|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

07-25-2007, 14:22
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Első nekifutásra én is csak 1 mrd-al léptem fel és az nem sokra elég,de a kezdeti dolgokat tudod belőle fedezni.
pl. építkezést.
Ne egyedűl vágj neki az A-nak keress egy klánt szerintem ahol többen vagytok  (az a nyerő egy kezdő játékosnak)
Én 1/A-n kívűl is a szövis játék mellett vagyok,mert több szem többet lát és a csapat munka mindig nyerőbbnek bizonyúl.
3% torony elég kevésnek tűnik szóval minimum a 10% torony bármilyen fajjal is legyél.
|
Azért én ezzel nem igazán értek egyet. Az A ban 1mrd 1 orinak ha mar ki is van építve elég sokmindere elég.A seregcserére feltétlen. 1 személyes klánban hamar tud haladni mert klántámadni tud.
Ebben az esetben torony sem kell neki. Ekkora kockázatot vállani kell és 60 % barakk siman kijön amivel lehet támadni.
Nagy kockázat sincsen ha minden oraban tudsz egyet tavolozni. Kiraksz minden sereget a piacra. Ekkora gabona + ban vagy es telik szépen a klanraktár. Ha látod jönnek feléd mérlegeled hogy védeni jobb vagy szembemenni.
Ha pedig nem jönnek orakon át akkor kimész klantamadni egyet. :Ö)
Ez 1 yarddal egy ideig játszható. De közben képezni kell.
|

07-25-2007, 14:29
|
Member
|
|
|
|
azért ez csak pici hekin elég. nagy hekin egyfősbe nem elég az 1 (se a 4,295) mrd se...ott kell állandó védelem és max pénz.
és én a 0 tornyos orikat sem támogatom, ha ez egy kezdőknek szóló téma.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

07-25-2007, 14:31
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Azért van veszteséged egyéniben. Ezrével hullanak a katonák.
A klánfelállás attól függ, milyen irányba akartok haladni.
Mi hatan vagyunk, 1 elf kajás és véd, 1 törp aki termel, 3 harcos (2 gnóm, 1 óriás) és 1 óriás vari(én), aki most szintén harcossá épültem. Ha valakit be akarsz ütni legalább 50% barak kell, de itt 3k heki körül már az sem elég.Itt simán kell 60% barak, alapban íjjakkal, támadás pedig full seregcserével. Csak pénz kérdése hogy hogyan tudsz haladni, meg hogy mennyit tudsz gép előtt lenni. 5 nap alatt jöttem fel 1500 hekit.De ne kérdezd mennyibe került. 
|

07-25-2007, 14:34
|
Junior Member
|
|
|
|
Én sem ajánlom a 0 tornyot. 60% barak, meg 8-10% torony nem árt.
Aztán hogy a többi mire elég, azt ki tudod számolni magad is. 
|

07-25-2007, 14:37
|
Member
|
|
|
|
Kell torony hiszen kaját sporolsz és meg jobb is a védelmed. De azokkal támadni nem lehet.
Igen egy ideig lehet csak egyéniben menni utan kel lmeg 1 tag es kettesben de nem látod értelmét egyből 10 be. Akkor sose támadnak klánban...
Amugy vágom milyne drága felmenni. Láttam már olyat is 
|

07-25-2007, 14:50
|
Junior Member
|
|
|
|
Alba! Igazad van a kis klánt illetően.Mi összejöttünk mindjárt heten, tapasztalat nélkül.... hogy ne részletezzem.
Most is vagyunk hatan, de semmi értelme.Csak akkor jó, ha fedezgetni akar az ember, mert akkor a törp termel, nem kell piacról építeni meg képezni.Nomád életmód, gyűjtögetés. 
Viszont a klántámadást elfelejtettük.Nincs rá esély.Csak ha beakad valaki ahol többen szabiznak (mondjam úgy: egy tudatlan klán).
|

07-25-2007, 15:03
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Ez egyre bonyolultabb lesz, mint sejtettem 
Mindenki más tanácsot, és összeállítást ajánl. Tudom, hogy egyik sem egy életbiztosítás, mert üthetetlen ori nincs. Majd igyekszem össze tenni vmi jobb fajta orit
18% ház
10% torony
50% barakk
10% templom
a többit meg felosztom egyébbre, ami már nem olyan sok
Még nem tudom hogyan vágjak neki, szövivel vagy nélküle. Egyedül nincs kitől tanulni (bár sokat segítetek itt  ), ha meg többen összeállunk rutintalan, kezdő játékosok abból sem sülhet ki sok jó, és még az sem fog a totális csődtől megmenteni, hogy sokat vagyok fent.
|

07-25-2007, 15:22
|
Junior Member
|
|
|
|
Gyere, én beveszlek a klánba hadisként, és meglátod hogyan működik.Azután, ha te másként látod jól, akkor kiléphetsz, vagy újrázol egyet.
SZK-n nem tudsz meg semmit sem.Csakis a játékot ajánlom.
|

07-25-2007, 15:24
|
Junior Member
|
|
|
|
Az építkezést A-ban ajánlom, olcsóbb.Csak a barakjaid legyenek tele sereggel.
Védelem alatt át tudod magad építeni klánraktárból.
|

07-25-2007, 15:32
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by drobert
Gyere, én beveszlek a klánba hadisként, és meglátod hogyan működik.Azután, ha te másként látod jól, akkor kiléphetsz, vagy újrázol egyet.
SZK-n nem tudsz meg semmit sem.Csakis a játékot ajánlom.
|
Ha beveszel, akkor megköszönöm 
Ha kell akkor szivesen leszek hadis, de amint említettem sok jó tanácsra van szükség (mint a topic is mutatja  ) Azért a kláncsatát is szeretném kipróbálni, ha van rá lehetőség.
Nem tudom mikor lépek A-ba, mert az egyik szövim most újrázott.
Akkor inkább barakkra gyúrok majd, de fent építek át 
Hogyan foglak megtalálni majd?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|