|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A tekercs kopások határának módosítása.
|
Javaslom.
|

|
70 |
61.40% |
Közönbös
|

|
26 |
22.81% |
Nem javaslom
|

|
20 |
17.54% |

10-04-2007, 15:37
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by csofika
Én azt javasolom, hogy a tekercsek már egyáltalán ne kopjanak. Igy is elég nehéz feladat összeírogatni, meg összelopdosni tekercseket, nehogy már még kopjanak is. Ez a tekercskopás engem végtelenül felbosszant.
1000 hekinél gnómmal már 40-50 könyvtárat kell fenntartani, hogy ne kopjanak. Abból sokkal jobb lenne bányát, vagy valami más értelmes dolgot építeni.
Szóval én a kopásmentes tekercsek híve lennék.
|
Hát 1000 hekinél 50 könyvtár azt jelenti, hogy területed 5%-t a tudomány szinten tartására áldozod. De 1000 hekinél a legrosszabb a helyzet. 5000 hekinél is ugyanannyi a kopásod, tehát ott is elég 50 könyvtár a kopás pótlására. Így 5000 hekinél elég a területed 1%-t a tudomány szinten tartására áldoznod. Tehát növeld a területedet. Minél nagyobb leszel, annál kevesebbet kell áldoznod a tudományra.
Különben egy 1000 hekis gnómnak illik kigazdálkodnia könyvtár nélkül a kopását.
Egér a sajton... (#3744)
|

10-04-2007, 16:00
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Mivel a kezdők nem állnak le tekit irogatni, ezért ez a módosítás éppen a kezdőket szivatja. Mint ahogy korábban is írtam én ez esetben biztos ujrázgatnám a pénzem. Tehát csak egy tüske lenne az ülepemben a kis hekis kopás, de egy kezdőnek marha nagy problémát fog jelenteni.
Mert ugye 120könyvtárral, is csak az kezd irogatni akinek van fentebb 2-3 országa. Azok meg már nem olcsó prédaként szorják a tekijüket.
|
Ezzel nagyon egyetértek. Ezért is kardoskodom amellett, hogy 200 alatt ne kezdjen el kopni.
Viszont azt senki nem állította, hogy a hatalmas csalások 200 hekin mennek. Inkább a csoportok TOPjában, meg A-ban mennek a külső fórumokon (msn, chat, stb) történő földleadások, piacolások.
De valljuk be, sok a 200 hekis JKSZ is. Ezeket ki lehetne szűrni. (Nagyrészt.)
Quote:
Originally Posted by Synkel
200 hekin, vagy az alatt fél évig tekit írni én nem jellemezném úgy, hogy az ölembe hullik a vagyon...
|
Neked is külön köszönöm ezt a mondatot, többek között ezt is próbálom elmondani... 199 hekin tekit írni fél éven keresztül 'kézzel' nagyon durva dolog. A monotonitás öl. Ha VIP országról van szó, akkor meg a HT írja helyetted. Ugyanúgy fél év. Itt meg az unalom öl meg.
Én nem nevezném 'könnyen jött' vagyonnak.
Ha valaki rááldoz fél évet 199 hekin, hogy vagyont írjon magának. Hát én biztos nem fogom meggátolni benne. Tegye. Én addigra már nem is abban a csoportban vagyok. Nem törődök vele. Megérdemli. (Szerintem.)
|

10-04-2007, 16:19
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
mindkettő esetben jksz-ezik az illető, tehát van rá esély, hogy lebukik, és mehet amerre lát...
|
őőő nem tudom hogy az aki 199 hekin vagy 195-ön tekit ír az miért követne el csalást    bár biztos én értelmeztem rosszul de mindenki csal aki a max. heki felett ír tekit meg az is aki 200 alatt    Na azért gondolkozzunk már  És miért kéne másokat büntetni azért mert nekünk nincs annyi tekink ? nem nagyon értem  (biztos azért mert gyerek vagyok  )
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

10-04-2007, 16:43
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Továbbra is a 199alatti kopást támogatom. Szó sincs róla hogy ne írjanak 200 v 199 hekin tekercset induláskor, az itt fórumozók közül sztem nem sokan mondhatják, hogy nem írnak tekit az elején. Ha nem is ipari mennyiségben, de pár 10-100ezret biztosan. Én is írok mindig. De az az 1% kopás nem akkora veszteség az elején, hogy leüttessem magam. A 30%hoz kellő 4650 tekercsből ez 47 tekercs kopást jelent. Ezt még egy 150 hekire ütött kezdőnek sem esik nehezére pótolni. Ha mind a 8 fajtából megvan a 30%, az is csak 4 könyvtár. Nem értem milyen hatalmas nehezítésről beszéltek.
A kopásnak annyi értelme lenne, hogy nem üttetnék le magukat annyian, és a vipes tekiíró gnómoknak sem lenne annyira "dögunalom", mert legalább a kopást számon kéne tartani, és napi egyszer kitenni piacra a tekercseket. Bár nem értem miért beszélünk dögunalomról, mikor jelenleg be sem kell lépnie fél évig.
Aki pedig kézzel írja a tekercse és valóban megdolgozik érte, annak semmilyen nehezítés nincs benne, ha ki kell tennie piacra a tekit, napi egyszer így is úgy is belép, az meg nem feladat, hogy a napi 8-12ezer tekiből 50db-ot a bennlévő lakiteki pótlására fordítson.
|

10-04-2007, 17:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
ezzel az a bibi, hogy én akkor is kibuliznám, hogy leüssenek a rákba, hogy ha 200-alatt is kopna a teki... ugyanis 195 hektáron az ég adta egy világon nem abajgat senki 
tehát ilyen módon a jksz kiszűrésére talán nem is annyira alkalmas ez a javaslat 
|

10-04-2007, 17:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ezt az egészet nem értem, de könnyen lehet, hogy bennem van a hiba.
Nem kéne megadni a lehetőséget minden egyes orinak, hogy milliárdokat halmozzon fel? Ez alatt mit értesz? Azok páran akik uralják a topot, illetve a haverjaik, akiket odaengednek halmozhassanak, a többi pedig nem, vagy hogy gondoltad? Ráadásul azért is értelmetlen, mert a lehetőség most is adott mindenki számára: vagy összehaverkodik a toposokkal, vagy lemegy 200 heki alá, csak úgy sokkal több idő.
A pénz nem fog elértéktelenedni, akármennyi tekit viszel is a játékba. A teki olcsóbb lesz, de mivel a pénz mennyisége változatlan marad a csoportokban, azt nem befolyásolja az ott fellelhető teki. A pénzt szerintem legfeljebb direkt termeléssel -lásd bank- lehetne elértékteleníteni...
200 hekin, vagy az alatt fél évig tekit írni én nem jellemezném úgy, hogy az ölembe hullik a vagyon...
|
Egy picit azért azon a vonalon gondolkodjál már el légyszi, hogy minek is írnak tekit az emberek? Nekem eddig meggyőződésem volt, hogy azért, hogy pénzük legyen belőle...  Az most csak részletkérdés, hogy átmenetileg miben tartják a pénzt, a lényeg ugyanaz lesz...annyi pénz kerül közvetetten a játékba, hogy nem csak a tekinek, de mindennek lemegy majd az ára...legalábbis szerintem 
ugyanis nem mindenki tekiben tárolja később a lóvét 
Hihetetlen, lehet eddig rossz felé kacsingattam 

10-04-2007, 17:37
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Egy picit azért azon a vonalon gondolkodjál már el légyszi, hogy minek is írnak tekit az emberek? Nekem eddig meggyőződésem volt, hogy azért, hogy pénzük legyen belőle...  Az most csak részletkérdés, hogy átmenetileg miben tartják a pénzt, a lényeg ugyanaz lesz...annyi pénz kerül közvetetten a játékba, hogy nem csak a tekinek, de mindennek lemegy majd az ára...legalábbis szerintem 
|
mi van ???? lehet hülye vagyok hozzá de én nem értem  
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

10-04-2007, 17:38
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Elgondolkodtam 
A teki nem pénzt hoz a játékba, hanem kivesz belőle annyit amennyibe a megírása kerül...

10-04-2007, 17:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
nem az a aszabálytalan, hanem az esetek kb. 90 %-ában az oda jutás, hogy 199, vagy 195 hekin irkáljanak, illetve, ha elolvastad mire válaszolok, akkor rájöhettél volna, hogy arról van szó, aki megbeszélt ütésekkel jut fel a csoport tetejére, vagy bármilyen más módszerrel...

10-04-2007, 17:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Elgondolkodtam 
A teki nem pénzt hoz a játékba, hanem kivesz belőle annyit amennyibe a megírása kerül...
|
örülök a gondolkodásodnak, eddig nem is hittem volna, hogy TE, amikor eladod a tekit, nem pénzt kapsz érte 
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|