|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

07-27-2006, 15:50
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Szövitámadás
Nem vagyok éppen új játékos, de a minap dilemmába keveredtem. Loptam egy 2 körre lévő orit, mire az úgy vélte elégtételt vesz, és sereggel jött nekem. Ez még nem lett volna szokatlan  Volt viszont neki a szövijei között egy aki 10 körrel fentebb tanyázott, és hozta magával azt is. Ilyenkor hogyan számolandó a támadás? 2 körös, vagy 10-es, mert a toolsnak nem mindegy  Ugye a támadó ori adja a sereg paramétereit, és az nekem 2 körre volt, de mégiscsak egy lényegesen nagyobb országtól hozott helpet ellenem...
Remélem értehtően fogalmaztam a problémám lényegét, ha viszont nem, csak olyanok válszoljanak, akik mégis kilogikázták 
|

07-27-2006, 15:59
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nem vagyok éppen új játékos, de a minap dilemmába keveredtem. Loptam egy 2 körre lévő orit, mire az úgy vélte elégtételt vesz, és sereggel jött nekem. Ez még nem lett volna szokatlan  Volt viszont neki a szövijei között egy aki 10 körrel fentebb tanyázott, és hozta magával azt is. Ilyenkor hogyan számolandó a támadás? 2 körös, vagy 10-es, mert a toolsnak nem mindegy  Ugye a támadó ori adja a sereg paramétereit, és az nekem 2 körre volt, de mégiscsak egy lényegesen nagyobb országtól hozott helpet ellenem...
Remélem értehtően fogalmaztam a problémám lényegét, ha viszont nem, csak olyanok válszoljanak, akik mégis kilogikázták 
|
Nekem nem sikerült a kérdés lényegét kilogikáznom. De azt nem értem, hogy miért lényeges, hogy hány körről jön a támadó ország szövetségese.
Ennek semmi jelenhtősége. Ha 100 körre van, az ugyanolyan, mintha 2 körre lenne, max tovább tart, míg odaér.
|

07-27-2006, 17:09
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
ha szövisegítséget kér a 10 körre lévő szövijétől akkor 10 körös a támadás  Tapasztalatból tudom 
de egy távolbalátásból ez kiderül 
|

07-27-2006, 17:21
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Milán™
ha szövisegítséget kér a 10 körre lévő szövijétől akkor 10 körös a támadás  Tapasztalatból tudom 
de egy távolbalátásból ez kiderül 
|
Valóban, de ennek a csata kimenetelére semmi kihatása nincs.
Szóval nem értem, hogy a tools mit kezd ezzel.
|

07-27-2006, 18:39
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Valóban, de ennek a csata kimenetelére semmi kihatása nincs.
Szóval nem értem, hogy a tools mit kezd ezzel.
|
Ha csak az útközbeni elhullásra van kihatással a távolság, akkor azt hiszem, választ kaptam a kérdésemre 
|

07-27-2006, 19:05
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ha csak az útközbeni elhullásra van kihatással a távolság, akkor azt hiszem, választ kaptam a kérdésemre 
|
Csak arra.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|