|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A tekercs kopások határának módosítása.
|
Javaslom.
|

|
70 |
61.40% |
Közönbös
|

|
26 |
22.81% |
Nem javaslom
|

|
20 |
17.54% |

10-04-2007, 17:40
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Egyébként pedig ne haragudjatok, de azért rinyálni, mert valakinek a fél év tekiírás unalmas, hát istenem...ő választotta..... senki nem kényszerítette.

10-04-2007, 17:40
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
örülök a gondolkodásodnak, eddig nem is hittem volna, hogy TE, amikor eladod a tekit, nem pénzt kapsz érte 
|
Szerintem térjünk vissza a tárgyhoz, mert ennek semmi értelme nincs 

10-04-2007, 17:47
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Egyébként pedig ne haragudjatok, de azért rinyálni, mert valakinek a fél év tekiírás unalmas, hát istenem...ő választotta..... senki nem kényszerítette.
|
őőőő, miért ki rínyált ? Most akkor nem értelek arról volt szó hogy a 200 heki alatt lévők tekit írnak szép csendbe igen ő választotta ti meg azon akartok változtatni hogy ott is kopjon a tekije ergó max. azon tudnak rínyálni a kis tekiírók hogy ne kopjon 200 alatt a teki de azon hogy unalmas ezt nem tudom hol olvastad hogy azért rínyálnak     
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

10-04-2007, 17:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Neked is külön köszönöm ezt a mondatot, többek között ezt is próbálom elmondani... 199 hekin tekit írni fél éven keresztül 'kézzel' nagyon durva dolog. A monotonitás öl. Ha VIP országról van szó, akkor meg a HT írja helyetted. Ugyanúgy fél év. Itt meg az unalom öl meg.
Én nem nevezném 'könnyen jött' vagyonnak.
|
Speciel itt is lett emlegetve mekkora önfeláldozás.
Másrészt pedig nem a 199 hekis kopásért lobbizok, hanem, hogy maradjon úgy, ahogy eddig is volt....

10-04-2007, 17:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Egy picit azért azon a vonalon gondolkodjál már el légyszi, hogy minek is írnak tekit az emberek? Nekem eddig meggyőződésem volt, hogy azért, hogy pénzük legyen belőle...  Az most csak részletkérdés, hogy átmenetileg miben tartják a pénzt, a lényeg ugyanaz lesz...annyi pénz kerül közvetetten a játékba, hogy nem csak a tekinek, de mindennek lemegy majd az ára...legalábbis szerintem 
ugyanis nem mindenki tekiben tárolja később a lóvét 
Hihetetlen, lehet eddig rossz felé kacsingattam 
|
ha tekercset írsz, akkor a pénz nem fog elértéktelenedni, sőt a nyersi és a kati sem 
egyedül a tekercsek fognak valamivel kevesebbet érni, lévén több lesz belőlük a játékban 
de a 200 hekis tekercsírás ekkora mennyiségű készpénz és áru esetén nem nagyon változtatná meg az áruk értékét
|

10-04-2007, 17:53
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Speciel itt is lett emlegetve mekkora önfeláldozás.
Másrészt pedig nem a 199 hekis kopásért lobbizok, hanem, hogy maradjon úgy, ahogy eddig is volt....
|
nekem meg érné félév tekiírás simán hogy aztán ne legyen szűkőlködés  simán jó 
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

10-04-2007, 17:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
ha tekercset írsz, akkor a pénz nem fog elértéktelenedni, sőt a nyersi és a kati sem 
egyedül a tekercsek fognak valamivel kevesebbet érni, lévén több lesz belőlük a játékban 
de a 200 hekis tekercsírás ekkora mennyiségű készpénz és áru esetén nem nagyon változtatná meg az áruk értékét
|
nem tudom...lehet a náthától ennyire érthetetlenül írok.
Tegyük fel, hogy TE 200 hekin kopás nélkül ezerrel nekiállsz tekit írni. fél év alatt összeszedsz x millát, esetleg milliárdot (senki ne szóljon be, fogalmam sincs mennyit lehet írással összeszedni). Na most, te úgy döntesz, nem éri meg tekiben tartani a pénzt, mert az a másik kismillió 200 hekis ori is abban tartja, és sokad magaddal eladod őket, és befekteted a kati piacba.
szerinted mégis mi lesz az eredménye a dolognak?
ugyanez a nyersi piaccal...

10-04-2007, 17:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
nekem meg érné félév tekiírás simán hogy aztán ne legyen szűkőlködés  simán jó 
|
jól van drága, speciel nem is rád értettem, sokaknak megéri, sokaknak kényszer, halvány lila gőzöm sincs milyen indíttatásból csinálnak ilyet emberek... 

10-04-2007, 17:59
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
ezzel az a bibi, hogy én akkor is kibuliznám, hogy leüssenek a rákba, hogy ha 200-alatt is kopna a teki... ugyanis 195 hektáron az ég adta egy világon nem abajgat senki 
tehát ilyen módon a jksz kiszűrésére talán nem is annyira alkalmas ez a javaslat 
|
Ezzel az a bibi, hogy ilyen gondolatmenettel akkor is leütteted magad, ha 200on nem kopik a teki, mert akkor sem fognak abajgatni 195hekin. Tehát ilyen módon a másik javaslat sem alkalmas a JKSZ teljes kiszűrésére, mindkettő csak csökkentené kb ugyanolyan mértékben. Azért szimpatikusabb a kopós javaslat, hogy aki írni akar annak legalább legyen vele munkája.
|

10-04-2007, 18:00
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
jól van drága, speciel nem is rád értettem, sokaknak megéri, sokaknak kényszer, halvány lila gőzöm sincs milyen indíttatásból csinálnak ilyet emberek... 
|
kb. 3-4 mrd sztem elég jó indítatás 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|