|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-27-2010, 22:48
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Helytartó
Hi! Van a helytartóban egy lehetőség, hogy az alap katonáknak mennyi szabad helyet hagyjon a ht a képzéshez.
Pl van 50k helyem a barakkban, a képzés az 3k kattincs. Én beírom a rublikába, hogy a fennmaradó hely 1k legyen a katiknak. Hazajön a piacról 50k elitem és a fennmaradó 1k hely amit beállítottam tele lesz így a képzés alól jövő katik mennek szépen el sorra. Ez jó így vagy én vok a béna? Mert szerintem ha beállítom, hogy kell nekem 1k hely a katiknak akkor az 50k elitből ami hazajöt el kéne adnia 1k-t, hogy az üres legyen. Igy lenne logikus nekem az a ht lehetőség hazsnálata, mert így semmi értelme szerintem, de lehet én vok a hülye.
Segítsetek 
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|

01-27-2010, 22:52
|
 |
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Hát a HT-n lehetne mit optimalizálni
Mondjuk kirakja, a visszajövő katikat a piacra. (Annyi, amennyi visszajött és nem amennyi elfér)
Meg nyers, meg teki, meg minden. 
|

01-27-2010, 22:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ricsi MUD
Hát a HT-n lehetne mit optimalizálni
Mondjuk kirakja, a visszajövő katikat a piacra. (Annyi, amennyi visszajött és nem amennyi elfér)
Meg nyers, meg teki, meg minden. 
|
sőt be is vásárol neked, ha látja, hogy nincs fegyód a képzéshez. Reggelre megfőzi a kávét, kitakarít, és ha látja, hogy a szövid távolozáskor kiszúrta, hogy sereg megy feléd, akkor helpet is hív...
|
The Following 4 Users Say Thank You to Hex For This Useful Post:
|
|

01-27-2010, 23:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
sőt be is vásárol neked, ha látja, hogy nincs fegyód a képzéshez. Reggelre megfőzi a kávét, kitakarít, és ha látja, hogy a szövid távolozáskor kiszúrta, hogy sereg megy feléd, akkor helpet is hív...
|
Nna, vágod te. Bár a kávé nem kell.
És ne azt lássa, hogy a szövi távolozik... Hanem a helytartó távolozzon is nekem és értesítsen mobilon, ha jönnöm kell.
Iron: Kiesik a szemem, olvasni már nem tudok, csak a szám jár, de holnapra ígérem elolvasom, amit írtál és megpróbálom felfogni. Amúgy igazad van, bocsi.
Last edited by -Ricsi-; 01-27-2010 at 23:13..
|

01-27-2010, 23:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Én se használom eme funkciót, mert (ha jól emlékszem) valóban értelmetlen.
Sok tényezővel nem számol, ezáltal kárba vész a sok egység.
|
The Following User Says Thank You to -Ricsi- For This Useful Post:
|
|

01-27-2010, 23:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Gondolkodtam rajta, hogy igen mi van ha csak képzéskor tartja fenn a helyet, de annak nemtom mi értelme.
Van 50k helyed, van benne 40k elited, gyártod a 3k katit és képzed elitté, mielőtt megtelne úgyis kipiacolod, hogy ez folyamatos legyen.
Igazából nem vágom a funkció értelmét, hátha valami okosabb megmagyarázza holnap, jóéjt.
Iron (#486000) 2/B
Last edited by Iron; 01-27-2010 at 23:10..
|

01-27-2010, 23:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Gondolkodtam rajta, hogy igen mi van ha csak képzéskor tartja fenn a helyet, de annak nemtom mi értelme.
Van 50k helyed, van benne 30k elited, gyártod a 3k katit és képzed elitté, mielőtt megtelne úgyis kipiacolod, hogy ez folyamatos legyen.
Igazából nem vágom a funkció értelmét, hátha valami okosabb megmagyarázza holnap, jóéjt.
|
Hát az alapgondolat az lenne, amit írsz.
Hogy a képzésnél csak addig tolja a katikat, amíg el nem éri a limitet.
De általában kezd az ember a legyártott katonákkal valamit, ezáltal feleslegesség válik és csak bezavar a többi dolognál.
Vagy pont azért nincs tovább fejlesztve, mert Ati gondolta, hogy akkor a piacról visszajövő egységek 100%-os visszarakására is lehetne használni.
|

01-28-2010, 01:34
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Van 50k helyed, van benne 40k elited, gyártod a 3k katit és képzed elitté, mielőtt megtelne úgyis kipiacolod, hogy ez folyamatos legyen.
|
Pedig egyszerü 
ha be van állitva a továbbképzés más katonai egységekké(vari,toli kivétel), akkor csak addig indit képzést amig a fenmaradó barakkhely nem lesz a beállitott érték, efellett már nem képzi tovább a katikat.
értelme?
önellátó tamagocsi oriknak jött létre a funkció, akik maguknak képzik az ijjakat is, és fedeznek, vagy éppen a piacra termelik a sima katit, de ugye jobb sima katiként és a fölösleges fegyót eladni,mert nincs akkora árrés mint a fegyó ára  így a folyamatosan fedezgetős oriknak nem kell mindig kiszámolni,hogy pontosan mennyi ijat képezhet,hogy legyen x szabad helye, hanem beállitja ezt. így ha egy megadott rendszerességel lépsz be, akkor nem csorog a kati,ha ezt jól lövöd be 
|
|

01-27-2010, 22:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Igen lehetne, de hol válasz az én kérdésemre ez?
Vagy ne legyen olyan lehetőség a ht-ba, vagy ha van akkor működjön, mert elég idegesítő, hogy képzem a katikat, azt ha hazajön a piacról valami akkor azonnal mennek a levesbe :S
Iron (#486000) 2/B
|

01-27-2010, 23:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Nah köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok....:S:S:S
Sima választ szerettem volna kapni, nem marhaságokat. Kössz még1*, jóéjt :S
Iron (#486000) 2/B
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|