| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |  

| 

01-23-2008, 17:15

|  
	| 

| Junior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 89%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Xeper  Ha a varisotok nem tudta gömbölni, akkor tuti nem félelf volt   
És kizártnak tartom hogy kifejezetten rád specializálódott volna. |    A varisunkat valaki épp lenyeste 7-8 k-ra.Tehát akár félelf is lehetett. A tekercsírás meg indulótőkének kellett. Most már megvan lassan.Annak meg nem volt értelme,hogy az épületeim üresen álljanak.Gabonát termelni nem volt kedvem,ugye megértitek? 535 heki: 18% ház,18% barakk,tanya 13% (400bála hiánnyal),könyvtár 6%(bontásra vár),raktár 4%, őrtorony 14%, kocsma 19%, templom 9%.Szándékosan nem írtam számokban. Erősödik a szövi, de nem hiányzik egy profi erőltetett nevelése.Kezdhetném előlről  |  

| 

01-23-2008, 17:33

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 93%      |  |  

| 
 Igen szerintem sem érdemes tekiíró felest tartani. 
Lehet jobb lenne valami más faj, amivel nem tolist játszanál, mert úgylátszik a feles nem megy Neked. Ne aggódj aszerintem a feles nem olyan könnyű és láttam már tapasztalt hadisokat akik nem tudták a felesükkel mit kezdjenek. 
A feleshez érzék is kell, ha ráérzel megy, ha nem akkor veszett fejsze nyele...
  |  

| 

01-23-2008, 17:35

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by vinnyo  A varisunkat valaki épp lenyeste 7-8 k-ra.Tehát akár félelf is lehetett. A tekercsírás meg indulótőkének kellett. Most már megvan lassan.Annak meg nem volt értelme,hogy az épületeim üresen álljanak.Gabonát termelni nem volt kedvem,ugye megértitek? 535 heki: 18% ház,18% barakk,tanya 13% (400bála hiánnyal),könyvtár 6%(bontásra vár),raktár 4%, őrtorony 14%, kocsma 19%, templom 9%.Szándékosan nem írtam számokban. Erősödik a szövi, de nem hiányzik egy profi erőltetett nevelése.Kezdhetném előlről  |  Lehet elszámoltam de ez mintha 101% lenne... |  

| 

01-23-2008, 17:37

|  
	| 

| Junior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Pali papa  Igen szerintem sem érdemes tekiíró felest tartani. 
Lehet jobb lenne valami más faj, amivel nem tolist játszanál, mert úgylátszik a feles nem megy Neked. Ne aggódj aszerintem a feles nem olyan könnyű és láttam már tapasztalt hadisokat akik nem tudták a felesükkel mit kezdjenek. 
A feleshez érzék is kell, ha ráérzel megy, ha nem akkor veszett fejsze nyele...
  |    Egy erős szöviben azért elég félelfetes ellenfél lehet.Természetesen,most nem rólam van szó.Még... |  

| 

01-23-2008, 17:41

|  
	| 

| Junior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Pali papa  Lehet elszámoltam de ez mintha 101% lenne... |     Hümm,ez tényleg 101%.Érdekes.Újraellenőriztem a tanácsadók oldalam,és úgy láccik hihetetlen szerencsés vagyok.101%-on játszom  |  

| 

01-23-2008, 17:43

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by vinnyo  Egy erős szöviben azért elég félelfetes ellenfél lehet.Természetesen,most nem rólam van szó.Még... |  Csak azt nem vágom 535 hekin nem találsz senkit akitől lopni lehetne tekit? |  

| 

01-23-2008, 17:49

|  
	| 

| Junior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Pali papa  Csak azt nem vágom 535 hekin nem találsz senkit akitől lopni lehetne tekit? |     A top 50-ben? Elég keveset.Néha egyenesen meg sem éri,és inkább raktárazom. Vagy túl erősek,és én még inkább nem szeretnék azokkal ujjat húzni.Tényleg meg kell erősödnöm.És most már okulva az előbbiekből,türelmem is lesz.Remélem  |  

| 

01-23-2008, 20:05

|  
	| 

| Junior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 90%      |  |  

| 
 |  

| 

01-23-2008, 20:31

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 94%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by baron   |  Miböl gondolod hogy büntetlenül lophatsz ha kivársz a végéig? 
				__________________" Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, hiszek az isteni örök igazságban, hiszek Magyarország feltámadásában!" Lesz még bukarest MAGYAR falu
 Meduza Electronics
 |  

| 

01-23-2008, 20:32

|  
	| 

| Junior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by baron   |     Egen. Ilyen is van. Egy országban egyszer. Viszont ha kiszúrják a nyitott kapud(márpedig elé nagy esélyed van rá ,főleg ha valakinek épp akkor jut eszébe egy hasonló akció) hát akko oda kéne kötni a szövitagokat a gép elé. |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
	| Thread Tools | Search this Thread |  
	|  |  |  
	| Display Modes |  

| 
		 Linear Mode |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|