Quote:
Originally Posted by jack herrer
hat nem tom en varis oriassal mar duplaztam meg a hekijeimet a teljesbol 460rol 800par hekire mentem fol 9 ora alatt ugy hogy 3 orit vertem le
de a varis orias csak gombolgetni tud 
sztem kezdoknek az orias gnom torp elf ez a 4 faj a legjobb
az elohalottat nem ajallom senkinek !!!
azert sem mert zombikra is szoktam vadaszni meg igen ciki mikor hullaval kezdessz azt szintlepeskor fajt valtassz es azt hiszed hogy 4-500 hekin 3k vari az soklessz aztan egy egesz szovi a 4esen szetrenget ugy hogy csak nezel
a piacon meg minden draga mint a franc es kene vagy 150-200millio hogy ujraepitsd az oridat 
szoval a zombi az egy botrany gagyi faj es senkinek nem ajallom 
|
Hali!
Írtál egy ilyet:
"az elohalottat nem ajallom senkinek !!!
azert sem mert zombikra is szoktam vadaszni meg igen ciki mikor hullaval kezdessz azt szintlepeskor fajt valtassz es azt hiszed hogy 4-500 hekin 3k vari az soklessz aztan egy egesz szovi a 4esen szetrenget ugy hogy csak nezel"
Na velem az a helyzet, hogy élőhalottként, szintlépés előtt állok. Most választanom kellene egy fajt, de tanácstalan vagyok.
Nincs sem varim sem pedig tolim.
Szívem szerint továbbra is csatázgatnék és az összes lopást meg varázslást elhagynám a búsba.
De a szövetségeseimre sem akarok bajt hozni ezért váltanom kell.
Ne köntörfalazz, mond ki, hogy szerinted melyik faj a megfelelő annak aki a nap 24 órájában többé-kevésbé rá tud nézni az orijára, szereti a szövetségeket kostolgatni és nem akar folyamatosan a varázslóktól meg a tolvajoktól tartani.
Semmi kedvem lopkodni, viszont a védelmemet szilárdan akarom tudni.
Tudom, hogy nem a legkönnyebb válaszolni, de próba cseresznye?