| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |  

| 

03-12-2007, 10:06

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 
 Anno mintha egy masik topicban mar lett volna ugyez a téma.Ott még számokkal is alatamaszottak melyik a legjobb hadis faj.

Amug meg a klánütésről nem is irtatok.Szerintem egy ido utan mindenki azzal akar haldni ne megyéniben.
 |  

| 

03-12-2007, 10:25

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Alba  Anno mintha egy masik topicban mar lett volna ugyez a téma.Ott még számokkal is alatamaszottak melyik a legjobb hadis faj.

Amug meg a klánütésről nem is irtatok.Szerintem egy ido utan mindenki azzal akar haldni ne megyéniben.
 |  
mivel egy idő után egyéniben nem is tud haladni,igy csak  aklánütés marad |  

| 

03-27-2007, 20:22

|  
	| 

| Guest |  | 

Activity: 0% Longevity: 0%      |  |  

| 
 Én örülök ha egyáltalán feljutok oda   |  

| 

06-27-2010, 20:27

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 85%      |  |  

| 
 azt szeretném kérdezni hogy mivel most lett a hulla feltuningolva melyik a jobb hadis faj a hulla vagy az ork megtartotta a legjobb hadis címét?mivel mostmár a hullának van a legtöbb férőhelye az A-ban és a támadóereje is nőtt
 és mivel nem kell neki kocsma templom (tanya orknak sem és raktár) csak bank barakk és ház mennyi esélye van hogy könnyebb vele haladni mint orkkal?
 |  

| 

06-27-2010, 20:28

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by szoviet t56  azt szeretném kérdezni hogy mivel most lett a hulla feltuningolva melyik a jobb hadis faj a hulla vagy az ork megtartotta a legjobb hadis címét?mivel mostmár a hullának van a legtöbb férőhelye az A-ban és a támadóereje is nőtt
 és mivel nem kell neki kocsma templom (tanya orknak sem és raktár) csak bank barakk és ház mennyi esélye van hogy könnyebb vele haladni mint orkkal?
 |  Semmi, nagy hátránya a hullának hogy vak nem tud távolba nézni nem látja hány sereg jön és mekkorák és kocsma is kell neki bár nem sok de kell
				__________________Claívsolais (3) (#379234) 

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
   |  

| 

06-27-2010, 20:29

|  
	| 

| Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 90%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by szoviet t56  azt szeretném kérdezni hogy mivel most lett a hulla feltuningolva melyik a jobb hadis faj a hulla vagy az ork megtartotta a legjobb hadis címét?mivel mostmár a hullának van a legtöbb férőhelye az A-ban és a támadóereje is nőtt
 |  Hullát nem láttam még olyat, amelyik felért volna 300k pontra, bár lehet, hogy csak a szememmel van baj!    Orkot azóta láttam feljönni. Bár ki tudja, hogy hol mennyi pénz volt...
				__________________BorzalmakVárosa (#199867) 1/A  Black Dragon (#3270)
 |  

| 

06-27-2010, 20:30

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by vityu  Hullát nem láttam még olyat, amelyik felért volna 300k pontra, bár lehet, hogy csak a szememmel van baj!    Orkot azóta láttam feljönni. Bár ki tudja, hogy hol mennyi pénz volt... |  valószínű azért mert most akkor még nem volt annyi esélye mint most |  

| 

06-27-2010, 20:31

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Dragon,Szamár :))  Semmi, nagy hátránya a hullának hogy vak nem tud távolba nézni nem látja hány sereg jön és mekkorák és kocsma is kell neki bár nem sok de kell |  ha van mellette egy elf aki csinálja a gömböket? |  

| 

06-27-2010, 20:32

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by szoviet t56  ha van mellette egy elf aki csinálja a gömböket? |  akkor meg már el is vesztette a támadóerejét    és nem a gömb itt a legnagyobb probléma hanem a távolbalátás, A-ban egyébként sem támadunk gömb alapján  
				__________________Claívsolais (3) (#379234) 

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
   |  

| 

06-27-2010, 20:33

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 de az ork 65% - és fölötte lévő barakkal ő sem tud gömbölniha mnidkét faj mellett van varis aki adja a gömböket és akkor mennyi az esélye?
 |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
	| Thread Tools | Search this Thread |  
	|  |  |  
	| Display Modes |  

| 
		 Linear Mode |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|