Quote:
Originally Posted by Tsobi
Ne haragudj, tényleg nem akarok kötözködni, de megint a berögződött feles kaka beszél belőled, amit a másik topicban is boncolgattam.
|
Nem veszem kötekedésnek Tsobi, de szerintem te meg elég régen játszottál felessel.
De akkor tessék, mutass egy éplistát 200 hekire aminek szerinted van értelme, és nem fogják folyamatosan elhordani a tekercseit. Azzal gondolom te is tisztában vagy, hogy ezen a környéken van a legtöbb félelf.
Üres/kezdő orikhoz nem kell eliteket tartani, elég ha tart 15%toronyíjat és este seregcserézik egyet. Normál ori beütéséhez számold az eliteket(vagy lovakat).
Az én felesem már gondolom ismered:
Hektár:200 Félelf-tudós
Szabad terület:0%
Ház: 18% 36db
Barakk:13% 26db 1456íjász
Kovácsműhely:0%
Tanya:3% 6db
Könyvtár:0%
Raktár:8% 16db
Bányák:0%
Őrtorony:13% 26db
Kocsma:25% 50db 2800tolvaj
Templom:20% 40db 5600varázsló
Foglalkoztatottság: 98% Népesség: 2520
Védőérték: 59500(MF-ként) 42500(Szövitagként)
Gabonahiány/kör: -2110 Túltöltéssel 8 körös.
Ha ezt bárhogyan lenyomod a te feleseddel akkor elismerem, hogy jobban értesz a fajhoz.

Viszont amíg az enyém az életképesebb, ne javasoljuk már a kezdőknek, hogy hadis-félelfekkel meg emberekkel játszanak, ha egy mód van rá.
U.i.:Szerintem az a baj, hogy nem szoktál felessel játszani, így nem tapasztalsz meg alapvető dolgokat. Mint például, hogy a jó feles legjobb prédája a bénább feles. Mivel bank nincs benne, de sok pénz igen. Na meg tekercs is.