| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |  

| 

09-05-2007, 01:26

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Steve  felevenítettem a topicot nemmondom...   
Szóval kérdésem marad: 50k körüli értéken vajon kaphatok használható laptopot? ha igen, hol? |  
annyiért necces h mit kapsz...  (

de inkább spórólj még 1-2 honapig és 100k-ért már vehetsz 1 tök ujjat a Media Mark-ba 99999-ért volt akcioban, a haverom olyat vett és teljesen jjó, csak 1 msoffice-t kellett szereznie mer az nem volt rajta...
				__________________LotR
 |  

| 

09-05-2007, 07:12

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by laci  Csoki, próbáld ki ezt a linket   |  Láttam, nyugi  
				__________________Sorry, this account has been suspended
 |  

| 

09-05-2007, 08:54

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 97%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Csokibácsi  Végig kell nézned mindent, nincs mese :P |  Az lett belőle, hogy szervízzel beszéltem, megcsináltam mindent, amit mondtak telefonon és ők a cddvdmindentcsinálROMra gyanakszanak, holnap viszem be hozzájuk nagyvizitre   
Azért köszönöm a segítséget  
				__________________My eyelids sink into the blackened canvas where the dreams are painted         
The Silent Enigma (#186138) 
DugóTündér (#580934)  
Goth*Angel (#156003)  
MalloryKnox (#62)
 |  

| 

09-05-2007, 09:25

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by LotR  annyiért necces h mit kapsz...  (

de inkább spórólj még 1-2 honapig és 100k-ért már vehetsz 1 tök ujjat a Media Mark-ba 99999-ért volt akcioban, a haverom olyat vett és teljesen jjó, csak 1 msoffice-t kellett szereznie mer az nem volt rajta... |  Openoffice, és megvan ingyen. Bár én anno laptophoz OEM kaptam ilyen mindenféle MS cuccost, köztük office-t is, valami párezerért, töredékéért a rendes árnak. |  

| 

09-05-2007, 09:33

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by LotR  annyiért necces h mit kapsz...  (

de inkább spórólj még 1-2 honapig és 100k-ért már vehetsz 1 tök ujjat a Media Mark-ba 99999-ért volt akcioban, a haverom olyat vett és teljesen jjó, csak 1 msoffice-t kellett szereznie mer az nem volt rajta... |  Mondom nincs szükségem új laptopra    nemfogok 100kt kiadni egy böngészésre használt cuccra, akár van rá keret, akár nem. Mind1, majd próbálkozom akkor máshol  
				__________________Steve`sfield (#324643)
 |  

| 

09-05-2007, 13:13

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Openoffice, és megvan ingyen. Bár én anno laptophoz OEM kaptam ilyen mindenféle MS cuccost, köztük office-t is, valami párezerért, töredékéért a rendes árnak. |  openoffice- sajna elég kaki  
és sokszor nem kompatibilis a msoffice-val  
Legalábbis egyik cimborám tegnap pont ezen panaszkodott, h a cége ezen spóról és nem tud rendesen dolgozni..

Én mikor vettem a laptopot akkor azt láttam h az oprendszer 30-40k-val dobja meg a gép árát..

Steve: amugy én is néztem, használtakat, csak én nem kockáztattam mivel szeretném min. 3 évig használni. A googlgeba rákerestem a noti, lapi szóra és kidobott pár boltot megnézegettem az oldalakat és ott keresgettem magamnak használtat 
				__________________LotR

Last edited by LotR; 09-05-2007 at 13:15..
 |  

| 

09-05-2007, 13:17

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by LotR  openoffice- sajna elég kaki  
és sokszor nem kompatibilis a msoffice-val  
Legalábbis egyik cimborám tegnap pont ezen panaszkodott, h a cége ezen spóról és nem tud rendesen dolgozni.. |  Én semmi ilyet nem tapasztaltam, sőt sokkal többet tud, hiszen tud például azonnal pdf-be exportálni, amit úgy tudom, hogy az MS Office csak méregdrága segédprogramok vásárlása után enged. (Most lusta vagyok megnézni, hogy valóban így van-e, de épp ma láttam egy progit, ami úgy reklámozta magát, hogy beépül az Office-ba, és máris tudsz pdf-be menteni, úgyhogy gondolom, hogy alapból erre nem képes.) |  

| 

09-05-2007, 13:19

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by LotR  Én mikor vettem a laptopot akkor azt láttam h az oprendszer 30-40k-val dobja meg a gép árát.. |  Attól függ, hogy milyen oprendszer.    Linuxot tehetsz rá ingyen is, teljesen jogtisztán. (Igaz ha dobozos verziót veszel belőle, akkor az is pénzbe kerül. Mindenféle közhiedelemmel ellentétben ilyenkor nem ingyen gyártják a dvd-ket, nem ingyen nyomtatnak sokszázoldalas könyveket, nem ingyen gyártanak dobozt, és nem ingyen csomagolják be.) |  

| 

09-06-2007, 00:21

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Én semmi ilyet nem tapasztaltam, sőt sokkal többet tud, hiszen tud például azonnal pdf-be exportálni, amit úgy tudom, hogy az MS Office csak méregdrága segédprogramok vásárlása után enged. (Most lusta vagyok megnézni, hogy valóban így van-e, de épp ma láttam egy progit, ami úgy reklámozta magát, hogy beépül az Office-ba, és máris tudsz pdf-be menteni, úgyhogy gondolom, hogy alapból erre nem képes.) |  pl az excele-vel lehet trendvonalat, diagrammokat készíteni ..stb..?  
				__________________LotR
 |  

| 

09-06-2007, 08:44

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by LotR  pl az excele-vel lehet trendvonalat, diagrammokat készíteni ..stb..?   |  Fogalmam sincs, mert ilyenre soha nem volt szükségem. Azt gondolom, hogy ha valaki olyan munkékat csinál, amihez erre van szüksége, akkor ne sajnálja a pénzt rá, ha az ingyenes programok ezt tényleg nem tudják. Ez nem egy általános funkció. |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
	| Thread Tools | Search this Thread |  
	|  |  |  
	| Display Modes |  

| 
		 Linear Mode |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|