Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-21-2007, 11:04
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by tdomo View Post
Sokan akkora ellenérzésekkel beszélnek az anrchista csoportokról, hogy tegnap már regeltem oda egy országot, hogy megnézzem milyen...
Valószínű nem azért mert az anarhosokkal van probléma.
Hanem azért mert akik normálból átkerülnek, büntetésként élik meg az anarhot. És ezért negatív érzésekkel társítják. Pavlovi reflex?
Mert úgy érzem itt megjelent erőteljesen az anarhosok sérelme, kontra a normálosok sérelme.
Vagyis szerintem.
Old 08-21-2007, 11:19
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Valószínű nem azért mert az anarhosokkal van probléma.
Hanem azért mert akik normálból átkerülnek, büntetésként élik meg az anarhot. És ezért negatív érzésekkel társítják. Pavlovi reflex?
Mert úgy érzem itt megjelent erőteljesen az anarhosok sérelme, kontra a normálosok sérelme.
Vagyis szerintem.
Pavlovi? Most eztet nem értem. :-o
Aszondod, hogy azok panaszkodnak (állítólag) 2 naponta anarchban, akik normálban szabálytalankodtak, méghozzá többedszer, a hibájukból sose tanultak, nagyon bosszankodnak, ellenben anarchban jópár hét türelmes várakozás után átépítik TF-re az orijukat, majd észreveszik h nincs gabona a piacon és akkor borul ki a bili?
Hát ez így elsőre nekem elég kacskaringós, biztos vmi elkerülte a figyelmem.
Reply With Quote
Old 08-21-2007, 11:27
Kubbi Kubbi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Pavlovi? Most eztet nem értem. :-o
Aszondod, hogy azok panaszkodnak (állítólag) 2 naponta anarchban, akik normálban szabálytalankodtak, méghozzá többedszer, a hibájukból sose tanultak, nagyon bosszankodnak, ellenben anarchban jópár hét türelmes várakozás után átépítik TF-re az orijukat, majd észreveszik h nincs gabona a piacon és akkor borul ki a bili?
Hát ez így elsőre nekem elég kacskaringós, biztos vmi elkerülte a figyelmem.
Nem.
Arra céloztam, hogy az anarhosok ne vegyék személyes sértésnek a dolgot.
Hogy bekerül valaki az anarhba, és rögtön le vannak szólva hogy így az anarh úgy az anarh...
Old 08-21-2007, 11:36
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Nem.
Arra céloztam, hogy az anarhosok ne vegyék személyes sértésnek a dolgot.
Hogy bekerül valaki az anarhba, és rögtön le vannak szólva hogy így az anarh úgy az anarh...
Ha nem, akkor nem.

Az biztos, hogy nehéz lehet anarchiában megvédeni a mundért. Akárcsak az első telepeseknek Ausztráliában, akik már nem fegyencek voltak.

Last edited by Princ; 08-21-2007 at 11:39..
Reply With Quote
Old 08-21-2007, 11:46
Never Never is offline
Member

Azt azért hozzátenném,hogy H-ban volt ez a bizonyos idézet,ahol akármikor kinéztem a piacra,50k volt akármilyen nyersi,vagy annyiért sem.Persze ezt is tökjól ki lehetne használni,és meggazdagodni,de ez már más kérdés
Csak azért mondom,mert többen is az Y-os piacra céloztak.Azzal semmi gond :P
Reply With Quote
Old 08-21-2007, 12:47
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Az Y-ban került elő szerintem többször a dolog (megdrágult nyersi vagy nyersihiány) tekintve, hogy az a legnagyobb csoport.

Amikor Y-ban megláttam 30k-ért a fát, az engem is mellbevágott, de ahelyett, hogy kiírtam volna fórumra, hogy "hé mérnincs cucc" ahelyett termletem meg loptam.

Úgyhogy szerintem ez sokakat meglepett. Engem is. De nem az a megoldás, hogy fórumon írkálok, hogy "Mi ez, azonnal tegyetek ki olcsóbban"..

Egyébként a H az tök más, ott 1 hétig nem istaláltam fát egyáltalán. Agyagot 30k-ért követ 50k-ért. És ott épp raktár és bányafree orim van. De ott se bunkóztam. Kiaszabiztam, és most meg visszajöttem, és hirtelen elvertem 100 millát nyersire...
Szóval nem beszólni kell, hanem a lehetőségeidhez képset a legjobb döntéssel áthidalni a problémát.

Egyébként valóban, az Y piaccal nincs gond Never Teljesen rendben van. Sőt, nekem így tetszik is, ahogy most van. Most már a tekifree hulláktól is lehet valamit csórni az embereken kívül. :P

Nekem itt az piszkálja a csőröm, hogy olyanok röhögcsélnek, akiknek az ég világon nincs közük semmilyen aspektusban az anarchista csoportokhoz...

Meg az, hogy néha azért a normálosok is "pofáznának", ha nem félnének az utána következő kitiltásoktól. Anarchban meg többet megenged magának az ember a fórumon.

Szóval ebből nem kell ilyen 'csoportközi' ügyet kerekíteni. Van a normál, van az anarch, mindkét helyen vannak jobb, és kevésbé jobb napok... Ez egy játék. Játszani kell. És nem szídni senkit. Főleg nem egy piacért.

Szóval a lényeg, hogy nincs gond a piaccal, csak pár anarchista ország tulajdonosának a modorával, meg azokkal a normálosokkal, akik ezen felbuzdulva újabb nevetést törnek az orrunk alá...

Gee
Reply With Quote
Old 08-21-2007, 21:39
Croissant Croissant is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
akik ezen felbuzdulva újabb nevetést törnek az orrunk alá...
Biztos azért, mert a bors már nem elég hatásos
Old 08-22-2007, 06:59
Gaben Gaben is offline
Junior Member

Longevity: 92%

Pax Hungaricum!

Elösször is nem általánosítottam, csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy néha a normálban is drága ill.nincs nyers. Bocsánat, hogy sértette az önérzeted,de egy szóval sem említettem a sírás szót, azt meg pláne nem, hogy mindenki. Én sem "sírtam", hanem neki álltam fedezni bányát, ill. kénytelen voltam megvenni a drága nyersit, mert kellett.
Teljesen egyet értek a hsz-oddal. Ha nem tettszik tartson bányát, és nem lesz problémája, vagy csak kevesebb. Inkább regelnék termelő orikat, és azon szedném meg magam, hogy termelek, és utána átmenteném a másik országba, de ezt Ti jobban látjátok hogyan kivitelezhető.
Nekünk annyiból nehezebb, hogy nem tarthatunk X számú országot egy szinten, így nem is tudunk annyit termelni, hogy elég legyen. Ha meg kellő mennyiségű bányád van, akkor lelopnak, beütnek stb. és nem tudod magad bevédeni X orival. Az is megoldás, hogy szabizik az ember, de én játszani szeretnék, így inkább megpróbálom átvészelni ill.megoldani a problámát.
Reply With Quote
Old 08-22-2007, 09:35
Pax Hungaricum
Guest

Quote:
Originally Posted by Croissant View Post
Biztos azért, mert a bors már nem elég hatásos
Hehehe Lehet, hogy elfogyott a bors a piacon... Vagy túl drága.
Reply With Quote
Old 08-22-2007, 09:41
Pax Hungaricum
Guest

Gaben, igazad van, de normálban pont azért nem szokott akkora gond lenni ilyesmiből, mert azért egy minimális számú bányát azért sokan tartanak. Így ha lassan is, de a válságos időszakokat át lehet vészelni. Meg ott midnig van kitől lopni, mert nem üt le utána 20 országgal. Tehát normálban, főleg 5. 4. 3. szinten vígan vagy tolvajjal, mert legrosszabb esetben is csak 4-en tudnak megtámadni, míg az anarchban elég problémás tud lenni, ha elkezdik leverni a tolidat, és nincs mellette egyéb védelmed...

Szóval a lényeg, hogy pár játékosnak nem a fórumon kéne a nemtetszésüket kinyilvánítaniuk, másoknak meg ezért nem kéne egész csoportokat piszkálni, mert sokan nem értenek egyet a fórumra írkálókkal.

Egyébként meg nagyjából szent a béka. Csak brekeg.

Gee
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules