Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-03-2007, 23:49
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Reaktor View Post
A részklános topikra gondolt, de bár sokmindenre megoldást hozna komoly veszélyei is lennének.Emellett én azt is támogatom alapos megfontolás elemzés után.
Elkezdtem olvasni, hihetetlen
Ez tetszik a legjobban:

"Részklánnak szerintem van létjogosultsága, hogy ne kelljen a nagyklánból kilépni, újat alapítani, és úgy ütögetni célpont híján. De ahogy most pl Pannonfölde szerepel a pontlistán, éppúgy szerepelnie kell a részklánnak is. Cserébe nem kell földet leadjon a császárnak. És nem kell hadüzi, meg semmi, alakukljon úgy a részklán, mint egy igazi, felbomlása is legyen hasonló. Ütni meg nem az általa kiválasztott orikat fogja, hanem a pontlistán szereplő rész- illetve teljes klánokat."

Tehát ezt az ingyen kilépős dolgot támogatja 2K kör nélkül
Kitaláljátok, hogy ki írta? 10hónap hosszú idő, változnak a dolgok
Old 09-04-2007, 00:02
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Ez tetszik a legjobban:

"Részklánnak szerintem van létjogosultsága, hogy ne kelljen a nagyklánból kilépni, újat alapítani, és úgy ütögetni célpont híján. De ahogy most pl Pannonfölde szerepel a pontlistán, éppúgy szerepelnie kell a részklánnak is. Cserébe nem kell földet leadjon a császárnak. És nem kell hadüzi, meg semmi, alakukljon úgy a részklán, mint egy igazi, felbomlása is legyen hasonló. Ütni meg nem az általa kiválasztott orikat fogja, hanem a pontlistán szereplő rész- illetve teljes klánokat."

Najo, de azt a topicot monro inditotta, nem en, es Synkel monrot nem utalja
Old 09-04-2007, 08:49
Steve Steve is offline
Member

Sziasztok!

Szerintem jó ötlet, hogy a százalékok csökkenjenek, talán még az 1k körönként 1%kal csökkenés se lenne hülyeség.

Akik a kisorik bántásától tartanak és a "3 nagyklánt" /ez hülyeség de mind1/ fordítaná az miért akar első lenni? Ha én első szeretnék lenni akkor nem ajándékot kérnék hanem tönkre akarnék verni mindenkit

Ha van egy sokfős kis klánod és NORMÁLISAN, a csoporthoz és a környékhez igazítva építed ki, akkor nem tzudnak a nagyok támadni. Mellesleg még mindig fenáll az a tény hogy egy klántámadás kiszűrhető és ki is kéne szűrni ha jó vagy, viszont az agresszív játék nem kéne hogy eleve maluszokat kapjon, mert egy ember rá van kényszerítve az egyre békésebb élethez, és ez nagyon nincs jól.
Steve`sfield (#324643)
Reply With Quote
Old 09-04-2007, 09:15
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Najo, de azt a topicot monro inditotta, nem en, es Synkel monrot nem utalja
Szerintem én indítottam.
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote
Old 09-04-2007, 11:20
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Ez tetszik a legjobban:

Tudok sokkal jobb idézetet is. nem is olyan régi (hogy ne csak Remynek szóljak be ) :
Quote:
Reaktornak igaza van, nem is kicsit.
A legutóbbi ráállásunk az egyik elfünknek 6% földjébe került fedezési határ fölött. Ráadásul a támadás is elmaradt, de ez meg a mi problémánk.
Ha ingyenes ki-belépkedést nem is, valami könnyítést én is támogatnék, mert nem is olyan sokára bekövetkezik az a helyzet, hogy se egyéniben se klánban nem tudunk mozdulni, mert a belépések több földet visznek el mint ami az ütéssel szerezhető.
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote
Old 09-04-2007, 11:57
Senior Member

Igazából mindegyik javaslattal az a legnagyobb gond, hogy nem tudni mit hoz.
Szükség lenne egy tesztkörnyezetre.

Last edited by Valezius; 09-04-2007 at 12:27..
Reply With Quote
Old 09-04-2007, 13:59
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Mea Culpa
Valóban én írtam ezeket. Remy utálata nem játszik közre abban, hogy most ellene vagyok. Sokkal inkább az, hogy az 1/A topja kissé átalakult. Az első 30-ból 24 ország a 3 nagy klán tagja. Én a 30-dik vagyok, és miattam a klánom kifejezetten jó célpontja nálunk sokkal gazdagabbaknak, és erősebbeknek. Hasonló a helyzet Satiékkal, az egy szem 7k heki feletti orijuk miatt szívni fog az összes ha ez megvalósul.

Leadtuk a földet amit kellett, és leadjuk a jövőben is. Ha majd egyszer nem éri meg, lefordulunk, és hozunk játszani új orikat. Addig pedig megtesszük amit lehet.

Nem keresek vissza, de volt az elején pár hozzászólás kis oriktól, akiknek nem tetszett a változtatás, azzal lettek elhajtva, hogy ha egyszer nem is érinti őket, minek pofáznak bele. ( nem szó, hanem értelem szerint ) A témafelvető szintén a nagy orik problémájáról ír, nem általánosan A-ról, egyszerűen azért, mert magyarázhatjátok így utólag, hogy ez a kicsiknek is jó, azért 2k kört kivárni 1% földért, elég macerás lent.

És a Fegya féle topicból idevágott idézethez egy szót. Azt még most is támogatnám azt hiszem. Ott arról volt szó, hogy az ütéshez hadüzi kell, ráadásul a támadó klán 20% malussal küldi a seregét.
És itt van a kutya elásva. Ez nem érdeke a nagyklánoknak, mert ez sokkal inkább őket teszi elérhetővé, őket kényszeríti arra, hogy a nyugis termelést feladva életképes orikat építsenek, ne csak szövegeljenek a kicsiknek, hogy nem sírni kell, hanem játszani. Lehetne játszani fent is, nem csak arra várni, hátha eléggé megnő valaki (ha esetleg mégsem, akkor majd módosítunk szabályt, hogy korábban is lehessen ütni), és ki lehet tenni ellene 1-2-3 orkot a klánból.

Nem személyeskedésnek szánom, bár annak fogjátok tartani, de Reaktor minket "megrótt" amiért szétmentünk az Ovi elől, és jobban jöttünk ki a csatából mint ők, ugyanakkor ők se keresték nagyon a lehetőséget, hogy az Ovival elbánjanak, pedig nekik lett volna, és az ovitól földet is tudnának hozni. Az nem kell, csak a kicsiké, akik háttér híján nem tudják felvenni a harcot.
Reply With Quote
Old 09-04-2007, 14:09
Alba Alba is offline
Member

Azert csak hogy én is hozzászoljak.
Értem hogy a top ne mtud földhöz jutni. A változtatással se fog tudni igazan a különbségek maitt.
De van amit azert nem értek.
Ha én azert játszom mert szeretem és élvezem a hoditot miert jó au hogy több 1000köröket dekkolok a topban méla unalomban termelgetek és nézelődök. Persze nincsen ott játék se izgalom. Le kell szépen fordulni. Ha pedig nem akarok 1 milla értékű orit forditani mert ugyanmár milyne jó vele villogni akkor ne panaszkodjak hogy unalmas a játék...
Reply With Quote
Old 09-04-2007, 14:13
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Alba View Post
Azert csak hogy én is hozzászoljak.
Értem hogy a top ne mtud földhöz jutni. A változtatással se fog tudni igazan a különbségek maitt.
De van amit azert nem értek.
Ha én azert játszom mert szeretem és élvezem a hoditot miert jó au hogy több 1000köröket dekkolok a topban méla unalomban termelgetek és nézelődök. Persze nincsen ott játék se izgalom. Le kell szépen fordulni. Ha pedig nem akarok 1 milla értékű orit forditani mert ugyanmár milyne jó vele villogni akkor ne panaszkodjak hogy unalmas a játék...
Na igen, jó meglátás.
Old 09-04-2007, 16:19
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Mea Culpa
Valóban én írtam ezeket. Remy utálata nem játszik közre abban, hogy most ellene vagyok. Sokkal inkább az, hogy az 1/A topja kissé átalakult. Az első 30-ból 24 ország a 3 nagy klán tagja. Én a 30-dik vagyok, és miattam a klánom kifejezetten jó célpontja nálunk sokkal gazdagabbaknak, és erősebbeknek. Hasonló a helyzet Satiékkal, az egy szem 7k heki feletti orijuk miatt szívni fog az összes ha ez megvalósul.

Szóval te azért ellenzed most mert jó célpont lennél?
Egy javaslat meg hogy jó e vagy rosz atol függ hogy milyen épp a top összetétele?

Ugye ez csak vicc?????

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules