|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

04-08-2007, 17:20
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
akkor bizony marad a diplomácia... de hány körre gömböztél fölfele? mert fél nap alatt nem lehet valakit 6 körre rengetni, főleg nem egy olyan csopiban, ahol azért már nem olyan kicsik a távolságok
ráadásul 6 körre úgy fogy a készüli, hogy öröm nézni
|
és egyébként is...miért próbál 6 körre gömbizni egy hadis? 

04-08-2007, 17:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
és egyébként is...miért próbál 6 körre gömbizni egy hadis? 
|
nem 6körre probálta csak oda rengették le 
mondjuk gondolom MF vagy, ha meg tényleg durva varis, akkor vszinü szövis, tehát mindenkép a diplomáciát ajánlom...

04-08-2007, 17:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
teljesen egyetértek veled
mondjuk ahol ilyen előfordul ott általában még sok fincsi kezdő mf is tanyázik  én inkább lefele ütnék egyet földre és úgy teremnék melette... hasznosabb megoldás a fokozásnál, és gyorsabb a beépitésnél...
|
jaja, ez megint egy kecsegtető megoldás, és még lesz egy kis extra földed is
na de most már aztán higgyél nekünk, mert ha 5 percenként visszarohangálok, sose leszek készen a mákos gubával  
|

04-08-2007, 17:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
jaja, ez megint egy kecsegtető megoldás, és még lesz egy kis extra földed is
na de most már aztán higgyél nekünk, mert ha 5 percenként visszarohangálok, sose leszek készen a mákos gubával  
|
kaja kaja kaja    amúgy még annyit, hogy ha 2 hadis orid van, nem hiszem hogy sokat toliztál volna igazán... úgyhogy sztem higyj nekünk  még egy vérbeli tolis is röhögne sztem ezen az ötleten 

04-08-2007, 17:43
|
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Azért ne túlozzunk, óriás kap 80% védelmet sziesztából a varigyilokra de egy toli nem kap semmit a mérgezésre. Ráadásul a készültséget is lent tudja tartani egy vari amit egy toli nem tud.
Persze bosszantó ha akciózik egy toli de sztem az is az ha beverik a tolit földre.
|
az ember toli meg tükrözi a varikat. a faji varázslatokat ne keverjük már bele.
meg apró különbség, h ha leszeded a varikészülit, a saját védővariját sem tudja felrakni.
oké, lehessen varázsló-készültséget csökkenteni, de akkor legyen olyan toliakció pl: "őrködés" amit ha nem teszel fel, akkor 20%-al kevesebb a tolvajvédelmed. meg olyan, pl: "hadsereg szórakoztatása" amit ha nem teszel fel x körönte, akkor kevesebb a védelmed 20%-al, és a többit találjátok ki...
Persze elvetemült ötletek (nem is gondoltam komolyan), csak érzékeltetni akarom a különbséget a varázsló-készültség és a tolvaj-készültség között.
jó ez így ahogy most van.
|

04-08-2007, 18:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
nem 6körre probálta csak oda rengették le 
|
igazad van, sorry 

04-08-2007, 19:02
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by bpeet
az ember toli meg tükrözi a varikat. a faji varázslatokat ne keverjük már bele.
meg apró különbség, h ha leszeded a varikészülit, a saját védővariját sem tudja felrakni.
oké, lehessen varázsló-készültséget csökkenteni, de akkor legyen olyan toliakció pl: "őrködés" amit ha nem teszel fel, akkor 20%-al kevesebb a tolvajvédelmed. meg olyan, pl: "hadsereg szórakoztatása" amit ha nem teszel fel x körönte, akkor kevesebb a védelmed 20%-al, és a többit találjátok ki...
Persze elvetemült ötletek (nem is gondoltam komolyan), csak érzékeltetni akarom a különbséget a varázsló-készültség és a tolvaj-készültség között.
jó ez így ahogy most van.
|
Ezt most miért nekem mondod? Láttad vhol h azt mondtam volna h ez sztem jó 5let?
|

04-08-2007, 22:21
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
te miről beszélsz? 
tudod, ha a varis lenullázza a tolist, akkor a tolis felrakja a regenerálódást, és láss csodát gyorsabban nő a készüli, és képzeld, egész 100-ig képes menni 
és képzeld, ha a varis lenullázza a tolit, akkor a varisnak is lemegy a készülije, és képzeld, neki is meg fog nőni, méghozzá szintén 100-ra...
elképesztő...
|
Eme hozzászólásod alapján te sem tűnsz túl tapasztaltnak... Képzeld a varis rányomja a vihart, szárazságot stb, akkor a tolis örül ha ezeket le tudja nyomni, nemhogy varázslatot feltenni. És képzeld ha ez le is nyomja a tolis pár körön belül, a varis simán küldi az újabb áldást.
Belátom h a varik készijének lenyomása nem jó módszer, ezért már írtam, h ha nem is offenzív, de vmi deffenzív segítség jó lenne a toli felfedés ellen. Például hogy egy varázslattal a varis ne nyomhassa le a készit 14%al, vagy a tolis tehessen vmit ami csökkenti ennek a hatását.
|

04-08-2007, 22:25
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
nem is megoldhatatlan 
én is ott vagyok, és éppen építkezek, minimális bányával, ugyanis 2, az majdnem 0 
|
És nem mindegy, hogy "csak úgy építkezel", vagy a rengetés miatt. Például ha naponta 6x renget 6 körről, ami simán lehetséges, és 3-4 épületet dönt le eggyel, akkor az már 18-24 épület naponta, de ennél simán több is lehet. Ezt 2-2 bányával nem bírod tartani...
|

04-08-2007, 22:42
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Trek
Például hogy egy varázslattal a varis ne nyomhassa le a készit 14%al, vagy a tolis tehessen vmit ami csökkenti ennek a hatását.
|
Az már most is max 10%... 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|