| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Ötletek, javaslatok Ha új ötleted, javaslatod, kérésed van, akkor azt ide írd meg. |  

| 

07-21-2009, 10:50

|  
	| 

| Junior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 82%      |  |  

| 
				 Text-based MUD 
 Szia Ati, 
Erdeklodnek, hogy van-e mod jatszani a mudot valahogy szoveges modban. Gondolok itt arra, hogy nevehez melton telnet alol vagy mittomen. Szivesen jatszanek egesz nap, de mivel tele van keppel meg grafikaval a jatek, nem tudom elinditani a munkahelyemen, azonnal levagjak, hogy jatszom.  
Van valami alternativ kezelofelulet, amin nem "latszik jateknak" a jatek?   
dooky

|  

| 

07-21-2009, 11:23

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by dooky  Szia Ati, 
Erdeklodnek, hogy van-e mod jatszani a mudot valahogy szoveges modban. Gondolok itt arra, hogy nevehez melton telnet alol vagy mittomen. Szivesen jatszanek egesz nap, de mivel tele van keppel meg grafikaval a jatek, nem tudom elinditani a munkahelyemen, azonnal levagjak, hogy jatszom.  
Van valami alternativ kezelofelulet, amin nem "latszik jateknak" a jatek?   
dooky |  Nincs. Réges-rég szöveges játékként indult, dehát azóta egy ilyen lehetőség eléggé minimális játékosnak engedne egyáltalán technikailag hozzáférést. Manapság már nehéz elmagyarázni, hogy "telnet"...

|  

| 

07-21-2009, 11:30

|  
	| 

| Junior Member |  | 

| 
 Ertem, gondolom a telnet nem fer meg a http iranyitas mellett. Esetleg valami csokkentett mod?   Tudod, Irorszagbol vagyok es a kollegak nem ertik a szoveget, de a kepbol azonnal latjak, hogy nem melo   
Valami alternativ tool amivel ki tudom irtani a kepeket a game-bol? Barmi otlet, javaslat?

|  

| 

07-21-2009, 11:38

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by dooky  Ertem, gondolom a telnet nem fer meg a http iranyitas mellett. Esetleg valami csokkentett mod?   Tudod, Irorszagbol vagyok es a kollegak nem ertik a szoveget, de a kepbol azonnal latjak, hogy nem melo   
Valami alternativ tool amivel ki tudom irtani a kepeket a game-bol? Barmi otlet, javaslat? |  Nem is annyira a megférés a kérdés, hanem az, hogy annyira minimális lenne az igény ilyesmire, hogy nem éri meg külön kifejleszteni egy szöveges felületet is mellé. Mert ugye onnantól ha bármi változik -- márpedig változik --, akkor 2 felületet kell szinkronban tartani amiből az egyiket Te használod, a másikat a többiek.

|  

| 

07-21-2009, 11:40

|  
	| 

| Junior Member |  | 

| 
 Nem tudom, sosem ertettem a programozashoz. Network oldalrol nekem egykutya   Es nincs is semmi otleted, hogy lehetne kigyomlalni a kepeket a feluletedbol? Elvregre te irtad, ha te nem tudod megoldani, akkor senki 

|  

| 

07-21-2009, 11:42

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by dooky  Nem tudom, sosem ertettem a programozashoz. Network oldalrol nekem egykutya   Es nincs is semmi otleted, hogy lehetne kigyomlalni a kepeket a feluletedbol? Elvregre te irtad, ha te nem tudod megoldani, akkor senki  |  Ha nincsenek képek, akkor honnan tudod, hogy hol jársz? Nem egyszerű kitalálni egy labirintusból, ha nem látod merre lehet menni.  

|  

| 

07-21-2009, 11:44

|  
	| 

| Junior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Ha nincsenek képek, akkor honnan tudod, hogy hol jársz? Nem egyszerű kitalálni egy labirintusból, ha nem látod merre lehet menni.   |  Lehet, hogy nem egyszeru, de meg mindig inkabb rajzolok magamnak ahogy regebben is csinaltuk, mintsem ne jatszak a munkahelyen   Raadasul gyakni lehet vakon is, ha meg mennem kell valahova beszaladok 2 percre a normalis feluletre amikor senki sem lat...

|  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
	| Thread Tools | Search this Thread |  
	|  |  |  
	| Display Modes |  

| 
		 Linear Mode |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|