|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

08-15-2007, 20:45
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|

08-15-2007, 21:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Remélem jó lett.
Mivel nem szeretem a fegyverek, most se volt nálam több 3 pisztolynál. Felálltam, mert úgy magasabbnak nézek ki és elindultam a VIP páholyok felé. Félúton visszafordultam, mert rájöttem, hogy otthagytam a kólám és azért kár lenne. Magamhoz vettem, magamévá tettem és jó volt nekem.
Lassan mentem, mert többre nem voltam képes és mert az sokkal dramatikusabb. Az ajtó mellé érve egyik kezembe vettem a másik kezembe lévő pisztoly és a csövén megcsillanó fényben megnéztem a hajam, mert nem akartam rossz hajjal az ellen elé állni. Gyorsan kiléptem, aztán gyorsan vissza, utána lassan kiléptem és kint is maradtam, mert ez volt a célom. Jobbra néz, sötétség, balra néz sötétség, előre néz villanykapcsoló. Világosság csapott át a fejem fölött és tetszett nekem, mert így messzebb láttam. Elindultam jobbra. Hamarosan elértem egy felfelé vezető lépcsőt. Mellette egy tábla volt: VIP páholyok. Gondoltam átverés, ezért tovább mentem. Sétáltam egy darabig, amíg egy zárt ajtóhoz értem. Valamiért ezen is tábla volt, de ezt figyelnem kívül hagytam és elkezdtem rugdosni, ütögetni végül beleeresztettem egy tárat is. Mikor láttam ez nem használ bekopogtam. Nagy meglepetésemre az ajtó kinyílt. Nem tudom, miért csodálkoztam, hisz az volt a célom, hogy kinyíljon.
-Mit akar?-kérdezte a bármit árusító ember.
-A VIP páholyokat keresem és semmi trükk.
-Ok. Keresse nyugodtan.-azzal becsukta az ajtót.
Ismét bekopogtam, de ezúttal nem jött válasz. Gondolta,m hátra arc, de ismét megpillantottam a kis táblát. Gondoltam elidőzök a vizsgálatával egy kicsit. Számomra ismert betűkkel, egy helyes mondat volt ráírva: Nem itt vannak a VIP páholyok. Na szép! -gondoltam szólhattak volna előbb is. Aztán kapcsoltam, hogy a táblák eredetüknél fogva nem szoktak szólni. Ráhagytam, biztos úgy van.
Visszasétáltam a lépcsőhöz és szép lassan felmentem. De utána visszamentem, mert a szintidő nem felelt meg, ezért elölről kezdtem. Sikeresen felértem és megint körbenéztem, mert abba már volt gyakorlatom. Ismét jobbra indultam, de meggondolta, magam és inkább visszafordultam és elmentem balra. Jöttek is a páholyok, ami kicsit ijesztő volt, mert a sétáló páholy bárkire ráhozna a frászt. ABC sorrendbe jöttek a nevek kezdőbetűi: E. T. M.T.V. F.T.C. -volt a sorrend. Mit is keresek, mit is keresek?- gondolkoztam nagyba, mert hát Nagynak nagy vagyok és magamon belül voltam éppen. Megkerestem Ditke páholyát. Kis keresgélés után másnap reggelre ki is tudtam választani a 10 páholyból melyik lehet az övé. Hirtelen nyitottam meg, ezért a bent lévő sötétség a székek mögé ugrott félelmében, be én jól láttam. Most megvagy gondoltam és beleeresztettem egy tárat.
-Menj, a francba öreg, te veszel másik széket?-hangzott a válasz lentről.
Oldalra léptem és kinéztem. A bármit árusító ember volt az. Épp a az otthagyott kukoricámat ette.
-Menj, a francba öreg, te veszel másik kukoricát. Mondhatni tipikus reakció volt. Előkapta a mordályt és felém lőtt. Biztos lejárt volt a golyó, mert sok darabban pattogott a falon.
Már csak egy táram volt, így tartalékolni kellett volna, de ez éppen nem érdekelt. Felugrottam és mint Rambó kilőttem az összes golyót abba irányba amelyikbe akartam. Sikeresen leestem a páholyról. Nagy nehezen felálltam és odamentem az emberhez.
-Bocs, ez rosszul sült el. Csináljuk még egyszer.
-Ok. Csak siess.
Felsiettem a lépcsőm és megint beálltam a rejtekembe.
-Most meghalsz Te, Te...- de elment a hangom. Visszarohantam hozzá.
-Figyu van egy rágód?
-Persze a szobámban, gyere és adok.
-Köszi! Amúgy minek lövöldöztél rám?
-Mert szétlőtted Ditke székét. Dragi megmondta, hogyha bárki bejön és molesztálja a nézők székeit akkor azt le kell lőnöm.
-Én csak azért mentem fel, mert mintha valami megmozdult volna.
-Az én voltam. Akkor takarítottam, mert a ma esti előadáson várhatóan megjelenik Ditke is. És ha minden igaz Harcosok is vele lesz.
-Harcosok?? Testőrei is vannak?
-Nem. Harcosok egy személy, csak akkora, hogy Róla csak többes számban lehet beszélni.
-Akkor én ezért mentem fel lövöldözni?
-Nem, azért nemtél fel, mert hülye vagy.
-Lehet. Egyébként mikor kezdődik az előadás? Mert 15 órája vagyok már itt.
Átadtam a jegyet.
-Ma este lesz. Egy nappal előbb jöttél.
-Akkor megyek veszek egy pár tárat és este jövök.
-És mi lesz a rágóval.
-Hagyd a francba, most hogy nem kell kiabálnom, már nem kell.
-Akkor este.
|

08-15-2007, 21:55
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Oltári!
Ennyire unatkozol? 
|

08-15-2007, 21:58
|
Member
|
|
|
|
Hmmm... szóval szétlőtted a székemet?! Irgum-burgum... 

08-15-2007, 22:01
|
Member
|
|
|
|

08-15-2007, 22:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ditke
Hmmm... szóval szétlőtted a székemet?! Irgum-burgum... 
|
A sötétség miatt volt. A vége azért lett ilyen, mert asszony sűrgetett.
|

08-15-2007, 22:10
|
Member
|
|
|
|

08-16-2007, 15:57
|
Banned
|
|
Longevity: 92%
|
|
Ki a halál ez a szamár, meg a harcos, hogy még külön téma is jutott nekik?
Akkor már legyen inkább micimackóvs
|

08-16-2007, 15:58
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by csofika
Ki a halál ez a szamár, meg a harcos, hogy még külön téma is jutott nekik?
Akkor már legyen inkább micimackóvs
|
figyu kórházi kezelésre szorulsz úgyhogy pls a legközelebbi pszichiátriára térj be .... kösz
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

08-16-2007, 18:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ditke
|
Nem lövések idejével volt a baj 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|