kell 100épületet is bont, h ezt megtehesse....
de mind1, mostmár többet nem írok ide, úgy sem tudjuk egymást meggyőzni  amúgy ati egész jót írt a 3. oldalon, szerintem azt olvassátok el....
|

04-23-2006, 11:21
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bumbi
szóval ti valami ilyesmit mondtok, hogy a toli orik ütik a nem tekivédős hadikat, a nem tekivédős hadik ütik a tekivédős hadikat, és a tekivédős hadik ütik a tolikat. ez elég erősen hasonlít a kő papír ollóra, és szerintem ez egyátalán nem mondható el erről a játékról. itt ami számít aza tapasztalat, a függőség, és a felhalmozott tartalék.... ha ezek megvannak, akkor az ork addig üti az embert amíg nem lesz 0% a kat.morálja, és ha kell 100épületet is bont, h ezt megtehesse....
de mind1, mostmár többet nem írok ide, úgy sem tudjuk egymást meggyőzni  amúgy ati egész jót írt a 3. oldalon, szerintem azt olvassátok el....
|
Elolvastuk, mit írt Ati, és valaki válaszolt is neki, hogy nem az A-ról beszélünk, hanem a 4 másik szintről, ahol egy toli igenis hazavágja a nem tekivédősöket simán messziről. A tolis orimmal arra vigyáztam, hogy óriást és gnómot ha épp nem háború van békén hagytam, a többi viszont legfeljebb kérhetett, hogy ugyan ne lopjam már tovább. Innen kezdve meg az én jóindulatomon múlt, hogy mit tettem, rendszerint abbahagytam a lopást, bár ez csak a tekire igaz. Raktárkészletet loptam utána is szívbaj nélkül, és senki ne mondja, hogy olyan csoportban, ahol 3-7k között mozog a nyers és a fegyver ára csak tekit éri meg lopni. A magam részéről szeretném, ha több ork nyomulna, és az elfek nem csak tolisok lehetnének a 4 alsó szinten. Színesedne a játék, új stratégiákat kellene kidolgozni, és egy szöviben szépen fel lehetne osztani egymás közt a feladatokat.
Bumbi téged irigyellek amiért olyan csopiban játszol, ahol kiegyensúlyozott a fajok eloszlása, és a tolik nem tekizik a nem takivédős hadisokat, de elárulom, a többség nem olyanban van.
|

04-23-2006, 11:27
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
márhogyne tekiznék őket. ki mondta hogy nem? és jó lenne ha így is maradna.... én csak annyit mondtam, h nem esélytelen a dolog egy toli ellen.... és alsó szinteken is vannak orkok, meg törpék is, igaz egy kicsit kevesebb, mint óriás meg gnóm, de hát ez van.
|

04-23-2006, 11:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Köszönöm Synkel ez nagyon jó volt. Én is épp vissza lvastam és nem az A-rol esetleg a 2/B-röl beszélgetünk hanem az alsó három szintröl.
Gyulaword (#79796)
|

04-23-2006, 11:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Nem, ez nem az óriás szisztémája... el kéne olvasni a súgót néha... az óriásnak tök mind1 mennyi tekije van, csak a 20%-át hozod...
|
látom, nem érted a jelenlegi tekilopásokat sem. alapból egyetlen lopással (félelfnél 3%-os készültséggel) a célország tekercseinek 5%-át hozod el. az óriásnál a lopás hatékonysága 20% tekik terén. vagyis az eredeti 5% 20%-át kell venni, ami 1% egy lopással (félelfnél 3% készültséggel).
vagyis kérlek ne állítsd azt, hogy nem az óriás mostani sziesztáját írtad le! és megkérlek, most olvasd át még1* azt, amit én írtam.
|

04-23-2006, 11:30
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
márhogyne tekiznék őket. ki mondta hogy nem? és jó lenne ha így is maradna.... én csak annyit mondtam, h nem esélytelen a dolog egy toli ellen.... és alsó szinteken is vannak orkok, meg törpék is, igaz egy kicsit kevesebb, mint óriás meg gnóm, de hát ez van.
|
Bumbi: Szépen kérlek értsed meg ez a topi nem azért indult hogy az egy tolis támadásokat tegyük lehetetlenné. Hanem azt akarjuk megszüntetni vagy lehetetlenné tenni hogy 2-3 toli tönkre vágjon egy orit akár véletlenül akár jksz-ben megbeszélve.
Ha nem hiszed hogy van ilyen javaslom indits egy orkot törpét freemailes csopibasn és kiváncsi vok hog yviszed végig az 5. és a 4. szintet. biztos végig mész rrajta de teki nélkül az 100%
Gyulaword (#79796)
|

04-23-2006, 11:32
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Persze, hogy jó lenne. Itt nem azt akarjuk, hogy ne lehessen senkit tekizni, hanem azt, hogy másodpercek alatt ne lehessen egy orit hazavágni teljesen. Ráadásul ne lehessen megtenni naponta kétszer-háromszor csak mert van az illetőnek pénze, és vissza tudja venni a tekijét, meg az esetleg elvándorolt sereget.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|