| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |  

| 

12-06-2006, 23:08

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 
 Én csak azt nem értem hoyg miért lesz törpe. 12 bányával?Akkor legyél már gnom bakker 50% bányászati tekivel és sokkal jobb orit kihozol.Ha pedig törpe akarsz lenni akkor koncentrálj arra amiben az adott faj jó vállalva hátrányait...
 |  

| 

12-06-2006, 23:14

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by empty  hali! 
 beütögettem a számokat a számolóba és az jött ki hogy azonos barakkmennyiségnél, azonos morálnál, a sorrend támadóértékre a következő:
 ork, gnóm,törpe!! óriás, elf... személyiségeket, több tábornokot nem számoltam, meg nyilván azt sem hogy ki mekkora sereget képes fenntartani.
 az értéket csak a lakáshelyzet bónusza határozta meg.
 szal sztem egyáltalán nem rossz hadis a törpe..
 |  a tábornokokat nem lehet a számolásból kihagyni 
a törpével meg az a gond, hogy támadónak alkalmatlan, rossz varik, és a tekercstelenítés miatt 
(kivéve 1/A) |  

| 

12-06-2006, 23:16

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by pepa  Sziasztok! 
Engem egy meglehetősen érdekes feladatra kértek fel. Angol 5\V-be ember túdós toliból kell L-be törpe félhadis-tolissá kell átépülnöm 599 hekire.    Én megterveztem és a szövim elfogatta, de kiváncsi vagyok a Ti vélenyényetekre is. A tervem: 60 templom, 100 ház, 120 kocsma, 10 raki, 12 bánya, 10 könyvtár, 10 kovács, 95 tanya, 137 barakk, 50 torony. 8580 vari, 7488 toli, 7800 lakos, 5428 elit, 3120 íjász.    Lesz VIP-em folyamatosan, és csak délután vagyok gépnél. Szövim összetartó és bárkik leverünk, ha próbálkozik.   |  ennek az orinak nincs értelme, ha törpe vagy, termelj   |  

| 

12-06-2006, 23:18

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 Norb ez se igaz.a törpe kiválló faj fanatikusoknak,. Tanyafree országnak a leg megfelelőbb és még komoly odfanézést se igényel.Nagyon erős tud lenni ha valaki soakt törődik az orijával.. |  

| 

12-06-2006, 23:19

|  
	| 

| Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by NorB  ennek az orinak nincs értelme, ha törpe vagy, termelj   |  jah... ha hadis tolis akarsz lenni legyel gnom
				__________________Remedy
 |  

| 

12-06-2006, 23:19

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 De ha valaki törpe akkor termeljen ne akarjon hadisvaristolis lenni...Használja ki a faji előnyöket és nyögje a hátrányokat..
 |  

| 

12-07-2006, 10:26

|  
	| 

| Junior Member |  | 

| 
				 Friss törpe ország. 
 Üdv emberek!
 Minap gondolkoztam el ezen a törpe fajon és arra gondoltam h inditok egy törpe országot. (törpe + kereskedő)

A taktikát ugy gondoltam 5. szinten hogy tartok pár bányát és elkezdek piacozni, a piacból befolyt jövedelmet pedig bankokkal próbálom védeni és sokszorositani.
 A kérdésem pedig a következő lenne: Szerintetek mennyire kivitlezhető ennek az országnak a védelme?
 Elsődlegesen ugy gondolkoztam hogy betonijak, sok tolival...
 De ezen továbbhaladva eszembe jutott hogy akkor ez a varik rovására megy vagyis majdnem mindenki meggömbözhet és igy nagyobb esély van rá hogy valaki be fog ütni...
 Ugyhogy most nem igazán tudom hogy hogy kezdjek neki a dolognak... Ötlete?
 |  

| 

12-07-2006, 10:45

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 a 4. csoportban mar sokkal jobbak - a szamodra - a nyersi arak, igy sok penzed lesz. a tolisok ugyis meg fognak lopni, szinte akarmennyi tolid is van, mert a varisuk szepen leszedi a keszidet, ugyhogy felejtsd el a beton tolis vedelmet. persze azert nem art joparezer toli, hogy nem tudjon mar minden ori soprogetni a raktarjaidban. a varik a torpenel meg olyanok amilyenek, ugyhogy legjobb, ha a seregre koncentralsz inkabb. ha csak ijaid vannak az nem biztos, hogy jo taktika. a torpe hadisok jok, alt. a tekizessel szoktak oket szorakoztatni, de a nyersibol hamar van ujra penz.
 az 5. csoportban nehez torpevel jatszani, mert a nyersipiac tul olcso.

Last edited by Smooth Scroller; 12-07-2006 at 10:47..
 |  

| 

12-07-2006, 10:53

|  
	| 

| Junior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Smooth Scroller  a 4. csoportban mar sokkal jobbak - a szamodra - a nyersi arak, igy sok penzed lesz. a tolisok ugyis meg fognak lopni, szinte akarmennyi tolid is van, mert a varisuk szepen leszedi a keszidet, ugyhogy felejtsd el a beton tolis vedelmet. persze azert nem art joparezer toli, hogy nem tudjon mar minden ori soprogetni a raktarjaidban. a varik a torpenel meg olyanok amilyenek, ugyhogy legjobb, ha a seregre koncentralsz inkabb. ha csak ijaid vannak az nem biztos, hogy jo taktika. a torpe hadisok jok, alt. a tekizessel szoktak oket szorakoztatni, de a nyersibol hamar van ujra penz.
 az 5. csoportban nehez torpevel jatszani, mert a nyersipiac tul olcso.
 |  
Közben az is eszembejutott hogy nem lehet 100% betonijjra alapozni mert akkor a morálom folyamatosan csökkenni fog :S 
a faji varázslat meg megvéd a raktárfosztástól nem? tolikkal igazán csak a tekiket tudják kikaparni, de azt negyon |  

| 

12-07-2006, 10:56

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 nem ved meg, csak csokkenti 50%-kal a rakiban vesztesegeidet. |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
	| Thread Tools | Search this Thread |  
	|  |  |