|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

09-12-2011, 14:38
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Folyószámla
Sajnálatos módon az OTP banknál van folyószámlám, mint az emberek nagy többségének. Eddig, ameddig hallgató voltam, különösebben nem érdekelt, mert a junior csomaguk nem olyan rossz, és sokat jelent az, hogy hol van automata a közelben.
De most váltani szeretnék. Érdekelne, hogy nektek melyik banknál van a folyószámlátok, és mit nyújtanak, hátha sikerül leszűkítenem a kismillió bank közül, hogy melyik lehet esetleg jó választás nekem.
Előre is köszi.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

09-12-2011, 15:04
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Sajnálatos módon az OTP banknál van folyószámlám, mint az emberek nagy többségének. Eddig, ameddig hallgató voltam, különösebben nem érdekelt, mert a junior csomaguk nem olyan rossz, és sokat jelent az, hogy hol van automata a közelben.
De most váltani szeretnék. Érdekelne, hogy nektek melyik banknál van a folyószámlátok, és mit nyújtanak, hátha sikerül leszűkítenem a kismillió bank közül, hogy melyik lehet esetleg jó választás nekem.
Előre is köszi.
|
én K&H-nál vagyok elég jó a csomagom (zéró), ha havi 150k utalás érkezik a számládra akkor nincs számlavezetési díj, havonta 3 kézpénzfelvétel ingyenes, e-bankon keresztül ingyen utalok. nekem kb ez ami kell.
|
The Following User Says Thank You to Merengő For This Useful Post:
|
|

09-12-2011, 19:46
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
én K&H-nál vagyok elég jó a csomagom (zéró), ha havi 150k utalás érkezik a számládra akkor nincs számlavezetési díj, havonta 3 kézpénzfelvétel ingyenes, e-bankon keresztül ingyen utalok. nekem kb ez ami kell.
|
kicsit pontosítanék, mint K&H alkalmazott.
havonta max. 3 átutalásból kell a 150.000 ft-nak jönnie, hogy díjmentes legyen a számla, ha külön életbiztosítást is akarsz kötni, akkor azért fizetni kell. Az alap életbiztosítás napi 13 ft-ra jön ki.
Az elsőként megrendelt elektronikus típusú bankkártya mindenkori éves díját a bank elengedni, havonta a K&H-ás automatából az első négy készpénzfelvétel ingyenes, mobilinfó ingyenes, csak a kapott sms-ek után kell 10 ft-ot fizetni, e-bank ingyenes és minden belföldi ft átutalás is díjmentes, legyen az bármilyen bank, ahová utalsz. Ha lesz csoportos beszedési megbízásod, az is díjmentes. Természetesen a bankkártyával való fizetés is díjmentes.
Ha nem jön 150k a számlára max. 3 átutalásból, akkor 649 ft a számlavezetés ktg-e, de a többi kedvezmény akkor is él.
Last edited by Hex; 09-12-2011 at 19:49..
|

09-12-2011, 19:49
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
kicsit pontosítanék, mint K&H alkalmazott.
havonta max. 3 átutalásból kell a 150.000 ft-nak jönnie, hogy díjmentes legyen a számla, ha külön életbiztosítást is akarsz kötni, akkor azért fizetni kell. Az alap életbiztosítás napi 13 ft-ra jön ki.
Az elsőként megrendelt elektronikus típusú bankkártya mindenkori éves díját a bank elengedni, havonta a K&H-ás automatából az első négy készpénzfelvétel ingyenes, mobilinfó ingyenes, csak a kapott sms-ek után kell 10 ft-ot fizetni, e-bank ingyenes és minden belföldi ft átutalás is díjmentes, legyen az bármilyen bank, ahová utalsz. Ha lesz csoportos beszedési megbízásod, az is díjmentes.
|
nem is tudtam, hogy 3 utalásból is lehet a 150k  és 3 felvétre emlékeztem. de mind1 végül is. havonta egyszer veszek le pénzt többit általában utalom ahova kell. a fizum meg úgysem 3 részletben jön.
szerintem ez nagyon korrekt mindenkinek csak ajánlani tudom
Last edited by Merengő; 09-12-2011 at 19:52..
|

09-14-2011, 18:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 74%
|
|
Én FHB Banknál vagyok.Eddig nekem bejött.Aktív Bankszámla a neve.
Díjmentes belföldi forint átutalások és csoportos beszedési megbízások a közüzemi számlák fizetésére – amennyiben azokat elektronikus szolgáltatásainkon keresztül nyújtja be.
Ingyenes számlavezetés, ha a bankszámlára összesen legalább havi 120 000 Ft külső jóváírás érkezik átutalás formájában – akár több részletben is.
FHB Maestro betéti kártya az első évben éves díj felszámítása nélkül.
Díjmentes belföldi készpénzfelvétel bármely bankkártya típussal, belföldi ATM-eknél.
Ingyenesen jut hozzá FHB TeleBank és FHB NetB@nk elektronikus szolgáltatásainkhoz.
Mindenképpen jobb mint az OTP, én is otthagytam őket 

09-12-2011, 16:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Előre is köszi.
|
Nekem kettő van, egyik egy Takaréknál, az teljesen ingyenes, a másik az AXA-nál, ami szintén teljesen ingyenes 
Takaréknál 0,125% az utalás díja, a kp felvétel ingyenes. AXÁ-nál 200 Ft körüli a kp felvétel, de azt nem szoktam használni, csak bankkártyás fizetésre, mert az ingyenes.
Az AXA folyószámláján kiemelkedő a kamat az összes többihez képest: lekötés nélkül 500.000 HUF alatt 3%, 500.000 HUF felett a teljes összegre 5,25% lekötés nélkül, napi kamatszámítással, havi jóváírással, ingyenes utalással.
Szal ki lehet azt a bankszámla használatot ingyenesre is hozni simán.
Azt mondanom sem kell, hogy messze-messze az OTP a leggyengébb ebben, de csak azért, mert megtehetik.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|