Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Ismerkedés
Register Stats Members List Today's Posts

Ismerkedés Ismerd meg játékostársaidat, lányokat, fiúkat, hölgyeket, urakat, ... :)

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-06-2007, 23:06
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Utállak!!!!!
Eddig szerettük egymást,megtettünk mindent a boldogságunkért és most ezt kapom?
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-07-2007, 04:43
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Attila(: View Post
Eddig szerettük egymást,megtettünk mindent a boldogságunkért és most ezt kapom?
igen, igen!!!
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 11-07-2007, 08:37
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
igen, igen!!!
FÚÚJJ!!! :S

Reply With Quote
Old 11-07-2007, 17:14
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Álljon itt egy részletesebb nickmagyarázat, amivel még nem szolgáltam.

C - Charger. Dodge Charger. A muscle car korszak egyik legendás autójának neve. Miért pont ez? Lehetett volna a Cuda, a Challenger, vagy a Camaro (szigorúan első generációs), de akár a Chevelle vagy a Cougar is. Mindegyik C kezdőbetűs, formailag mégis a Charger jön be nekem a leginkább. 1966-1974-ig gyártották (74 a muscle car-ok halálának éve), kezdetben a Mustanghoz hasonló Fastback kivitelben, majd később jelentősen áttervezve.
5200 köbcentisnél soha nem volt kisebb motorja, a két legerősebb pedig a 440-es Magnum (7210 cm3, 375LE, 650Nm) és a szintén legendás 426-os HEMI (6980 cm3, 425LE, 665Nm) volt, amivel gyártották. A közel 2 tonnás autó 5 másodperc alatt gyorsult 0-100km/h sebességre a HEMI erőforrással.
Mai szemmel nézve is impozáns adatok egy akkori "mezei" széria autótól.

s - shaft. Vagyis a Lightning Gun a Q1-ből. Egyszerűen a szép emlékek miatt, mikor réges-régen még sokat játszottam neten a Quake első részével.
Lehetett volna r vagy g is, de mégis az s, a shaft az, amihez a legjobb dolgokat kötném ebből az időszakból.
Ott van pl: a discharge. Vízben használva a fegyvert az gyakorlatilag kisült (a víz vezeti az elektromos áramot), a használóját és mindenki mást is elpusztítva, aki a vízben tartózkodott. Egy bugot kihasználva és egy kis ügyeszséggel meg lehetett úszni az elhalálozást, illetve nem csak a vízben tartózkodó játékosokat lehetett megölni.
BME szerveren a hatalmas LAG miatt egyszer csak discharge-oltam a DM3-on, így megnyerve az 50 frag limites malacigát. Nem voltak idegesek
Quad-al kombinálva egy szempillantás alatt darabokra kapta a 200-200-as ellenfelet.
Az éjszakai égbolton cikázó shaft pedig nagyon romantikus.

o - oxigén. Igen, ami a levegőben is jelen van.
De nem csak ott, mivel ez a leggyakoribb elem a földön. A földkéreg majdnem felében megtalálható.
Mint levegőt lélegző szerves életforma, köszönettel tartozom az oxigénnek, hiszen nélküle nem írhattam volna a fórumra az eddigi hozzászólásaimat.
Persze ha fotoszintetizáló növény lennék, nem kellene hálálkodnom neki, sőt, ő köszönné meg a létét nekem.
De én szeretem és tisztelem az oxigént. Az oxigén jó.

k - kaja. Imádok enni. Ez hál istennek nem látszik meg rajtam. Most is mindjárt falni fogok

i - időmilliomos. Éppen volt 5 szabad percem, mikor a fórumra regisztráltam. Mint egy igazi időmilliomos. Azóta ilyen nem fordult elő velem. Az időhiányos állapot teret nyert és az időhiány lett a meghatározó. Nagy baj nem történt, mindkettő i-vel kezdődik, a nick működik tovább.

b - balázsfecó. Szigorúan kisbetűvel. Mivel az a trendi, hogy nickválasztás esetén előnyben részesítik az emberek azokat a dolgokat melyeket szeretnek, melyekhez kellemes élmények fűzik őket, én most szakítanék ezzel a hagyománnyal. Rühellem a balázsfecót.

á - Az á-nak hatalmas ereje van, így nem engedhettem meg, hogy ne szerepeljen a nickemben. Ha valaki elüvölti magát, hogy "áááá", mert fáj valamije, vagy éppen ölik, sokan felfigyelnek rá. Pedig lehet, hogy előtte nem is figyeltek. Ugye?
Töbféleképp is lehet használni, elüvölthetünk egy szolid kis "áá"-t, de fokozhatjuk is, pl: "áááááá", "Áááááá", "ÁÁÁÁÁ!!!".
De ennél többre is képes. Ha az orvos azt mondja, ááá, akkor biz tátva marad a szánk.
Ha üvöltést mellőzve azt mondjuk, ááá ..., akkor azzal a dologgal, amivel kapcsolatban megeresztettük a hatalmas erejű "á"-kat, már nem is kívánunk foglalkozni.
Aki "á"-t mond, mondjon "b"-t is. Ezt a követelményt úgy érzem teljesítettem. Gondosan felépített egy nick ez.

c - c programozási nyelv. Ez volt az első programnyelv, amit komolyabban elsajátítottam. A jó öreg pascal lett volna az, ha nem utáltatják meg velem nagyon gyorsan. Meg minek is a pascal, mikor ott a cé?

s - Süsü a sárkány. Kis porbafingóként nagyon szerettem ezt a bábfilmet. Sok rajzfilmet, bábfilmet fel lehetne sorolni a múltból, de akkor nagyon hülye nicket kaptam volna a végén.
Kitartó kutató és tervezőmunka eredményeképp Süsüt választottam, hiszen ez egy jól kitalált, gondosan felépített nick.
Regisztrációnál nem nyomtam eléggé a shift billentyűt (picit kontakthibás szegény, nagyobb erőkifejtést igényel a működésre bírása), így kis s betű sikeredett, de ma már nem bánom. Így legalább nem lett változó karaktermagasságú a nickem.

i - internet. Ez a nagy hatalmas globális izé, mely begyűrűzik életünkbe és megváltoztatja azt. Úgy érzem, egy szolid i betűt megérdemel a végén.

Valójában pedig még mindig: egyik kedvenc filmem az Üvegtigris, benne pedig ott szerepel a jó öreg Csoki ugye ...
Old 11-25-2007, 16:32
belas belas is offline
Member

Sziasztok) Belas a beceneven gyermekkoromóta kisér)

Beluga kedvenc orinevem Hal,aminek a világon a legdrágább az ikrája....
Reply With Quote
Old 11-25-2007, 17:06
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by belas View Post
Beluga kedvenc orinevem Hal,aminek a világon a legdrágább az ikrája....
Tényleg nagyon drága lehet az ikrája -emlős a kedves
Old 11-25-2007, 17:49
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Tényleg nagyon drága lehet az ikrája -emlős a kedves
Beluga: A legnagyobb és ma már legritkább tokhalfajta. Az éves fogás alig éri el a 100 darabot. Bár testének ikratartalma elérheti a 25%-ot is, a nőstény csak 20-30 éves korára válik ivaréretté. A beluga adja a legnagyobb szemű, az egész világon legfinomabbnak ítélt és természetesen legdrágább kaviárt.
Old 11-25-2007, 17:53
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Beluga: A legnagyobb és ma már legritkább tokhalfajta. Az éves fogás alig éri el a 100 darabot. Bár testének ikratartalma elérheti a 25%-ot is, a nőstény csak 20-30 éves korára válik ivaréretté. A beluga adja a legnagyobb szemű, az egész világon legfinomabbnak ítélt és természetesen legdrágább kaviárt.
Fehér delfin (Delphinapterus leucas)
A legtöbb európai nyelven a fehér színe alapján nevezték el ezt a cetfajt. Orosz neve, az ugyancsak a fehér színére utaló beluga, számos nyelvben elterjedt. Ez a név azonban félrevezető lehet, mert így nevezik az egyik tokhalfajt is (mindenki hallott a beluga kaviárról).

tehát két állatra is utal ez a név
Reply With Quote
Old 11-25-2007, 18:21
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
Fehér delfin (Delphinapterus leucas)
A legtöbb európai nyelven a fehér színe alapján nevezték el ezt a cetfajt. Orosz neve, az ugyancsak a fehér színére utaló beluga, számos nyelvben elterjedt. Ez a név azonban félrevezető lehet, mert így nevezik az egyik tokhalfajt is (mindenki hallott a beluga kaviárról).

tehát két állatra is utal ez a név
Ez jó... skizofrén állat
Old 11-25-2007, 18:39
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Longevity: 92%

Szegény delfin....vki nem ért a bioszhoz oszt lelövi a delfint az ikrájáért, ami nincs is neki
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules