|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

07-12-2007, 23:50
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Szerintem igen hasznos lenne, ha Wanax javaslata megvalósulna.
1, nem veszne el a piacról visszajövő cucc, ha a szemfüles klántárs besegíthet
2, nem kell a szemfüles klántársnak belépkedni, hogy megmenthesse a nyerset.
A Visszajövő nyers klánraki bövítéssel se menthető meg, ebben Wandnak teljesen igaza van.

07-12-2007, 23:52
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Szerintem igen hasznos lenne, ha Wanax javaslata megvalósulna.
1, nem veszne el a piacról visszajövő cucc, ha a szemfüles klántárs besegíthet
2, nem kell a szemfüles klántársnak belépkedni, hogy megmenthesse a nyerset.
A Visszajövő nyers klánraki bövítéssel se menthető meg, ebben Wandnak teljesen igaza van.
|
Ezzel en is teljesen egyetertek 

07-12-2007, 23:55
|
Member
|
|
|
|
Én Úgy tudom elképzelni a dolgot, hogy engedélyeznem kell azt, hogy a klántárs átszedethesse a Helytartóm segítségével a piacról visszajött cuccot.
Erre a körváltás közelében adnék lehetőséget, azaz nem akkor amikor még az ország tulaja is beléphet.
Mondjuk az 1/A ban óra 55 perc 00 tól utasíthatnám a klántársam helytartóját (persze, csak ha Ő előzőleg engedélyezte), hogy 5 másodpercenként tegyen be egy raktárnyi árúkészletet az Ő raktárjaiban el nem férő anyagokból, ha a klánraki üres.

07-12-2007, 23:59
|
Member
|
|
|
|
Ati szerintem ez nem egy-több felesleges új menü lenne, hanem az egyébként alkesz helytartón nagymértékű kiokosítása :-)
Lehetőség, hogy az éjszakás átvegye a gabonámat, és nem kellene hajnalban emiatt felkelnem.
Komoly kényelmi funkció, elejét venné szabálytalan belépéseknek, szerintem a játékosok zöme örömmel fogadná a lehetőséget, és élne is vele.
A mi klánunk biztosan örömmel fogadná, és használná.

09-17-2007, 14:30
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Én Úgy tudom elképzelni a dolgot, hogy engedélyeznem kell azt, hogy a klántárs átszedethesse a Helytartóm segítségével a piacról visszajött cuccot.
Erre a körváltás közelében adnék lehetőséget, azaz nem akkor amikor még az ország tulaja is beléphet.
Mondjuk az 1/A ban óra 55 perc 00 tól utasíthatnám a klántársam helytartóját (persze, csak ha Ő előzőleg engedélyezte), hogy 5 másodpercenként tegyen be egy raktárnyi árúkészletet az Ő raktárjaiban el nem férő anyagokból, ha a klánraki üres.
|
Alapvetoen nem ertem, miert kell ez a szigoritas, bevallom. 

09-17-2007, 14:36
|
Senior Member
|
|
|
|
Eleinte úgy rémlik az ellenzők táborát gyarapítottam, de megváltozott a véleményem. Jó lenne, ha klántárs át tudná venni a piacról visszatérő nyersanyagot. Ahogy Reaktor mondta, sok szabálytalan belépés szűnhetne meg egy ilyennel.
Remyhez hasonlóan nem értem mi szükség lenne olyan szigorításra, hogy csak kv előtt 5 perccel lehessen ezt megoldani.

09-17-2007, 15:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Eleinte úgy rémlik az ellenzők táborát gyarapítottam, de megváltozott a véleményem. Jó lenne, ha klántárs át tudná venni a piacról visszatérő nyersanyagot.
|
nekem nem 
ismert: a piac nem raktár, ha több áru jön vissza valakinek mint ami a klánrakiba befér, akkor figyeljen rá oda.
|

09-17-2007, 15:40
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
nekem nem 
ismert: a piac nem raktár, ha több áru jön vissza valakinek mint ami a klánrakiba befér, akkor figyeljen rá oda.
|
Csak az a gáz, hogy így is a klántárs kezeli gyakran. Belép az oriba, és visszateszi piacra...

09-17-2007, 15:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Csak az a gáz, hogy így is a klántárs kezeli gyakran. Belép az oriba, és visszateszi piacra...
|
ennyi erővel az is gáz ha tú sok rúna, tekercs vagy pénz van..
vagy ha nem mennek a barakkok és hazajött a sereg, vagy ha támadni kéne de a klántársnál íjjak vannak bent..stb
szal, sok-sok ok van arra hogy miért lépjen be valaki, az nem megoldás, hogy mostantól ezekért ne kelljen belépni
|

09-17-2007, 16:21
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
ennyi erővel az is gáz ha tú sok rúna, tekercs vagy pénz van..
vagy ha nem mennek a barakkok és hazajött a sereg, vagy ha támadni kéne de a klántársnál íjjak vannak bent..stb
szal, sok-sok ok van arra hogy miért lépjen be valaki, az nem megoldás, hogy mostantól ezekért ne kelljen belépni
|
Ez viszont igaz. Az esetek töredéke, hogy nyersit kell visszapakolni.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|