|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

10-09-2007, 17:18
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Brrr. Kezdem megutálni a Pizzahut-ot. Egyszer mást sütnek, mint amit rendeltem, még oké... De már megint... Azt hiszem le fogok szokni róluk.  Most itt várok, hogy megsüssék azt, amit tényleg rendeltem. :-/
|

10-09-2007, 18:20
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Brrr. Kezdem megutálni a Pizzahut-ot. Egyszer mást sütnek, mint amit rendeltem, még oké... De már megint... Azt hiszem le fogok szokni róluk.  Most itt várok, hogy megsüssék azt, amit tényleg rendeltem. :-/
|
Te vagy a hibás.  Miért nem azt rendelsz amit sütnek? 

10-09-2007, 18:41
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by szamóka
Te vagy a hibás.  Miért nem azt rendelsz amit sütnek? 
|
Ilyenkor mindig elbizonytalanodok, hogy rosszul adtam volna le a rendelést? De megnézem, és nem, a rendelésen minden tök jó, az amit kértem, csak nem azt sütik. :-/
|

10-09-2007, 21:01
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
A DonPepénél ilyen velem még soha nem fordult elő...
De hogy ne offoljam a topicot:
Délután megjött a telefonszámlám, 47k. (Ebből 13k hód     )
Elfogyott az olajbogyóm, nem tudtam görög salátát csinálni a vacsimhoz.
Elfogyott a szőlő szörpöm, úgyhogy csak almát találtam itthon.
Ok. Gondoltam, beteszek egy filmet (A Dune-t természetesen..  ), és miközben jól megnézem, jól megiszom a maradék baracpálinkámat.
Hétvégén már megittan.
HÁT MI EZ A NAP? MI JÖHET MÉG????
Le se merek feküdni aludni, mert ezután kb az jön, hogy elalszom, és megáll a szívem... (Mondjuk ennek páran örülnének...  ), vagy legjobb esetben is leszakad az ágy alattam.... 
|

10-09-2007, 21:05
|
Member
|
|
|
|
nem értem se a pizzahut se a donpepe imádatot. stevevel vérremenő vitánk volt erről nemrég. nem tudom megérteni, hogy a marketingen kívül hogyan lehet ez a két cég piacvezető ebben az országban. a pizza hut a kettőt fizet egyet kap akcióján kívül marha drága, amúgy pedig kicsik az adagok. a don pepe pedig szerintem borzasztó, az íze és az átlaga...pfuj
én a 11. kerben lakom, itt két helyet találtam ami nekem tetszik: Theo Papa Konyhája és az Ínyenc Konyha. remélem ki tudjátok ezeket próbálni és talán változik a véleményetek 
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

10-09-2007, 21:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Illeti a Theo papa tényleg tuti jó pizákat csinál. régen tuti jókat kajáltam náluk.
Gyulaword (#79796)
|

10-09-2007, 21:19
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
nem értem se a pizzahut se a donpepe imádatot. stevevel vérremenő vitánk volt erről nemrég. nem tudom megérteni, hogy a marketingen kívül hogyan lehet ez a két cég piacvezető ebben az országban. a pizza hut a kettőt fizet egyet kap akcióján kívül marha drága, amúgy pedig kicsik az adagok. a don pepe pedig szerintem borzasztó, az íze és az átlaga...pfuj 
|
PizzaHut nekem bejött, mert bár nem olcsó, de szerintem nagyon finom (amikor azt csinálják, amit az ember rendel...).
Csakhát megszűnt ide a házhozszállítás... Ez az egyet fizet kettőt vihet akció jó, de ha folyton rosszat sütnek, akkor marha sok idő elmegy arra, hogy megkapjam, amit kérek, így télleg kezdi nem megérni. 
|

10-09-2007, 21:20
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
HÁT MI EZ A NAP? MI JÖHET MÉG????
Le se merek feküdni aludni, mert ezután kb az jön, hogy elalszom, és megáll a szívem... (Mondjuk ennek páran örülnének...  ), vagy legjobb esetben is leszakad az ágy alattam.... 
|
Szerintem ma este menj ki a kertbe sátrazni.   
|

10-09-2007, 21:29
|
Member
|
|
|
|
a finomsággal semmi baj nincsen, csak van jobb
a kedvemért regisztrálj a legnevesebb internetes kajarendelőn a címeddel és nézd meg van-e ott ínyenc konyha/unikornis és/vagy theo papa és egyszer rendelj onnan. ha nincs, akkor ígérem ezzel nem zargatlak 
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

10-09-2007, 21:29
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
A budapesti DonPepe egy adag moslék. Nem tudom, hogy azt a szakácsot honnan verbuválták, de talán a börtönből...
Pesten 3x ettem DonPepét, és soha többé nem fogok, borzasztó.
De most Pécsen élek, és az itteni viszont hihetetlenül finom! (Legalábbis nekem nagyon izlik!)
Ez nem marketing. Sokszor dolgozom este, vagy hétvégén, és ilyenkor nincs lehetőségem se ott kaját csinálni, se ennyit vinni magammal. Ezért általában, ha meleg kajára vágyom, rendelek valamit.
És emlékezve a pesti borzalomra, Pepétől semmit nem rendeltem sose. Mindig más pizzástól. Aztán egyik hétvégégi ügyelet alkalmával a kollégám onnan rendelt. És megkóstoltam, és állati jó volt! Aztán ettem megint, az is jó volt. Sőt. Szerintem Pécsen a pepénél lehet most a legjobb pizzákat megrendelni.  Az ittenit az ajánlani tudom mindenkinek.
Sajna Theo papával még nem futottam össze, a XI. kerületen csak átszaladni szoktam, amikor leszállok Ferencvárosnál a vonatról, és rohanok a 103-as buszra, aztán Kelenföldön arról le, és a gyors 7-essel tovább. És Kelenföldön meg felpattanok a Zengő IC-re. Úgyhogy nem volt időm eddig körbenézni. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|