|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

03-21-2008, 20:36
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Erre én valóban egész máshogy emlékszem.
Bennem az maradt ebből, hogy ahogy mentünk be a szigetre (?), bal oldalon a járda az csak bicikliút volt, egyirányú, nekünk szembe. A másik oldalon a járda volt a gyalogosoké, és azon az oldalon az útra volt felfestve egy bicikliút, ami a másik irányba menő bicikliút lett volna hivatalosan. És míg ránk furán nézett a biciklis, hogy mit keresünk a bicikliúton, addig a túloldalon nem a bicikliúton, hanem simán a járdán mentek...
|
Milyen sziget?  Ott nem volt sziget csak egy park ahova ládázni mentünk.
Hééé szegediek hogy is van az a híd?  Bár a memóm csal, Akárnak bizonygatnia kellett hogy bizony ő is ott volt akkor Szegeden 
|

03-21-2008, 20:43
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Milyen sziget?  Ott nem volt sziget csak egy park ahova ládázni mentünk.
|
Lehet, hogy nem sziget volt, csak a folyó túlpartja... 
|

03-21-2008, 23:05
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 18%
Longevity: 94%
|
|
Az Árpád-hídon a bicikliút tényleg egyértelmű,viszont a budai hídfőnél nekem egy labirintus lesz az egész,hisz vagy 6 felé ágazik el,ebből négyet nem jelölnek,csak egy idő után.
|

03-22-2008, 08:31
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Szerintem az is gond, hogy a legtöbb helyen a bicikliút csak egy sima csíkkal van leválasztva a járdából. Pl. ha gyalog mennék a rakparton az Erzsébet hídtól a Lánchídig, van egy kb. 2-3méteres járda. Ez a járda egy csíkkal ketté van választva, de az már rég lekopott, hogy melyik a két részből a kerékpározóké, és melyik a gyalogosokért, úgyhogy folyamatosan megy az anyázás. Ráadásul, bármelyik is lenne a gyalogos rész, nagyon keskeny, 3 ember már nem tud egymás mellett menni.
|

03-22-2008, 11:04
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Szerintem az is gond, hogy a legtöbb helyen a bicikliút csak egy sima csíkkal van leválasztva a járdából. Pl. ha gyalog mennék a rakparton az Erzsébet hídtól a Lánchídig, van egy kb. 2-3méteres járda. Ez a járda egy csíkkal ketté van választva, de az már rég lekopott, hogy melyik a két részből a kerékpározóké, és melyik a gyalogosokért, úgyhogy folyamatosan megy az anyázás. Ráadásul, bármelyik is lenne a gyalogos rész, nagyon keskeny, 3 ember már nem tud egymás mellett menni.
|
Nem is olyh rég jártam Bem-rakparton és ott a Margit-hídtól a Lánchídig vagy két helyen jelölve van
A biciklis,ha északról jön,akkor a Batthyány tértől nem tudja eltéveszteni a saját sávját és a későbbiekben is van egy jól látható festett ábra.
|

03-22-2008, 11:08
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Nem is olyh rég jártam Bem-rakparton és ott a Margit-hídtól a Lánchídig vagy két helyen jelölve van
A biciklis,ha északról jön,akkor a Batthyány tértől nem tudja eltéveszteni a saját sávját és a későbbiekben is van egy jól látható festett ábra.
|
A "mókás" az, amikor kirakják a táblát, de azon pont fordítva van jelölve, mint a felfestés...
Azért van még mit javítani ezen.
(Persze ha a meglevő bicikliút helyett inkább az autóúton közlekednek, akkor valóban felesleges...)
|

03-22-2008, 11:11
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
(Persze ha a meglevő bicikliút helyett inkább az autóúton közlekednek, akkor valóban felesleges...)
|
Sejtésem sincs,hogy kikre gondolsz itt. A versenyzőkre,akik az edzés (a gyorsaság) érdekében az autók közt (az út szélén) hajtanak .. a futárokra,akik szintén a gyorsaság kedvéért (hisz ezen múlik a fizujuk) mennek az úton,vagy a hobbi biciklisekre,akik fenetudja miért mennek ott?
Mert szerintem csak utóbbiak érdemlik meg a szidalmat ..
|

03-22-2008, 11:15
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Sejtésem sincs,hogy kikre gondolsz itt. A versenyzőkre,akik az edzés (a gyorsaság) érdekében az autók közt (az út szélén) hajtanak .. a futárokra,akik szintén a gyorsaság kedvéért (hisz ezen múlik a fizujuk) mennek az úton,vagy a hobbi biciklisekre,akik fenetudja miért mennek ott?
Mert szerintem csak utóbbiak érdemlik meg a szidalmat ..
|
Ebből a felsorolásból most az utóbbira. 
|

03-27-2008, 13:08
|
Administrator
|
|
|
|
Vajon miért van az, hogy egy Interneten keresztül leadott megrendelés esetén, ahol én gépelem be a pontos címet és telefonszámot (amit vissza is igazolnak e-mailen, és a helyes adatok szerepelnek benne), egy bizonyos szolgáltató képes a saját rendszerébe való beiktatáskor több helyen is elrontani? A címet is és a telefonszámot is. Egyedül a nevemet hagyták meg jól, nem is értem ez hogy sikerült... 
|

03-28-2008, 22:57
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|