|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-08-2007, 20:02
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Közérdekű közlemény
Ezen a héten szombaton elutazok, és nem leszek gép közelben egy hétig (a rákövetkező héten is csak szorványosan), így a tiltott területre való becsatangolást és az ezzel járó bonyodalmakat nyaralás utánra halasztjuk (hogy ne kelljen félbeszakítani az izgi részeket).
ui: nem ártana, ha addig kitalálnátok, hogy hogyan akarjátok 3 nap alatt megtalálni, amit kell, mert ez a csatatér elég nagy, és 3 nap alatt nem tudjátok feltúrni az egészet, mégcsak a felét sem...
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Last edited by Chris; 08-09-2007 at 07:47..
|

08-09-2007, 08:04
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Mielőtt elindulunk a tiltott terület felé, mindenkinek adok 5-5 üvegcsét (ha elfogadják).
-Pénzhiány miatt nem tudtam gyógyitalokat készíteni, de helyettük csináltam szenteltvizet. Remélem, ezek hatásosak lesznek a holtak ellen - mondom, mikor kiosztom.
Az utazás alatt én is izgatott vagyok, amikor lehet tisztogatom, élezem a fegyvereim, gyakorlatozok.
Last edited by Chris; 08-09-2007 at 08:45..
|

08-09-2007, 23:38
|
Member
|
|
|
|
Mikor "utasítát" kapunk, hogy az erődbe kell mennünk, kissé elkomorodok és amíg csak látom hátrafelé figyelek az elzárt terület felé. Az erődnél türelmesen várakozok és imádkozás után hamar lefekszem aludni. Úgysem segít ha toporgok és a falat bámulom
|

08-10-2007, 05:51
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Mivel Farkas azt sem tudja mit keresünk, meg hogyan is néz ki, így meg sem fordul kemény fejében, hogy esetleg neki is keresni kellene majd. (Nem feltétlen arra gondoltam, hogy neki kell kitalálnia a tutit, remélhetőleg akiknek szólt a fentebbi megjegyzésem magukra ismernek...)
Alapvetően csak a harcra készül.
Last edited by Chris; 08-10-2007 at 06:40..
|

08-10-2007, 21:18
|
Member
|
|
|
|
Quintar-tól elfogadom a szenteltvizet:
-Csak vágjam hozzájuk üvegestől, vagy öntsem rájuk? Esetleg, ha hat akkor öntsem magamra és rohanjak közéjük? - kérdem félig komolyan.
Elalvás előtt még próbálom megbecsülni nagyjából mekkora is lenne a "bejárandó" terület és mekkora az amit kurta lábaimon be tudok robogni egy nap alatt, tisztes ráhagyással harc esetére. Nem ez az első csatatér, amit látsz. Elég nagy, ha tüzetesen akarnád átnézni a terepet, hetekig el lehetne bóklászni rajta. Csak úgy felületesen vizsgálódva is el tartana pár napig a nézelődés. A területen belül van egy erőd rom.
Last edited by Chris; 08-10-2007 at 21:37..
|

08-10-2007, 22:02
|
Member
|
|
|
|
Quintartól én is elfogadom a szentelt vizet. Este még a határtól bepillantok a mélybe ameddig csak ellátok. Kíváncsi vagyok rá, hogy itt is mindent teljesen jól látok-e vagy itt már majd gondok adódhatnak. Jól látsz. Felmérem a tájat, sívár terep, vagy valami fa, bokor nő-e ezen a szörnyű helyen. Nem nő semmi a csatatéren, a földből fegyverek, páncélok darabok, és csontok állnak ki. Nem feltételül elásva lehet az, amit keresünk, de elég valószínű. Ha lóval megyünk, mert ha jól tudom nem tiltották és képesek is haladni azon a talajon, akkor egész nagy területet be tudunk járni, viszont valami kiinduló pont kellene, amit nem tudok meghatározni. Elég egyenetlen a talaj, és sok vacak áll ki a földből. Lehet lóval haladni ott, csak valószínűleg nem vágtázva. Mindenesetre felkészülök az előttünk álló 3 hosszú napra.
Last edited by Chris; 08-11-2007 at 09:06..
|

08-26-2007, 19:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Közérdekű közlemény
Visszatértem. Folytatódhat a móka. Remélem kitaláltátok a tutit két hét alatt, és megvan a nagy "haditerv" hogy mit és hogyan.
Ha a következő részen túl vagyunk, két lehetőség van:
1. a folytatást a Z-vel közös mese előzményeként, csapatépítés gyanánt mesélem le
2. a mostani csapatnak tervezek további bonyodalmakat.
Z: a folytatással kapcsolatban feltétlenül beszélnünk kell!
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

08-27-2007, 11:46
|
Member
|
|
|
|
Várom Quintar válaszát a kérdésemre.
Ha nem nagyon áll elő a Nagyúr tervvel, akkor javaslom, hogy válljunk több "csapatra" és egymáshoz képest látótávolságban fésüljük át a "terepet":
-Kétféle formációt tudok elképzelni: Közülünk ketten értenek a mágiához. Vagyis javaslom, hogy a Nagyúr és Quintar ne legyenek egy csapatban és ők legyenek szélen. A "mágiátlan" páros középen, hogy ha kell bármelyik oldalról kaphasson segítséget, és adhasson is. A másik verzió szerint két, háromfős csapat, amelyek közt oda-vissza cikázik 1-2 ember, híreket, információkat "szállítva, és a köztes területet átnézve. Mindegyik esetben, minden csoport lassan, a többiekhez igazított haladási sebességgel "vonul", alaposan körbenézve. Ha bármelyik csapat megáll, akkor mindhárom megáll. A Nagyúr jó lenne ha leírná pontosan hogy néz ki az amit keres. Én pedig mindenkit kérek, hogy ha törpe holtat-csontvázat, fegyvert talál akkor feltétlen szóljon és megyek oda.
|

08-27-2007, 19:22
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Grennek: - A szenteltvíz használati módját nem találtam ki. Én dobálni fogom vele a holtakat. Az, hogy mennyire hatásos, nem tudom. Lehet csak tiszták lesznek tőle - válaszolom vigyorogva.
Gren javaslatára válaszolva: - Én a kétszer három fős megoldást választanám. Minél többen vagyunk egy csapatban, annál jobb. Felmerült bennem az is, hogy mi legyen a terv abban az esetben, ha valamijen okból kifolyólag a csapat szétszakadna?
Mindenkinek:
- Van egy varázslatom, mellyel meg tudok keresni egy tárgyat, ha az 70-75 mérföldön belül van varázsláskor. Ezen varázslatból viszont nem tudok csak egyet elmondani egy nap. A maradék hatalmamból maximum még egy-két gyengébb varázslatot tudok elmondani. Tehát vagy bántom a holtakat, vagy gyógyítom a sérültjeinket. Én úgy gondoltam, az utóbbi lehetőséget választva lehetek a legjobban a csapat segítségére.
Pszivel mindenkinek elküldöm a keresett gyürű képét.
Egy arany karikagyűrű, három rubinnal, a középső kő kétszer akkora mint a másik kettő.
Hosszas tépelődés után úgy döntöttem, az "Útmutatás" varázslatot alkalmazom, az este fojamán, még lefekvés előtt, lehetőleg naplementekor.
A feltett kérdés: - Árnyékból Visszatérő, Hollók Asszonya, a Farkasok egy papja, Thersos Quintar fordur hozzád kérdésével, s könyörög figyelemedért. Kérdésem talán jelentéktelennek tűnik, merészségemért, zaklatásomért, kérlek bocsáss meg hűséges szolgádnak. Jóltudom, minden kérdésnek válaszát ismered, sremélem, csepektetsz belém, tudásod tengeréből egy cseppet, mej válasz lészen kérdésemre. Arra kérlek, mondhát meg szerény szolgádnak, az áltakunk , az általad kiválasztottak által keresett gyürű, a az előttünk elterülő holtak mezejének egy épületében rejtezik?
A válasz üzenetben ment.
Last edited by Chris; 08-28-2007 at 10:36..
|

08-28-2007, 10:29
|
Member
|
|
|
|
Quintar-nak:
- Szörintem minden erűddel köresd amiért jüttünk, így nem köll szítválni, a harcut mög bízd a Bajnukra. Annyi itten a kacat meg a hult, szömmel suhasem találunk mög egy apró vackot.
Grennek:
- júl van, ha látuk ilyet, bizton jelzem neked.
Last edited by Chris; 08-28-2007 at 10:37..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|