|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

03-07-2006, 23:34
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lepidus
egyezzünk meg abban h egyik se jó hadisnak..OK?:P
|
ja, egyik se jó.. de elffel lehet hadist játszani azért.. van akinek bejön.. :)
|

03-08-2006, 06:41
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
ja, egyik se jó.. de elffel lehet hadist játszani azért.. van akinek bejön.. 
|
Azért emberrel is lehet hadist játszani, nem lesz szuper erős, de van azért olyan akihez be lehet férni, ha meg legalább 2 hadis van, akkor egy szöviben, akkor szövetség segítségével sok mindenki ellen be lehet törni. Egy orkot is könnyű tolvajjal lelopni, az ember nagy hátránya a kevés és gyenge egységekben van. Azért a fél-elfnél még mindig jobb hadis az ember, és láttam már egy-két őrültet félelfet hadisra gyúrni(4-es csoportban).
|

03-08-2006, 10:14
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by drhb
Azért a fél-elfnél még mindig jobb hadis az ember.
|
Ezt azért nem lehet így kijelenteni. Félelfnek jobb lehet a lakáshelyzete, az sokat jelent. Azt hogy mire kap védőerőt meg mire támadóerő máluszt azt sajnos nem írja a súgó...
|

03-08-2006, 13:12
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Unhellas
Ezt azért nem lehet így kijelenteni. Félelfnek jobb lehet a lakáshelyzete, az sokat jelent. Azt hogy mire kap védőerőt meg mire támadóerő máluszt azt sajnos nem írja a súgó...
|
Szerintem az a véderő meg támadóerő egyértelmű, a katonai véderő, támadóerő. Ha a támadást nézzük, és csak a lakás tekit, meg ezt a bónuszt vesszük figyelembe, akkor ember 1,3 félelf 0,9*1,4= 1,26. Védekezésnél ember 1,3 fél-elf 1,4*1,1= 1,54. Ez azt jelenti, hogy a támadás kb. ugyanannyi, a védekezésnél a fél-elf 18,5%-al jobb. Ám ezt az előnyt az ember hadis kompenzálja a jóval kevesebb varival, tehát kb. ugyanott vagyunk(az hogy a fél-elfnek kevesebb toli kell, ehhez képest jelentéktelen). Ezek szerint igazad van, tényleg nem egyértelmű, mert mindkét faj hasonlóan gyenge hadisnak.
|

03-10-2006, 22:00
|
Guest
|
|
|
|
De így a kihívás...
Tegnap kifújtam egy kiélezett ork orrát picit...
Most kicsit büszke vagyok magamra, önvizsgálatot tartok igérem (majd)

|

03-26-2006, 16:34
|
Guest
|
|
|
|
Jaja.. a lényeg, hogy bebizonyítsuk nem itt a fórumon, hanem magában a játékban, hogy igen, ezaz.. kemények vagyunk..  és ez jó!  báár Nekem is hasonlóan elvetélt ötletem ez az ember-kereskedő tolvaj aspirációval.. 
|

04-05-2006, 09:15
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
nem kell elitelni az embert ...Marha jo tolis lesz belole...
Sose varizzák le a tükör miatt.Ellentétben a felelffel meg az elffel...
Ez mar nagy elony...Es tisztanlatassal mat a felelf sem fer be hozza...
De ha valalki magas hekiszamon akar jaccani felejtse el mind1 fajt, mert a hadis országok atgyalogolnak mind2 fajon...
u.i: azert az ember votl a hod elgerosebb orija egy ideig...Mikor a tükör minden varit blokkolt, és nem volt iylen eros a renges meg a tuzgyolyo...
1000 vari eleg volt 
|

04-08-2006, 16:12
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
nem kell elitelni az embert ...Marha jo tolis lesz belole...
Sose varizzák le a tükör miatt.Ellentétben a felelffel meg az elffel...
Ez mar nagy elony...Es tisztanlatassal mat a felelf sem fer be hozza...
De ha valalki magas hekiszamon akar jaccani felejtse el mind1 fajt, mert a hadis országok atgyalogolnak mind2 fajon...
u.i: azert az ember votl a hod elgerosebb orija egy ideig...Mikor a tükör minden varit blokkolt, és nem volt iylen eros a renges meg a tuzgyolyo...
1000 vari eleg volt 
|
alba, senki nem iteli el az embert... olvastad a topic cimet? az a kerdes lehet-e belole eletkepes hadis. nem arrol van szo hogy tolinak jo-e. epp ezert nem ertem ezt a sok postot. a valasz egyszeru: nem, az ember eletkeptelen hadiskent. qed. 

05-20-2006, 21:33
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Sztem mondjuk az ember az arany középút faja. Már ha nem tolisnak képzed ki, mert arra nagyon alkalmas. De valóban nem alkalmas tisztán semmi másra. Viszont ha középutat választod akkor az a legjobb. kb 1/3 vari, 1/3 toli 1/3 baka aránnyal nagyon sokat el lehet érni. Egy tisztán hadis ori be tud persze simán jönni, de utána varikkal és tolikkal le lehet gyilkolni, és akár be is lehet hozzá menni addig amíg a támadó serege jön ellened, egy tisztán varis országnak is meggyűlik vele a gondja a tükör varázs miatt, és ráadásul be tud hozzá menni vagy le tudod lopni, és egy tisztán tolis ország ellen is egész jól lehet használni. Én ezzel a stratégiával nyomom túlélő személyiséggel, és egész sokat el lehet érni. MF-ként jutottam föl két színtet is.
|

05-20-2006, 21:38
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Greg
Sztem mondjuk az ember az arany középút faja. Már ha nem tolisnak képzed ki, mert arra nagyon alkalmas. De valóban nem alkalmas tisztán semmi másra. Viszont ha középutat választod akkor az a legjobb. kb 1/3 vari, 1/3 toli 1/3 baka aránnyal nagyon sokat el lehet érni. Egy tisztán hadis ori be tud persze simán jönni, de utána varikkal és tolikkal le lehet gyilkolni, és akár be is lehet hozzá menni addig amíg a támadó serege jön ellened, egy tisztán varis országnak is meggyűlik vele a gondja a tükör varázs miatt, és ráadásul be tud hozzá menni vagy le tudod lopni, és egy tisztán tolis ország ellen is egész jól lehet használni. Én ezzel a stratégiával nyomom túlélő személyiséggel, és egész sokat el lehet érni. MF-ként jutottam föl két színtet is.
|
nem nem es nem. egy jo szovi seperc alatt szetmeszarol 
meg egy rossz is 
|
|
Posting Rules
|