Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 07-25-2007, 20:17
demian demian is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Nekem spec nem tetszene hogy kódokat írogassak távolbalátás elött, és idegesítene is de nagyon .

Találtam neten egy idevágó beszélgetést remélem nem gond ha a linket beszúrom. A lényeg itt is, hogy kódgenerálóval szeretné megoldani hogy botok írogassanak az oldalra. A lényeg, hogy neki sem tanácsolják a kódgenerátort, nem is egy emberke írta hogy aki akarja visszafejti, tehát egy informatikus ellen ez nem megoldás és naná hogy a programot informatikus írja.

http://weblabor.hu/forumok/temak/4740
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 07-25-2007, 20:30
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by demian View Post
Nekem spec nem tetszene hogy kódokat írogassak távolbalátás elött, és idegesítene is de nagyon .

Találtam neten egy idevágó beszélgetést remélem nem gond ha a linket beszúrom. A lényeg itt is, hogy kódgenerálóval szeretné megoldani hogy botok írogassanak az oldalra. A lényeg, hogy neki sem tanácsolják a kódgenerátort, nem is egy emberke írta hogy aki akarja visszafejti, tehát egy informatikus ellen ez nem megoldás és naná hogy a programot informatikus írja.

http://weblabor.hu/forumok/temak/4740
Rengeteg helyen és oldalon kiválóan bevált, és 99,999%-osan kiszűri a botokat. Ne menjünk messzire, ennek a fórumnak is van ilyen lehetősége, csak nincs bekapcsolva, hiszen nem szabad regisztráció van itt, mint más fórumokon.
Old 07-25-2007, 20:30
Dus Dus is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by demian View Post
ezt azóta továbbfejtették, és az lett, hogy távlátás előtt kellett volna beírni a kódot,de nemértem ,hogy miért pont csak távlátás előtt
Reply With Quote
Old 07-25-2007, 20:32
Burning Burning is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
ezt azóta továbbfejtették, és az lett, hogy távlátás előtt kellett volna beírni a kódot,de nemértem ,hogy miért pont csak távlátás előtt
mert a legtöbben erre (is) használják a scriptet, aztán a további, e-mail küldés majd telefonálás stb-nak hála neki nem kell tenni semmit, mégse lehet beütni anélkül, hogy észrevegye
Reply With Quote
Old 07-25-2007, 20:32
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Mielőtt elszaladna mindenki fantáziája abba az irányba, hogy véletlenszerűen ugrálna be ez az azonosítás... Tudom, hogy ha körváltás előtt, az utolsó másodpercben akarsz távolt nézni, és bejön egy ilyen számbeírogató mező, akkor mindenki kirohanna a világból, úgyhogy nem ponr ilyenre gondoltam. Amikor ráérsz, beírhatod, és utána fél óráig mondjuk tuti nem kérdezi. Úgyhogy ha kv előtt 2 mp-vel akarsz távolozni, akkor kv előtt 5 perccel beírod, és tuti nem fog közbeszólni.

(Ez persze csak hangos gondolkodás. )
Old 07-25-2007, 20:36
Dus Dus is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Mielőtt elszaladna mindenki fantáziája abba az irányba, hogy véletlenszerűen ugrálna be ez az azonosítás... Tudom, hogy ha körváltás előtt, az utolsó másodpercben akarsz távolt nézni, és bejön egy ilyen számbeírogató mező, akkor mindenki kirohanna a világból, úgyhogy nem ponr ilyenre gondoltam. Amikor ráérsz, beírhatod, és utána fél óráig mondjuk tuti nem kérdezi. Úgyhogy ha kv előtt 2 mp-vel akarsz távolozni, akkor kv előtt 5 perccel beírod, és tuti nem fog közbeszólni.

igen, én is ezt akartam írni,csak egy kicsit félreérthető volt a fogalmazások...bocsi
Reply With Quote
Old 07-25-2007, 20:43
Betelgeuse
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post

Ez azt akarja jelenteni, hogy ha éjjel 3-kor odabotorkálok a géphez és közvetlenül kv előtt akarom nézni a távolt de elfelejtem ezt a pötyögést akkor nem fog menni? Ez nagyon nem jó Valami figyelmeztessen a főoldalon, hogy nem fogok tudni kód nélkül távolozni
Reply With Quote
Old 07-25-2007, 20:55
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Betelgeuse View Post
Ez azt akarja jelenteni, hogy ha éjjel 3-kor odabotorkálok a géphez és közvetlenül kv előtt akarom nézni a távolt de elfelejtem ezt a pötyögést akkor nem fog menni? Ez nagyon nem jó Valami figyelmeztessen a főoldalon, hogy nem fogok tudni kód nélkül távolozni
Valahova ki lenne írva, hiszen valamire rá kell kattintanod, amikor akarod. No meg ha kihagytad, akkor a távolnál még mindig előjön. Szóval olyan nincs, hogy "nem fog menni", max be kell írni egy számot.

(Továbbra is csak hangos gondolkodás.)
Old 07-25-2007, 21:06
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Longevity: 99%

Én nem használok semmilyen scriptet, nem örülök annak hogy mások használnak, de ez a kódos dolog nekem sehogy sem tetszik, Ati akármit is gondolkodik hangosan, mindig attol félek hogy majd egy kritikus pillanatban fogja kérni az ország a kódot tőlem.

Nem lehetne valami mást kitalálni?

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 07-25-2007, 21:08
Burning Burning is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Én nem használok semmilyen scriptet, nem örülök annak hogy mások használnak, de ez a kódos dolog nekem sehogy sem tetszik, Ati akármit is gondolkodik hangosan, mindig attol félek hogy majd egy kritikus pillanatban fogja kérni az ország a kódot tőlem.

Nem lehetne valami mást kitalálni?
nem tuso, wand ötletén miért lép át mindenki
ha valaki azt nem tudja, hogy az alma a gyümölcs vagy a szék, az ne lépjen be az orijába
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules