|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

02-02-2008, 20:55
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Én azt tartom mocskos át...nak, amikor egy 15.000 Ft értékű cuccot elvihetsz 6*5000 Ft-ért, és ki van írva, hgoy 0 % THM, 0 % hitelbírálati és kezelési ktg! ...

Az ilyeneket ne mtudom hogy nem lehet beperelni, vagy akármi... Tök egyértelmű, hogy ezeket a költségeket beépítik az árba, és úgy megemelik, hogy ha 0% hitelre is veszed, mégis csak kamattal veszed....
Ez is eléggé gusztustalan húzás szerintem.

|

02-02-2008, 20:55
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Sulinet dettó. A 80.000-res számítógépet simán hozzádvágták 150.000-ért, és aszondták hogy visszaigényelheted belőle az ezt meg az amazt... hahaha, jó poén.

|

02-02-2008, 20:57
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Sulinet dettó. A 80.000-res számítógépet simán hozzádvágták 150.000-ért, és aszondták hogy visszaigényelheted belőle az ezt meg az amazt... hahaha, jó poén.

|
Ne hipermarketben akarj számítógépet venni... Autót se ott vesz az ember... 
|

02-02-2008, 21:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Hát nem tom hogy bele volt-e építve az árába, de nem tűnt vészesnek, ki tudtuk volna fizetni egybe is, de minek ha semmi költség nincs a hitelen, annyi volt a buktató talán, hogy igen rövid futamidő volt. Most ha nem tudtad volna amúgy is megvenni a rövid futamidő miatti relatív magas részlet miatt biztos nem vetted volna meg. Anyámat meg ha pénzügyekről van szó nem kell félteni
Sulinetes akcióban vettem a gépem, igaz alkatrészenként, megérte.
A komplett gépes évben viszont tuti nem használtam volna ki.
|

02-02-2008, 21:30
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Hát nem tom hogy bele volt-e építve az árába, de nem tűnt vészesnek, ki tudtuk volna fizetni egybe is, de minek ha semmi költség nincs a hitelen, annyi volt a buktató talán, hogy igen rövid futamidő volt. Most ha nem tudtad volna amúgy is megvenni a rövid futamidő miatti relatív magas részlet miatt biztos nem vetted volna meg. Anyámat meg ha pénzügyekről van szó nem kell félteni
Sulinetes akcióban vettem a gépem, igaz alkatrészenként, megérte.
A komplett gépes évben viszont tuti nem használtam volna ki.
|
sejtettem,hogy rövid lejáratú hitelről lesz szó.Sok áruházban van 6 hónapos futam idejű részlet.
ilyenkor az áruház árrésébe simán belefér a kamatköltség amit az áruház fizet a banknak helyetted.
nem lehet nagy összegről szó, főleg ha nyugdíjasról veszi fel a hitelt, minden esetben meg van, hogy a nyugdíjszelvény-rezsi hez képest mekkora lehet a törlesztő részlet. Én nem ilyen max 2-300 ezer ft os hitelre gondoltam nyilván, ez nem számottevő. De igazad van ez is hitel.
Amibe belerokkan az ember, ha nagyobb összegre van szüksége , mert úgy alakul az élete sajnos, ( lehet az válás, betegség , vagy csalók,rablók áldozata) és ilyenkor vesz fel 400% kamatra hitelt, mert nincs más kilátása, ez öngyilkosság.
Az meg hogy BAR listás a nyugdíjas, nem szószerint értettem,hanem hogy az uzsora kamatos cégeken kívül nem állnak velük más bankok szóba, a minimális hitelkereten túl, ami pár 100 ezer ft 
|

02-02-2008, 21:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
Az meg hogy BAR listás a nyugdíjas, nem szószerint értettem,hanem hogy az uzsora kamatos cégeken kívül nem állnak velük más bankok szóba, a minimális hitelkereten túl, ami pár 100 ezer ft 
|
Akkor egyetértünk mégis csak 
|

02-03-2008, 17:31
|
 |
Member
|
|
|
|
Mivel nem találtam jobb topicot ide írom.
Néztem egy teljest és megütötte a szemetem egy ország beverése-leverése. Én azt az országot úgy-ahogy ismerem és men hiszem, hogy valakit egy 1000 fős csopiban, kb 30-40.-ik helyéről kis kék kettessel mf-ként egy szövi 26x !!!! földel le.
|

02-03-2008, 17:33
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Néztem egy teljest és megütötte a szemetem egy ország beverése-leverése. Én azt az országot úgy-ahogy ismerem és men hiszem, hogy valakit egy 1000 fős csopiban, kb 30-40.-ik helyéről kis kék kettessel mf-ként egy szövi 26x !!!! földel le.
|
Pedig dehogynem 

02-03-2008, 17:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Pedig dehogynem 
|
Nem kicsit sántít a dolog.
|

02-03-2008, 19:28
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
|
Erre mondják, hogy ügyes volt a szövi

|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|