Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok

View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség. 38 40.00%
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz. 47 49.47%
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz. 4 4.21%
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye. 12 12.63%
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen. 11 11.58%
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is. 7 7.37%
Legyen kötelező az A-ból is fordulni. 15 15.79%
Maradjon minden úgy, ahogy most van. 23 24.21%
Multiple Choice Poll. Voters: 95. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-03-2006, 11:06
Non Omnis Moriar Non Omnis Moriar is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
elolvastam én is.. határozottan azt írtad, hogy az 5.szint nekem pl opció.. örülnék, ha az lehetne, de nem én nem érzem, hogy így lenne..
Persze hogy opció mert Téged nem köteleznek arra hogy ha játszani akarsz akkor menj le 5-be... Én nem maradhatok 5ben, ha fejlődni akarok, megy a topkör, lépek... meg a többi csoportból is... olyan csoport nincs, csak anarchban
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-03-2006, 11:07
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Amúgy lesz itt megbeszélés normális dolgokról is, vagy csak a 1/A-n fog menni a vita egész végig?? mert ez így ebben a formában már kezd szánalmas lenni..
Az a fő probléma, hogy míg a belső fórumon X ember felháborodott, hogy jajj mi ez az újítás, amit 3 hónapig beszéltünk, de őket nem érdekelte, addig amikor adott kivételesen UTÓLAG a lehetőség, hogy mondjanak valamit, akkor X/10 ember van itt, vagy jó, ha egyáltalán annyi jött.

Kezdem lassan azt hinni, hogy a fórumos kirohanás csak arra szólt, hogy "tök mindegy miért, csak elégedetlenkedjünk."
Old 12-03-2006, 11:08
Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Jó lehet magyarázni ezt a mondatodat azzal,hogy azt akartad mondani, hogy "legyen kötelező lefordulni az 1A-ból". Viszont akkor nem sikerült valami jól kifejezned magad,mert amit írtál mást jelent.
NEM, nem akarom hogy legyen, mert ÉN nem akarok kitolni másokkal és kényszeríteni olyan irányba amerre nem akarnak menni. Mindössze példaképpen mondtam, hogy Ti lennétek legjobban felháborodva ha Ti meg erre lennétek kényszerítve
És bocs ha sértő voltam. Érvelni jöttem nem veszekedni.
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 11:09
Arrakis Arrakis is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar View Post
De msot se ara válaszoltál amit írtam... Te ott trónolhatsz ahol neked tetszik nem kell lejönnöd, de nekem meg fel kell oda menni, te élvezed a kedvenc játékod engem meg kényszerítesz oda.
A játék célja meg a szórakozás és nem a trónolás, vagy a mások dróton rángatása és lehurrogása
Csak a saját sorszámodnak megfelelő követelményig kell felmenned az Aban is.
Máshol ugyanúgy ott trónolnak az orik, csak ez még nem tűnt fel!?! A morálromlás napi 24 házzal jár, meg azzal, hogy a lakosságod kicsit ingatag lesz, s ha közel van a következő ori, akkor be tudnak ütni. De: olyan messze van a köv, mint a csuda, van annyi védelmed, hogy a 20 körre lévő következő 100as morállal sem ver le, s ki a csudát érdekel 24 ház elvesztése.
Nah, drága As vesszőparipások, áruljátok el nekem hogy másztok fel ezekben a csopikban.
Annyi nagyszerű véleményt hallok, hogy megint erős késztetést érzek arra, hogy azért reggeljek orit, hogy azokat a kis számosokat nézegessem mennyire tudnak játszani, akiket nem ismerek, s ismerek el.
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 11:10
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Az a fő probléma, hogy míg a belső fórumon X ember felháborodott, hogy jajj mi ez az újítás, amit 3 hónapig beszéltünk, de őket nem érdekelte, addig amikor adott kivételesen UTÓLAG a lehetőség, hogy mondjanak valamit, akkor X/10 ember van itt, vagy jó, ha egyáltalán annyi jött.

Kezdem lassan azt hinni, hogy a fórumos kirohanás csak arra szólt, hogy "tök mindegy miért, csak elégedetlenkedjünk."
Hát ez az, hogy most meg nem jön ide az aki mondhatná a magáét. Én legaláb idejöttem, lehet utálni :-DD
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 11:11
Cassandra Cassandra is offline
Member

Quote:

Csak most kezded ezt hinni?
Mióta komolyabban bele lett nyúlva a játékba, akármiért is, mindig ez volt...
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 11:12
NorB NorB is offline
Member

Quote:

Ati, természetesen érdekelt volna minket, sajnáljuk, hogy lemaradtunk róla.
De azt azért tedd hozzá, hogy a "maradjon a szabály"-ra mindössze 13 db. szavazat érkezett eddig, a többire meg vagy 80, tehát azért nem ártott újra felvetni a problémát
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 11:14
Cassandra Cassandra is offline
Member

Quote:
Originally Posted by NorB View Post
Ati, természetesen érdekelt volna minket, sajnáljuk, hogy lemaradtunk róla.
De azt azért tedd hozzá, hogy a "maradjon a szabály"-ra mindössze 13 db. szavazat érkezett eddig, a többire meg vagy 80, tehát azért nem ártott újra felvetni a problémát
14!
De ezt már hangoztattam, elszúrtam a szavazást. Engem nem érdekel mennyire van megszigorítva, de a feltételek egyenlőek legyenek MINDENKINEK!
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 11:14
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar View Post
Hát ez az, hogy most meg nem jön ide az aki mondhatná a magáét. Én legaláb idejöttem, lehet utálni :-DD
De akkor ne ugyanazt ismételgesd, hanem javasolj normális dolgot a probléma megoldására, azt támaszd alá észérvekkel és megvitatjuk
Ne azon menjen a vita, h pfúj 1/A és éljen 1/A !!!

Emberek! Gondolkodjatok már picit!!!

Javaslatokon vitázzunk már, ne ilyen kicsinyes dolgokon..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 12-03-2006, 11:21
Member

Quote:
De akkor ne ugyanazt ismételgesd, hanem javasolj normális dolgot a probléma megoldására, azt támaszd alá észérvekkel és megvitatjuk
Ne azon menjen a vita, h pfúj 1/A és éljen 1/A !!!

Emberek! Gondolkodjatok már picit!!!

Javaslatokon vitázzunk már, ne ilyen kicsinyes dolgokon..
Jó. De az most egy másik Topic az, hogyan tegyük vonzóbbá az 1/A-t. Es pláne kellene egy csomó ember akinek baja van vele és el is mondja itt, ahoz hogy megtudjuk mi a bajuk vele azoknak akik nem mennének oda fel.
Amugy, egyetlen egyszer se mondtam hogy pfúj 1/A. Vissza lehet keresni... Én is szeretném ha sokan lennének ott, de azt is be kell látni ez egy másik stílus és nem feltétlen jön be mindenkinek. Sajátos helyen van mivel ez a csúcs csoport, és ebből kifolyólag egy csomó orinak végállomás.
En is azt szeretném ha jó játék lenne ott és nem csak kényszerű fordulóállomás lenne.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules