|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

01-26-2008, 22:03
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Remy,szerintem nem az a megoldás,hogy mindenki tiltson le,akinek nem tetszik ... itt lenne az ideje,hogy megkapjátok az újonnan bevezetett szankciókat a folyamatos offolásokért.
|
Rendben, de ilyen alapon Veled is kezdhetnenk...

01-26-2008, 22:07
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Rendben, de ilyen alapon Veled is kezdhetnenk...
|
Ha megérdemlem,megkapom. Nektek viszont nem tudom mi kell,hogy ne marjátok mindenhol egymást. MINDENHOL.
|

01-26-2008, 22:09
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
MINDENHOL.
|
értettem.. 
|

01-26-2008, 22:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Ha megérdemlem,megkapom. Nektek viszont nem tudom mi kell,hogy ne marjátok mindenhol egymást. MINDENHOL.
|
Már bocs, de a dühöngőben mindnekinek joga van azzal vitatkozni, veszekedni, akivel csak akar...ezért is lett kitalálva...

01-26-2008, 22:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Egy csepp esz. Es nem nekem... 

01-26-2008, 22:11
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Amúgy miért használjátok a magyar pártok szimpatizánsaira a jobbos és balos kifejezéseket?
|

01-26-2008, 22:31
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
nem értem mire jó ez a jobbos-balosozás... Már ha be akarjuk ide hatrolni a dolgot, akkor én azt mondanám inkább jobbos vagyok, az EGYIK LEGJOBB haverom meg balos. Soha ebből még bajunk nem volt! Az ember ugyanolyan ember marad ha egy kicsit más is, mint amit elvártok.
Mindenkinek megvan a saját véleménye, és meg is kell, hogy legyen, de nem lenne szabad, hogy ezt fennhangon kikiabáljátok. Ez ugyanaz, mint az esztelen vallásháborúk, csak még most kicsibe. Lassan jönnek a fegyverek és a molotovkoktélok? Nem értem, hogy mire jó ez!
Ha bajom van valakivel, akkor az azért legyen, mert nem jó ember, nem azért mert nem olyan ideológiák mellett áll, mint én. Mert nem ettől lesz valaki rossz vagy jó!
|

01-26-2008, 23:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
Már bocs, de a dühöngőben mindnekinek joga van azzal vitatkozni, veszekedni, akivel csak akar...ezért is lett kitalálva...
|
Csak az a baj, Boszi, hogy Synk és Remy nem csak itt marják egymást. Ha egy topicban az egyikük megszólal, a másik azonnal ugrik rá.
Eleve nem értem, miért kell ezt a fórumon nyomatniuk, simán szidhatnák egymást privátban is, és akkor senkit nem zavarnának 
|

01-26-2008, 23:15
|
Member
|
|
|
|
Ja, és Remy, persze hogy letilthatnálak mindkettőtöket, de nem szeretném, mert amikor éppen nem egymást izélgetitek, egészen okos dolgokat tudtok mondani. Mindketten.
|

01-27-2008, 04:40
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 2%
|
|
Remy, Synkel nem kerestek valami hobbyt amivel elütitek azt az időt amit külső fórumozásra szánnátok ? 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
|
|
Posting Rules
|