Quote:
Originally Posted by Remedy
Szerintem cseppet sem szabalytalan a Von altal emlitett megoldas, maximum kicsit nagykepu. Ha ilyet ervenytelenitenenek, szerintem az lenne a gaz.
Ami a videon van, na olyat meg nem lattam, de szerintem ott sem a jatekvezetonek kellett volna beavatkozni, hanem a csapattarsaknak kellett volna rugniuk egy ongolt.
|
A bíró azt mondta, hogy a súlyos sportszerűtlenséget büntetniük kell szabálykönyv szerint. Na most a gólvonalról odahasalva labdabefejelés egy dolog, de ez százszor inkább kimerítette a súlyos sportszerűtlenséget.
Végül is a hülye mezlevételért is sárga jár, és melyik áll közelebb a sport szellemiségéhez, a mezlevétel vagy ez?
Az más kérdés, hogy ha már így alakult, akkor lehetett volna kompenzálni is, bár mit várunk az ukránoktól, főleg hogy egy maffiózó a tulaj
Angliában volt olyan kupameccs, sajnos nem emlékszem melyik, ahol valami külső tényező miatt félbeszakadt a játék, és meg kellett ismételni, 0:0-ról kezdve az egész meccset.
De mivel a félbeszakadt meccsen az egyik csapat vezetett 1:0-ra, így az újrajátszást a másik csapat úgy kezdte, hogy rúgott egy öngólt. De erre őket nem kötelezte senki.