Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-28-2007, 08:38
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Arrow

Quote:
Originally Posted by laci View Post

Neeeem... én éppen azt mondtam, hogy akkor is játszható volt, amikor nem védte a varázslat a raktáraimat, tehát senki ne mondja nekem, hogy az 50% raktárvédelem mellett használhatatlan a faj.
Épp azt bizonyítod, h jó volt a rakikulcs nélkül is meg rakikulccsal is hogy ugyanaz rakikulccsal és anélkül, ergo nem ér semmit, mert a törp mástól jó

A Lakivédelmet nem támogatom, a törp nem gnom és ne legyen már 10%-ba sem gnom... Még1 érv nem is lenne túl stílusos:P

Írja gyorsabban a tekercseket??? Hisz a törp bányászik? Ez megint nem jó...
Old 02-28-2007, 08:47
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
Épp azt bizonyítod, h jó volt a rakikulcs nélkül is meg rakikulccsal is hogy ugyanaz rakikulccsal és anélkül, ergo nem ér semmit, mert a törp mástól jó
Grrrrááááááhhh, nem azt mondom, hogy ugyanaz varázslattal vagy nélküle! Most direkt nem értitek meg, vagy én fogalmazok ennyire félreérthetően?

Elmondom még egyszer: azt próbáltam elmondani, hogy raktárkulcs nélkül is egészen jó faj volt, tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB, mint előtte volt, és ez így jó, szvsz nem kell változtatni rajta.

Ha mégis, akkor szerintem SEMMIKÉPPEN ne azzal, hogy a raktárvédelmet növeljük. Csökkenjen a tolvajok készültsége 1%-kal akciónként, vagy ne lássák az épületeit, vagy bármi, de ne a raktárvédelmet növeljük!

És ne mondjátok a raktárvédelemért cserébe lelopják a tekercseit: egyrészt van elég pénze hogy újat vegyen az ellopottak helyett, másrészt nehogy már ilyen übertáp fajt akarjatok, amitől alig lehet nyerset és tekercset lopni, ez egészen nevetséges lenne.
Old 02-28-2007, 08:56
LotR LotR is offline
Member

Arrow

Quote:
Ha mégis, akkor szerintem SEMMIKÉPPEN ne azzal, hogy a raktárvédelmet növeljük. Csökkenjen a tolvajok készültsége 1%-kal akciónként, vagy ne lássák az épületeit, vagy bármi, de ne a raktárvédelmet növeljük!

És ne mondjátok a raktárvédelemért cserébe lelopják a tekercseit: egyrészt van elég pénze hogy újat vegyen az ellopottak helyett, másrészt nehogy már ilyen übertáp fajt akarjatok, amitől alig lehet nyerset és tekercset lopni, ez egészen nevetséges lenne.
Übertáp orit sztem senki nem akar (remélem)
+1%-val csökenjen a toli készülije ha törp rakit lop?

Nem mondjuk , h a rakivédelemért cserébe lopják le a tekijeit ,mert sztem azt amugyis megteszik
Ezért kellene, h a rakikulcsnak legyen értelme, merhamár lelopják tekire, tudjon miből "gyorsan" kp-t csinálni és visszavenni azt...
Vagy ne legyen rakikulcs... és legyen helyette, h jobban fáradnak a tolvajok ha törprakit fosztanak..
Old 02-28-2007, 08:58
Penya Penya is offline
Member

Quote:
Elmondom még egyszer: azt próbáltam elmondani, hogy raktárkulcs nélkül is egészen jó faj volt, tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB, mint előtte volt, és ez így jó, szvsz nem kell változtatni rajta.
Még jobb?
A törpi röhögve megtermeli pár kör alatt amit elvisznek a raktárból, ez igazán nem nagy erősítés. Sőt!

Ha teszem azt kapott volna 1% ot minden védelmére, akkor is azt mondanád h előtte is jó volt, de ezzel az 1%al nyilván MÉG JOBB, mert nem kérdés h 1%tól is jobb lett. Azaz semmi szükség nincs arra h épkézláb varázslatot kapjon.

Ez is egy vélemémy, de nem értem mit látsz a raktárkulcsban ami MÉG JOBB-á tette a törpit.
Old 02-28-2007, 09:00
Meteo's Avatar
Meteo Meteo is offline
Member

Longevity: 95%
Quote:
Grrrrááááááhhh, nem azt mondom, hogy ugyanaz varázslattal vagy nélküle! Most direkt nem értitek meg, vagy én fogalmazok ennyire félreérthetően?

Elmondom még egyszer: azt próbáltam elmondani, hogy raktárkulcs nélkül is egészen jó faj volt, tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB, mint előtte volt, és ez így jó, szvsz nem kell változtatni rajta. ...
1. Ha többen is 'nem értik' amit mondani akarsz, akkor lehet nem a többiekkel van a baj.

2. Még egyszer: "raktárkulcs nélkül is egészen jó faj volt, tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB..."
Most próbálom úgy, hogy értsd: "fajivari nélkül is jó faj volt" -> ok. "tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB..." -> Nem ok. Tök mindegy, mennyi nyerset visznek. Épp ezért a varázslat semmit sem ér...
Old 02-28-2007, 09:03
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Meteo View Post
1. Ha többen is 'nem értik' amit mondani akarsz, akkor lehet nem a többiekkel van a baj.

2. Még egyszer: "raktárkulcs nélkül is egészen jó faj volt, tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB..."
Most próbálom úgy, hogy értsd: "fajivari nélkül is jó faj volt" -> ok. "tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB..." -> Nem ok. Tök mindegy, mennyi nyerset visznek. Épp ezért a varázslat semmit sem ér...
1. Akkor elnézést.
2. Ezt meg én nem értem: "védtelenül"=ok, (szerinted), "50% védelemmel"=nem ok (szerinted).
3. Ha meg neked tök mindegy, mennyi nyerset visznek, akkor miről beszélünk?
Old 02-28-2007, 09:07
Meteo's Avatar
Meteo Meteo is offline
Member

Exclamation

Quote:
1. Akkor elnézést.
2. Ezt meg én nem értem: "védtelenül"=ok, (szerinted), "50% védelemmel"=nem ok (szerinted).
Látom a 2. pontot még mindig nem érted.

Az előzőbe is akartam pedig írni:

Ez a téma egy új, értelmesebb varázslat megvitatásáról szól.
Old 02-28-2007, 09:13
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Meteo View Post
Ez a téma egy új, értelmesebb varázslat megvitatásáról szól.
Na, hát ebben egyetértünk. Én azt próbálom megmagyarázni, hogy ha erősítünk is rajta, akkor sem az 50% növelését kell erőltetni.
Old 02-28-2007, 09:15
LotR LotR is offline
Member

Quote:
1. Akkor elnézést.
"védelemmel" = nem ok... mert nem ok, hogy védelemnek nevezzük azt ami alig véd ...
MErt maga a gondolat nem ok, illuziot kellt az uj játékosokban, hogy igen és emiatt esetleg rosszul játszanak a törpével..
Sztem senkinek nem tök mind1 mennyi nyerset visznek, deha már pazarlom a varijaim készülijét + egyáltalán emiatt megfelelő mennyiságü varit tartok, akkor
legyen már értelme a faji varázslatomnak...
Jelenleg minden faji varázslatot használnak és jónak tartják, akkor ezzel a rakikulccsal csak van vmi ha beszélünk róla...
Old 02-28-2007, 09:28
Meteo's Avatar
Meteo Meteo is offline
Member

Lightbulb

Quote:
Na, hát ebben egyetértünk. Én azt próbálom megmagyarázni, hogy ha erősítünk is rajta, akkor sem az 50% növelését kell erőltetni.
Egyszerűbb lett volna, ha nem próbálod magyarázni, amit mondani akarsz...

Na, de nekem is van egy ötletem, lehet elég durva, de mind1.

Mi lenne, ha a törpe faji varázslata kicsit speciálisabb lenne:

Olyan varázsltra gondoltam, ami a védők/támadók védő/támadó erejét növeli. De csak a védőkét, nem az íjászokét, és csak a támadókét... A varázslat alatt mondjuk kétszeresére nőhetne az értékük. Ezzel kicsit több értelme lenne az előbbi 2 egységnek is, és támadóerőben sem lenne rossz. A varázslat meg mondjuk übersok rúnába, meg készültségbe kerülne.

/OFF: a törpől még annyit, hogy a tolvajai jobban fáradása miatt is elvi aggályaim vannak. Szerintem egy pici mukinak jó (jobb) tolvajnak is kéne lennie./

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules