|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-15-2007, 16:35
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
uff, sok függő a Hód miatt kötteti be a netet... pfúúújjj   Ati tuti lepaktált a netszolgáltatókkal 
én is egy haveromnál láttam először a hódot... csesztegettem is, hogy majd jól lezúzzák, aztán kipróbáltam én is... hülye voltam, önként belemásztam egy függőségbe   bahh, na mind 
|
Mindenki magából indul ki   
|

07-15-2007, 16:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Fusio
|
mondjatok bármit, én büszke vagyok arra, hogy hamarabb lett netem, mint hogy ismerjem a hódot  
|

07-15-2007, 17:00
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
mondjatok bármit, én büszke vagyok arra, hogy hamarabb lett netem, mint hogy ismerjem a hódot  
|
Egy ritka egyedi példány....  
|

07-15-2007, 19:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Az elvirán vonatindulást nézegettem és ott villogott egy link.Mondom meglesem, kb 3 hónapja volt netem. Ez már majd 2 éve volt. Én is a ritka fajhoz tartozom 

07-15-2007, 19:26
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Mutogatta az országát, variakt tolikat meg mondta h két hónaps fordulók vannak és hogy regisztráljak én is országot, mert ez miylen jó és hogy nem sokára indul a köv forduló.
|
Torteneti kiegeszites: en 3 honapos fordulokra emlekszem. 

07-15-2007, 19:32
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Én is a ritka fajhoz tartozom... 
Még egyszer, kb. 5 éve egy ismerősöm mutatta meg a Hódítót, de akkor nem bilincselt le igazán a játék.
Tavaly ősszel, megint láttam az egyik barátomnál, amint egy másiknak magyarázza a játékot. Az akkor kezdő barátom büszkén mutatta szépen fejlődő törpe országát. Ez péntek délután volt, szombat délutánra már én is regeltem az első országomat, sajnos elírtam benne az email címet(mint másnap kiderült freenail.hu-ra). Így rögtön egy másikat is regisztráltam, vasárnap mire felkeltem már mindkettő át is lett téve.  Kisakkoztam a rossz mailcímet és töröltem mindkettőt, majd regisztráltam egy új országot. Azóta játszom.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

07-15-2007, 19:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Amúgy nekem is előbb volt netem mint a hódot ismertem volna.
|

07-15-2007, 20:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Még Pécsen dolgoztam ápolónőként.S barátnőmmel éjjszakás műszakban az orvosiban rászoktunk a sz.gépre,azaz a netre.Naná,hogy csetelni és a pasikat hülyiteni volt eszünk 
Aztán az megismerkedtem az expárommal,aki nagy hóditós volt(van,kitudja),én meg még akkor azt sem tudtam eszik vagy isszák ezt. Majd meglepiként regiztem egy országot és a fórumon egyszer csak megjelentem és jól megleptem őt.
Na ez volt már vagy 5 éve.S azóta folyamatosan jáccok és jáccok és forumozok és forumozok és... 

07-15-2007, 21:52
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Nos én egy barátomnál tapasztaltam meg az Érzést,a Hódolás szent érzését.Nem értettem meg hogy pont amikor legjobban belemelegedtünk a zsugázásba ,akkor pár percre átment a másik szobába valamiért.nem ült sokat ott ,de persze ez már zavart.Majd egy alkalommal megkérdeztem hogy mi a fene oly fontos neki a gépen.megprobálta megmagyarázni valami átlátszó indokkal.persze nem jött be neki.Akkor mutatta meg hogy miben is töri a kobakját.persze azonnal regiztem egy orit.Majd még egyet,majd megint és megint,persze anarchba reggeltem.Majd megszületett az elsö normál csopis orim.Ez hát a hódfüggöségem rövid felvezetö köre 
|

07-16-2007, 08:46
|
Member
|
|
|
|
Én olyan 2000 tájékán találkoztam a hódítóval és regeltem be orzságomat. Unokatesomnál láttam meg és nagyon megtetszett. De hát a heti 1 belépésnek köszönhetősen nagy eredményeket nem értem el. A cél csak az automat feljutási küszöb elérése volt.Majd ezt ha jól tudom pont mikor léptem volna eltörölték.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|