|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-03-2007, 18:34
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Ma történt velem. Egy-két napja kapom a rengetést, mert lenyúltam egy szövit vagy 2-300 tekivel (törpe vagyok). Na mondom csak abbahagyják és szép lassan visszaépítkezek. Ma reggel megint kapom az áldást. MOndom e így nem mehet továb akkor most már nyaljon vissza a fagyi. A varisunk fel próbálta mérni az ellen varisát nem ment. De befért hozzá éplist. Először gnóm és óriás volt a tipp. Aztán egy próbalopás. Dőlt a teki. Kiderült h egy óríás tudós a varijuk. Annyira belefeledkezett az ártózásba h nem tette fel a sziesztáját. Röpke 2 perc alatt a szövimmel 6k variját szedtünk le. Délutánra meg volt a gömb ról és a bizonyosság h egy óriással van dolgunk aki szieszta nélkül rohangál 
|

06-05-2007, 10:59
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Emberre még nem varázsoltam vihart. Mivel csak 70rúnája volt gondoltam letesztelem:
1kör vihar, szövag: ellenfeled földjén stb.
Megnyugodtam rá is dobtam 20kör vihart, a készültségem le is ment a készültség 46-ra.
Aztán címlap és kiderült, hogy visszajött a 20kör vihar 
|

06-10-2007, 03:00
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Hosszú hadjárat
Félig baki,de az is lehet hogy ez vér komoly
Távolbalátásod eredménye:
Feléd tartó seregek:
* xxx xxx xxx (#xxxxxx) serege tart feléd, kb 28 kör múlva érkezik.
Szövetségeseid felé tartó seregek:
Nem észlelünk szövetségeseink felé tartó seregeket.
Nem is az a lényeg,hogy 28 körig zakatól egy ori egy másik felé,hanem az hogy ez a lassúban történt  
3,5 nap mire megérkezik..
Élvezet volt kivárni 
|

06-12-2007, 12:21
|
Member
|
|
|
|
hadd irjak egy bakit  ) eléggé benéztem  ) nem mostanában volt
Gyüjtöttem 1 nyersit, sok volt belőle , hiába szerettem, halmozom az élvezeteket.
Már 5. napja szorgos hangya mondjára gyüjtöggettem, igy gyült is rendesen
Egyik nap láttom hogy ááh piacon vagyok visszaveszem az összest és kipucolom azt az áruciket. Ugyhogy hajrá, kevés pénzből csak visszavettem  ) többedszerre.
Picit belefeledkeztem és akarok mégegy fuvart venni. Aztán jött az üzi , hogy körváltás van várjak egy kicsitt  ))
Nem irom ide mit mondtam akkor  ) Puff neki a piciny nyersim  ) Azota megnézem 2x is hogy mikor van az idő
Bakiba belefér  )
|

07-24-2007, 16:14
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
katona bukta
Eléggé gyorsan változik a katonapiac a mostani csoportomban ezért néha rá kell nézni a helytartóra nehogy valami meggondolatlant tegyen. A lényeg a minap benézek a kati piacra - a sima katona ára a béka segge alatt - gondoltam nem lesz ez így jó mert kb. 7k van tartalékban a piacon, gyorsan át is állítottam a helytartót; amikor végeztem mentés kilép.
Másnapi belépésnél egy kis meglepetés várt: 7k katonát eladtál a piacon gondoltam az király, de hová tűnt az a párszázmilla mert sehol nem láttam?!!! Gondoltam hátha valamelyik pimasz tolvaj de nem, események semmi különös, éreztem én hogy csak a helytartó lehetett meg is nézetem és kiderült lemaradt egy kilences és persze hogy a katonák eladási áránál! Most mit mondjak soha többé nem buzerálom a helytartómat hajnali fél háromkor!
|

07-24-2007, 18:28
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Én a tekiket tettem vissza a piacra... be is ütöttem az árat a mennyiséget (nem keveset), és kitettem.
Nézem utána, hogy mitől lett ennyi pénzem a piacon?
2.100 arany helyett 21.000-ért tettem vissza. Azóta 2x is megnézem az árat amiért kirakom 
|

07-24-2007, 19:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gaben
Én a tekiket tettem vissza a piacra... be is ütöttem az árat a mennyiséget (nem keveset), és kitettem.
Nézem utána, hogy mitől lett ennyi pénzem a piacon?
2.100 arany helyett 21.000-ért tettem vissza. Azóta 2x is megnézem az árat amiért kirakom 
|
Nekem csak 30k tekim úszott így oda 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

07-25-2007, 09:00
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Nekem csak 30k tekim úszott így oda 
|
Nekem 250k 
Azért egy kicsit megérintett a dolog 
|

07-25-2007, 10:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gaben
Nekem 250k 
Azért egy kicsit megérintett a dolog 
|
nekem meg kétszer ennyi kopik, ha véletlenül nem pakolom ki, na bumm, mégsem nyavalygok  
|

07-25-2007, 10:21
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
nekem meg kétszer ennyi kopik, ha véletlenül nem pakolom ki, na bumm, mégsem nyavalygok  
|
Nekem MÁR nem 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|