| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést? |  
	| igen, hisz ez csak kényelmi funkció |      | 117 | 68.42% |  
	| nem, mert ez hatalmas előny |      | 54 | 31.58% |  

| 

12-20-2006, 16:54

|  
	| 

| Junior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 95%      |  |  

| 
 Az is elhangzott h ez a hullákra milyen hatással van. 
Annak ellenére h már többször leírták h szerintetek nem erről szól és  h ilyenkor automatikusan kiapcsolja a többség a képzést, én is azon a véleményen vagyok h ez a hullákat igen is gyengítené(akik sztem már most is életképtelenek, meg büdösek is   )
                 Last edited by Solaris; 12-20-2006 at 17:15..
 |  

| 

12-20-2006, 17:01

|  
	| 

| Junior Member |  | 

| 
 Nem kellene a Vip-es tagság előnyeit sem leegyszerűsíteni a katonaképzésre.
 Az h "vip-es vagyok miért legyen hátrányom ebből..." rész nem teljesen igaz, mert ugye a többi funkciót továbbra is élvezi az ország(varik felrakása, etetés....stb) amit egy nem vip-es nem.

A katonaképzést be lehet úgy is állítani h ne 1xre képezze a 10%-ot hanem apránként. Így a betegség melletti képzés sem okoz akkora károkat.
 |  

| 

12-20-2006, 17:12

|  
	| 

| Junior Member |  | 

| 
 valaki mondta korábban h a szavazás szövege nem teljesen jó.
 Egyetértek.
 Nem kell a "Nem-oldalt" leszűkíteni.
 Nem-re szavaztam, de nem mondanám "hatalmas előnynek ha a dolog bevezetésre kerül"

Sokkal inkább az ehhez hasonló módosítások ellen szól a szavazatom, amik egy on-line játékot "ember-nélkülözővé" tesznek.

Ennek ellenére megértem az ellen oldalt is. Azt is h azoknak akik kevesebb időt tudnak eltölteni azoknak ez kényelmes lenne. Ettől még azonban nem lesz "kényelmi funkció".

Azt sem kell szapulni h "bezzeg használják a vip-et, meg a sok extrát, itt meg ellenzik...stb" Vip-es vagyok és ellenzem. Viszont ha bevezetésre kerül használni fogom. Saját magamat emiatt nem hozom hátrányba.
 Ebben nincs ellentmondás.

Last edited by Solaris; 12-20-2006 at 17:16..
 |  

| 

12-20-2006, 17:19

|  
	| 

| Junior Member |  | 

| 
 ...talán 1 van amit kihagytam bár ezt csak megemlíteném mert ez mellékvágánynak bizonyult idáig(vagyis remélem)
 Az h ez a viharra(vagy más emberhiányra is vonatkozzon pl tűzgolyó, gyújtás, emberlopás, éhezés...stb) az  már tényleg abszurd és szerintem alapjaiban változtatná meg az egész hódítót.
 |  

| 

12-21-2006, 17:23

|  
	| 

| Junior Member |  | 

| 
				 Vip 
 Az alap probléma, hogy ugyan helytartó leírja, hogy tönkreteheted az oridat. Vagyis: VIP megvesz, helytartó aktivál, ori meghalt.
 Nagy nehezen beállítod a helytartót, úgy, hogy jó legyen az oridnak is. De ha nincs ilyen lehetőség (betegségi képzés leállítása), akkor a jól beállított helytartó is szétszedi az orit. Szerintem.
 |  

| 

12-21-2006, 18:15

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Nightmare  Az alap probléma, hogy ugyan helytartó leírja, hogy tönkreteheted az oridat. Vagyis: VIP megvesz, helytartó aktivál, ori meghalt.
 Nagy nehezen beállítod a helytartót, úgy, hogy jó legyen az oridnak is. De ha nincs ilyen lehetőség (betegségi képzés leállítása), akkor a jól beállított helytartó is szétszedi az orit. Szerintem.
 |  Egyetértek veled   |  

| 

01-20-2007, 10:06

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 94%      |  |  

| 
 hát én támogatom a javaslatot de csak azért is mert a hullák így is erősek hát ha még a támadás után sem tudunk reagálni a betegségre meg minden.   
igaz hogy nemmel szavaztam de akkor még nem gondoltam végig a dolgot!  |  

| 

01-20-2007, 10:57

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by csukja  hát én támogatom a javaslatot de csak azért is mert a hullák így is erősek hát ha még a támadás után sem tudunk reagálni a betegségre meg minden.   
igaz hogy nemmel szavaztam de akkor még nem gondoltam végig a dolgot!  |  Most sem gondoltad végig. A hullák erősek?    Mégis miben nyilvánul meg az általad említett erejük? Ehh... |  

| 

01-20-2007, 12:18

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by csukja  hát én támogatom a javaslatot de csak azért is mert a hullák így is erősek hát ha még a támadás után sem tudunk reagálni a betegségre meg minden.   
igaz hogy nemmel szavaztam de akkor még nem gondoltam végig a dolgot!  |  Igen, erre én is kíváncsi vagyok, hogy a gyilkos hulláktól miért is kéne rettegni? |  

| 

01-20-2007, 13:15

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 98%      |  |  

| 
 Én igennel szavaztam de nem vagyok benne biztos hogy teljesen jó ötlet. Ha "csak" beteg vagy akkor sztem egy orinak ki kéne birnia egy egész éjszakát a ht baromságai mellett is. De ha egyszerre beteg/vihar/száraz/lopják az embereket akkor már az nagyobb probléma. Talán valami olyan dolgot lehetne beépíteni a ht ba amivel a delikvens kockázatot is vállal. Inkább nem írom le mire gondoltam mert tuti jönne a hurrogás.      |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
	| Thread Tools | Search this Thread |  
	|  |  |  
	| Display Modes |  

| 
		 Linear Mode |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|