Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 02-14-2009, 08:17
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
Szerintem teljesen érthető az,ha a cigányokkal szembeni előítéletek,érzelmek vagy tettek egy ilyen történés után megerősödtek.

Az üzenetet bár eddig még nem kaptam meg,szerintem jópofa,ahogy az aktualitáshoz igazították egyesek a szakállas poént.

Beni .. azért fura egy véleményed van neked.. egyik nap Divízió88-at hallgatsz,nem kicsit durva számait ráadásul..másnap bizonygatod mindenkinek,hogy Te mekkora nemzeti érzelemraktárokkal rendelkezel..harmadnap jössz a dühöngőbe felháborodni,hogy micsoda dolog az,hogy szegény cigányokból már viccet űznek. Mi lesz következőleg? lopcsány FAN klub?

Ejj,ejj .. Tomcat rulezz ..

Divizió régen volt, talán igaz sem volt.Nekem megvan a véleményem, és tudom, hogy van jópár kisebbségi, aki csak a bőrszíne miatt cigány, de amúgy rendesen dolgozik, nem lop/csal/hazudik . Nekem azzal csak kisebb bajom van, hogy ezeket a rendes embereket is lejáratják, ezt még megérteném.De minek irogat ilyet msn-en?ha tényleg utálja a cigányokat ne ezt küldözgesse, hanem menjen tünteni, esetleg verekedni stb.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-14-2009, 11:54
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Redback View Post
Divizió régen volt, talán igaz sem volt.Nekem megvan a véleményem, és tudom, hogy van jópár kisebbségi, aki csak a bőrszíne miatt cigány, de amúgy rendesen dolgozik, nem lop/csal/hazudik . Nekem azzal csak kisebb bajom van, hogy ezeket a rendes embereket is lejáratják, ezt még megérteném.De minek irogat ilyet msn-en?ha tényleg utálja a cigányokat ne ezt küldözgesse, hanem menjen tünteni, esetleg verekedni stb.
Igazán komoly gondolkodású emberke vagy te, azért nem ártott volna, ha némi észt is nevelnek beléd..
Old 02-14-2009, 11:58
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Zsáni View Post
Igazán komoly gondolkodású emberke vagy te, azért nem ártott volna, ha némi észt is nevelnek beléd..
Van még időm "felnőni"
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Redback For This Useful Post:
Old 02-14-2009, 12:25
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Redback View Post
Van még időm "felnőni"
Tudod én 10 évesen is tudtam, hogy rossz dolog verekedni, és nem kevésbé rossz arra buzdítani..
Nem hinném, hogy sokat segítene rajtad, ha felnőnél..
Old 02-14-2009, 12:29
vityu vityu is offline
Senior Member

Longevity: 90%

Quote:
Tudod én 10 évesen is tudtam, hogy rossz dolog verekedni, és nem kevésbé rossz arra buzdítani..
Ha nem nagy kérés, akkor a személyeskedést privátban, mert NEM ÉRDEKEL, hogy te mit gondolsz másokról, és hogy mivel tudod a másikat bántani!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
Old 02-14-2009, 15:23
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Ha nem nagy kérés, akkor a személyeskedést privátban, mert NEM ÉRDEKEL, hogy te mit gondolsz másokról, és hogy mivel tudod a másikat bántani!
Tudtommal a dühöngőben vagyunk, akkor engedd meg nekem "kérlek", hogy mások jellemén dühöngjek. Kösz!!!!!!!
Nem kérek kommentet
The Following 2 Users Say Thank You to Zsáni For This Useful Post:
Old 02-14-2009, 16:15
vityu vityu is offline
Senior Member

Quote:
Tudtommal a dühöngőben vagyunk, akkor engedd meg nekem "kérlek", hogy mások jellemén dühöngjek. Kösz!!!!!!!
Nem kérek kommentet
Ne haragudj, de ez nem dühöngés, hanem SÉRTEGETÉS, tudod, mit jelent ez a szó? És tudod, hogy nem illik? Kinek is van még baj rajta kívül a jellemével? Bocsi, de erre nem tudok mást írni...
Reply With Quote
Old 02-14-2009, 16:31
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Quote:
Ne haragudj, de ez nem dühöngés, hanem SÉRTEGETÉS, tudod, mit jelent ez a szó? És tudod, hogy nem illik? Kinek is van még baj rajta kívül a jellemével? Bocsi, de erre nem tudok mást írni...
A sértegetés az lett volna, ha lebunkózom, vagy lehülyézem, ne keverjük a dolgokat. Az, hogy felhívtam a figyelmét néhány problémára, más kérdés, és hogy én éppen dühöngtem-e, azt azért majd én eldöntöm. attól, mert nem írom tele a hsz-em mad figurákkal, még dühönghetek.
Ha meg nem tudsz mást írni, ne írj, Te is csak személyeskedsz, aminek te a legnagyobb ellensége vagy ugyebár...
várom a priviket innentől (hagyjuk a topicot)
Old 02-14-2009, 17:10
vityu vityu is offline
Senior Member

Quote:
A sértegetés az lett volna, ha lebunkózom, vagy lehülyézem, ne keverjük a dolgokat. Az, hogy felhívtam a figyelmét néhány problémára, más kérdés, és hogy én éppen dühöngtem-e, azt azért majd én eldöntöm. attól, mert nem írom tele a hsz-em mad figurákkal, még dühönghetek.
Ha meg nem tudsz mást írni, ne írj, Te is csak személyeskedsz, aminek te a legnagyobb ellensége vagy ugyebár...
várom a priviket innentől (hagyjuk a topicot)
személyeskedek? Rendben van, akkor mostantól magamba szállok, és megpróbálok mindenkinek tökéletes lenni, és nem védek meg valakit, aki szerintem megérdemli. Nem baj, a lényeg, hogy itt mindenki tökéletes ember lett, és bárkit leszólhat, bárkit sértegethet, csak mert olyan kedve van.
Quote:
Originally Posted by Zsáni
nem ártott volna, ha némi észt is nevelnek beléd..
Quote:
Originally Posted by Zsáni
Olvasd el újra. Ha szerinted ezek nem sértések, akkor mi? Mert szerintem az egyik legnagyobb sértések közé tartoznak.
1. megsérted valakinek a szüleit, akiket szeret, akikre mindig számíthat, akik mindig mellette állnak.
2. semmibe nézed a másikat, elmondod neki, hogy mekkora egy szar alak, és az is marad élete végéig.
Ez nem sértő szerinted? Ha nem, akkor valamelyikünk értékrendjével igen komoly gondok vannak.

Ja, és én nem személyeskedem, mert nem vágok a fejedhez semmit, csak általánosságokban beszélek.
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
Old 02-14-2009, 18:39
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Quote:
személyeskedek? Rendben van, akkor mostantól magamba szállok, és megpróbálok mindenkinek tökéletes lenni, és nem védek meg valakit, aki szerintem megérdemli. Nem baj, a lényeg, hogy itt mindenki tökéletes ember lett, és bárkit leszólhat, bárkit sértegethet, csak mert olyan kedve van.

Olvasd el újra. Ha szerinted ezek nem sértések, akkor mi? Mert szerintem az egyik legnagyobb sértések közé tartoznak.
1. megsérted valakinek a szüleit, akiket szeret, akikre mindig számíthat, akik mindig mellette állnak.
2. semmibe nézed a másikat, elmondod neki, hogy mekkora egy szar alak, és az is marad élete végéig.
Ez nem sértő szerinted? Ha nem, akkor valamelyikünk értékrendjével igen komoly gondok vannak.

Ja, és én nem személyeskedem, mert nem vágok a fejedhez semmit, csak általánosságokban beszélek.
Azt hiszem kicsit gondok vannak a fejedben
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules