|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

04-23-2006, 00:35
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Törpe...yeah!!!
Teljesen egyetértek az eddigiekkel. A törpe nagyon jó, igaz csak hadisnak. A legcsúnyább hátránya szerintem a tekikopás...szóval tekizni elég nehéz vele.  (kivéve ha sok a könyvtárad) Amúgy aki jól játszik törpével, mindig tele van pénzzel, 5. szint fölött meg pláne. Ezért én fölöslegesnek tartom az ipari és gazdasági tekik írását. (Így meg jól lehet írni a többit). Varizni meg magára tökéletes, másra meg nem nagyon érdemes.
1 szó, mint 100, a törpe király faj!!! 
|

04-23-2006, 17:21
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
na ja és tényleg a vari része nekem is szúrja a szemem, de ez van  nekem még 5ösön vaok a törpi orimal, és nem sokára fogok lépni a 4be de már nagyon várom mert tuti piacozni fogok 1000rel 
|

04-24-2006, 07:24
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
a törpe a fenti csoportokban egyre erosodik egyreszt a love miatt marreszt meg a bonuszai egyre jobban kijönnek...
A legkevesebb haz kell neki és erosek a seregei.
A legjobban eheztetheto faj a raktarak nagy kapactása miatt.Es nem gond a gabona vasarlasa hiszen a lovet megszerzi a banyakbol mg a kovacsbol...
|

04-24-2006, 07:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
a törpe a fenti csoportokban egyre erosodik egyreszt a love miatt marreszt meg a bonuszai egyre jobban kijönnek...
A legkevesebb haz kell neki és erosek a seregei.
A legjobban eheztetheto faj a raktarak nagy kapactása miatt.Es nem gond a gabona vasarlasa hiszen a lovet megszerzi a banyakbol mg a kovacsbol...
|
a seregei nem erősek, legfeljebb sokan vannak 
|

04-24-2006, 07:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
a seregei nem erősek, legfeljebb sokan vannak 
|
Az éppen elég.Amugy a 40% hadugy miatt nem is olyan gyengék...
A törpével nem a seregekkel van a baj hanem a varikkal meg a tolikkal...
|

04-24-2006, 12:41
|
Guest
|
|
|
|
hát igen és épp ez a baj! hiába van majdnem 1k val több tolim akkor se tok lopni pedig na mind1 jó a törpi!
|

04-24-2006, 13:09
|
Member
|
|
|
|
De nem is kell lopnod mert a törpe nem arra való...
Hatalmas összegeket lehet szerezn a piacozással a fentebi csoportokban...
Siman lehet éheztetni a törpöt.Megfelelő raktárszámmal és pénzzel - többezer bálát is elvisz siman....
Serege lesz szépen és vari toli annyi lesz hogy azert ne szivassa meg midenki.
|

04-24-2006, 15:22
|
Guest
|
|
|
|
hát igen!
vki tud felírni egy ép listát hogy mi a jó monjuk 1000 hekire??
|

04-24-2006, 19:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Volt szó arról, h nem erős a sereg. Szerintem meg az. Tényleg sokat számít a 40% hadügy. A variról meg annyit, h magadra jól tudsz varizni, toliból meg csak azért érdemes tartani 1 keveset, h a lopás mértékét csökkentsük. Ha meg gáz van akkor meg a sok lóvéval úgy is pótolod a hiányt...főleg felsőbb szinteken.
|

04-24-2006, 21:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by DearCody
Volt szó arról, h nem erős a sereg. Szerintem meg az. Tényleg sokat számít a 40% hadügy. A variról meg annyit, h magadra jól tudsz varizni, toliból meg csak azért érdemes tartani 1 keveset, h a lopás mértékét csökkentsük. Ha meg gáz van akkor meg a sok lóvéval úgy is pótolod a hiányt...főleg felsőbb szinteken.
|
ha csak sereg bónuszokat nézünk, a 40% hadügyijével leelőzi az embert meg a hullát. és ennyi. a fél-elfnek van 10% védbónusza, az óriásnak van 15%*30%a, a többiek meg 40% vagy több bónusszal rendelkeznek erre.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|