|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-05-2006, 22:32
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
akkro dibj meg egy plusz raputatonnel  csúnya bácsik levitték minus 13ra 
|

02-05-2006, 22:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lepidus
akkro dibj meg egy plusz raputatonnel  csúnya bácsik levitték minus 13ra 
|
Ja és gondolom ők 13-an a hibásak? 
|

02-05-2006, 23:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
Ja és gondolom ők 13-an a hibásak? 
|
Egy ban sokat visz le...

02-05-2006, 23:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Én azt gondolom az emberekről hogy elég sunyik és egy tolinak fő erénye a sunyiság!  tudom magamról!  és szerintem az ember egy olyan világban amilyen a Hódító ugye a faj leírásban az van hogy elnyomták őket és sztem az emberi faj miután szétesett gyenge Hadis viszont mivel ismeri a saját világát könnyen kiigazódik benne toliként!  Nekem ez a véleményem lehet hogy egyeseknek nem fog tetszeni de ez van a világ se lehet tökéletes!
|
amúgy sunyiságban az elfek viszik a pálmát 

02-06-2006, 01:02
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Egy ban sokat visz le...
|
nem tudom, hogy én hogy csinálom, hogy a rengeteg szavazat ellenére továbbra is 0:))
és az elfek tényleg sunyik, de róluk mindenki tudja, ezért annyira nem sunyi a sunyiságuk.. :P
|

02-06-2006, 03:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
nem tudom, hogy én hogy csinálom, hogy a rengeteg szavazat ellenére továbbra is 0  )
és az elfek tényleg sunyik, de róluk mindenki tudja, ezért annyira nem sunyi a sunyiságuk.. :P
|
Nyilvánosan sunyi -ez jó 
ordítva sunnyognak be a célországba még a tolik is 

02-06-2006, 10:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nos, nem szándékozom ezekkel az inkább filozófikus felvetésekkel megváltoztatni a játék menetét, minden jó, ahogy van, csak ha már fórum, akkor beszélhessek róla  Magyarán, nem fogom az asztalt verni, hogy már pedig ez legyen így és punktum!
Ami igazán zavar engem kicsit, az az, hogy az ember a spec.varázsával nagyon tolis irányba van eltolva. A Tükör miatt vari kevés kell, de ha nem tolizik, akkor könnyedén kitekizik. Na most ha bármilyen fantasy vagy szerepjáték világot nézek, vagy csak belegondolok, azért az emberre nem igazán a tolvaj beállítottság a jellemző. Én el tudnám képzelni, hogy az ember spec.varázsát odaadjuk egy új fajnak, ami vetélytársa lehetne a fél-elfnek és így a tolis poszt nem lenne egyeduralkodó. Mondjuk ez az új faj lehetne a félszerzet, vagy halfling vagy hobbit, kinek hogy tetszik 
|
nos hamár ember és tükörvarázs, szerintem kicsit túl lett tunningolva a tükörvarázslat, mert nem tartom normális dolognak azt hogy a játékban 4-6 körről lazán tudjon szórakozni egy szövetség több tagjával ,megeröltetés nélkül, mivel még az óriás tudós varázslónak sincs esélye beférni hozzá lenyugtatni, és ezáltal kényelmesen anékül hogy tudna tenni valami normálisat a játékos megkeseríthetik az életét...

02-06-2006, 11:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Hát azért az az ember olyan nagyon nem tudja molesztálni azt az 5-6 körre lévő óriást a tolvajaival  Meg nem is értem, miért tenné  Meggazdagodni nem fog belőle, ha háború van, akkor nem sok kárt okoz, őbenne meg kárt nem tesznek, szal szerintem az ilyen nézeteltérések ember és óriás között, ekkora távolság esetén, hamar megbékélésbe esnek át 
|

02-06-2006, 11:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Hát azért az az ember olyan nagyon nem tudja molesztálni azt az 5-6 körre lévő óriást a tolvajaival  Meg nem is értem, miért tenné  Meggazdagodni nem fog belőle, ha háború van, akkor nem sok kárt okoz, őbenne meg kárt nem tesznek, szal szerintem az ilyen nézeteltérések ember és óriás között, ekkora távolság esetén, hamar megbékélésbe esnek át 
|
Elmesélek egy történetet egy szövetséget piszkált egy hulla 3x próbálkozott, miután a vezér jelzett a másik szövetségnek hogy jobb lenne felhagyni ezzel,
mert eddig nem akartak az átépítéssel szenvedni( kórházak), de a következő után szankciók lesznek...
Elszabadult a dolog a másik szövetség nem túl nagy diplomáciai képességről tett tanulságot.
Mégsem a hullát vették célba, hanem az ember tolvajuktól foglaltak földet, a tolvaj le is került 7-8 körre, és ezek után 3 napon át a tolvaj készültségét arra pazarolta, hogy varázslókat gyilkoljon, ez jelent némi tehetetlenséget, úgy gondolom.
A következtetést le is vonta a szövetség , nem elég figyelmeztetni, megpróbálni jobb belátásra téríteni az ellenfelett, hanem kőkeményen tönkre kell tenni adott esetben az ember orit, hogy ez ne fordulhasson elő..

02-06-2006, 11:27
|
 |
Member
|
|
|
|
LotR, tod, hogy mié vok uwelita, szal nekem ezt a stratégiát nem kell bemutatni  Ráadásul ugye én még hírdetem is ezt magamról  Én is elmesélek egy történetet... Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hozzánk ellenségesen viszonyuló ország az ő szövetségével. Meg voltunk mi, tudod kik  Háború. A srác atomra bevédve, viszonylag megközelíthetetlen, benne sok kárt tenni nem lehetett. Csak volt 3 társa... És azokon lett csúnyán elverve a por. Ilyenkor mindig felvetődik egy csomó kérdés: csak arra az egy emberre haragszol, de nem tudod komolyan bántani, viszont van szövije. Most akkor leverhetjük rajtuk a nézeteltérést vagy morális aggályokba ütközik a dolog? Mert ugye elvileg szövijei segítik őt, és háború esetén nem kéne érdekeljen, melyiket hogy hívják. Épp ezért már az elején egyértelművé tesszük a dolgot, és ha ennek ellenére összetűzés lesz, akkor mi megmondtuk...
Még annyit: ez az emlegetett emberke azóta is hírdeti, hogy bezzeg őt nem tudtuk elkapni, csak a szövijét, ami persze őt minősíti.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|