Quote:
Originally Posted by Matador
Háát Napi .. ha bizonyíték nélkül,csupán kétségek miatt lennének tiltások és átrakások .. eléggé abszurd helyzet állna elő gyorsban. Hisz a gyanú árnyéka mindenkin ott van .. legalább bizonyítsuk már,ha esetleges szabálytalanság történik.
|
csak azért eléggé hogyismondjam értelmét veszti az egész hodito, ha ezt engedjük
Amugy nem értem az embereket minek jo a multi??? abba mi az élvezett?? az hogy 3 saját oszágom van egy csopiba és az történik amit én akarok??
Sajnos amit napi emlit tulságosan is már nem kétség, de ha ezt lehet akkor én is ezt fogom csinálni, más is ezt fogja csinálni és akkor innentől az értelme a kihivásnak az értelme elveszik
Engem pl kevesebbé átdotak az anarchba, pedig semmi közöm nem volt hozzá, söt mikor megkérdeztem mi a turo van attól aki jelentett elismerte hogy csak megprobálta és sajnos szenvedő alanya voltam. Mert szarba került
Nem kerültem vissza. Régen volt, már nem izgat, de akkor pl én ugy érzem vanak kivételezettek.
Ezt minden bántás nélkül irom több napi lehigadás után
tetejében még zöldben is elismerte, ja ezt pl nem volt leirva. De innentől kezdve számomra egyértelmü