| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| 

12-17-2007, 10:35

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 92%      |  |  

| 
 támogatom anarcba jól jönne (meg máshol is)  |  

| 

12-25-2007, 23:49

|  
	| 

| Junior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 90%      |  |  

| 
 Támogatom.Szerintem legyen 3-hónap.Mert ha valaki télleg elutazik vagy valami akkor meg... |  

| 

12-25-2007, 23:58

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by DarkElf  Támogatom.Szerintem legyen 3-hónap.Mert ha valaki télleg elutazik vagy valami akkor meg... |  köszönjük szépen mind3 hozzászólásod 1000 éves topicochoz    de azé köszi  
				__________________Claívsolais (3) (#379234) 

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
   |  

| 

01-17-2008, 16:23

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 
 akkor én is ujra elmondom hogy jó lenne támogatom    csak hogy ne haljon be a téma :?D |  

| 

01-31-2008, 12:54

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 Nem tudom, hogy belefér-e ebbe a topicba, hátha... 
 Szerintem jó lenne egy olyan beállítási lehetőség, amely opcionálisan kikapcsolná a szabadságon lévő országok megjelenítését. Tehát semmit nem befolyásolna a játék menetén, ezen opció használatával vagy nélküle egyaránt ugyan addig látnánk el, csak egyszerűen a szűrés aktív állapotában a szabadságon lévő országok nem jelennének meg. De a VIP-esek ez esetben is láthatnák a szabadságos orikat úgy, mint az 1/A-ban az SZK-s országokat.

Last edited by tulip; 01-31-2008 at 13:17..
 |  

| 

02-28-2008, 21:08

|  
	| 

| Banned |  | 

Activity: 0% Longevity: 95%      |  |  

| 
 Ezer éves topik? És?
 Szerintem ezzel a kérdéssel kell valamit kezdeni!

Hisz mostani felállás szerint nem fer a TOP30%-ék

Nézzünk egy példát:

Csoport első 35%-a mind szabadságon van!
 És én mit tegyek? Nem fogok tudni feljutni! Nem tudok fejlődni semerre!

Vannak csoportok, ahol nagyon-nagyon sok ország van szabadságon, néhol alig van 2 körön belől müködő ország!

javaslat 1: 3 hétnél régebben szabin lévő országok kerüljenek ki a pontlistából

javaslat 2: top30 % ne az összes, hanem csak AZ ép müködő (nem szabin lévő) országokból számolódik ki
 |  

| 

02-28-2008, 23:12

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 
 Ennyire ne dramatizáljuk túl a dolgot, próbáljunk a valóság közelében maradni azért...    
	Quote: 

| 
					Originally Posted by emre33  Csoport első 35%-a mind szabadságon van!És én mit tegyek? Nem fogok tudni feljutni! Nem tudok fejlődni semerre!
 |  Eltűnt a menüből a felfedezés menüpont? Egyedi eset lehet, másnak megvan.

Quote: 

| 
					Originally Posted by emre33  Vannak csoportok, ahol nagyon-nagyon sok ország van szabadságon, néhol alig van 2 körön belől müködő ország! |  Van valami olyan szabály, amiről nem tudok, és azt mondja, hogy 2 körnél messzebbre tilos akciózni? |  

| 

02-29-2008, 22:25

|  
	| 

| Banned |  | 

Activity: 0% Longevity: 95%      |  |  

| 
 Bizonyos hektár felett iszonyú sokba kerül felfedezni, 1300 hektár környékén csupán felfedezzésel bejutni a top30-ba..Probáld ki, szinte lehetetlen!!
 2 körnél messzebb is lehet akciózni, de nem ha nincs körülötted senki, csak alattad van "rendes" támadható ország, akkorlefelé pl: 5-8 körre mennyivel gyengébb lesz a támadó akciód sikerre.

Összegezve. Ha egy csoprtba a szabin lévő országok mennyisége egy xx% meghaladja, akkor a normál user-ek dolga nagyon megnehezül.
 |  

| 

03-02-2008, 10:48

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by emre33  Bizonyos hektár felett iszonyú sokba kerül felfedezni, 1300 hektár környékén csupán felfedezzésel bejutni a top30-ba..Probáld ki, szinte lehetetlen!! |  10ezer hektárlán is fedezgetnek fel az emberek, miért lenne lehetetlen 1300 hektárnál?    
Tudod mikor lesz lehetetlen? Ha a 4. helyezett maximum korlátja (eddig fedezhetsz csak fel) hirtelen töredékére esik vissza, mert az eddigi szabis top kikerül, és az eddigi 2500 hektárig való felfedezhetőség hirtelen visszaesik 400 hektárra.

Quote: 

| 
					Originally Posted by emre33  Összegezve. Ha egy csoprtba a szabin lévő országok mennyisége egy xx% meghaladja, akkor a normál user-ek dolga nagyon megnehezül. |  Ha pedig ezek eltűnnek, akkor mégjobban megnehezül, hiszen ekkor a top30% határa adott esetben jócskán feljebb tolódik, és sokkal többet kell teljesítened, mint azelőtt. |  

| 

03-02-2008, 11:12

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 94%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by emre33  Bizonyos hektár felett iszonyú sokba kerül felfedezni, 1300 hektár környékén csupán felfedezzésel bejutni a top30-ba..Probáld ki, szinte lehetetlen!!
 2 körnél messzebb is lehet akciózni, de nem ha nincs körülötted senki, csak alattad van "rendes" támadható ország, akkorlefelé pl: 5-8 körre mennyivel gyengébb lesz a támadó akciód sikerre.

Összegezve. Ha egy csoprtba a szabin lévő országok mennyisége egy xx% meghaladja, akkor a normál user-ek dolga nagyon megnehezül.
 |  Mi olyan nehéz 1300 heki környékén a fedezésben? Tán ott is van már a fedezési % amihez igazodni kell?    
5-8kör neked távolság???   
Én volt hogy 26-30 körre mentem ki a sok szabis miatt, azt már távolságnak nevezném.

Összegezve, addíg örülj amíg egy 150 fős csopiból 100-an szabin vannak minthogy egy 50 fős csopiban mindenki aktív. 
(Számold ki egyrészt a top határát, másrészt ottva naz is amit Ati említett) |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
	| Thread Tools | Search this Thread |  
	|  |  |  
	| Display Modes |  

| 
		 Linear Mode |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|