|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Lehessen e 0%ra állítani a szövetségesi segítség arányát?
|
Ne, rossz ötletnek tartom
|

|
10 |
11.63% |
Igen, jó ötletnek tartom.
|

|
76 |
88.37% |

05-09-2007, 15:30
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Szövetségesi segítség
Lenne egy ötletem, ami egészen biztos h már másnak is eszébe jutott régebben, úgyhogy előre is elnézést kérek...
Az lenne a lényeg hogy a szövetségesi segítség beállításánál, ha valaki védekezéshez kíván segítséget hívni, akkor ott be lehessen állítani hogy a lovasokból 0%ot hozzon el, mert ennek nem sok értelme van, hogy elhozza a lovasok 10%át is a szövetségesünktől, holott csak az íjaknak meg az eliteknek lenne értelme, csak annyi h a visszavágásnál gyengítjük a társunk támadó erejét. Ehhez csak annyi változtatás kellene hogy a beállításoknál a százalékok ne 10% és 50% között, hanem 0% és 50% között legyenek.
Gondolom ennek a 10%os alsó határnak is megvan az oka, én még sajnos nem jöttem rá hogy mi az, úgyhogy ezzel kapcsolatban is várom a tapasztaltabb játékostársaim hozzászólásait 
Last edited by Trek; 05-09-2007 at 16:15..
|

05-10-2007, 15:51
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nem támogatom. Ha lovat nem akarsz segítségbe küldeni, azt nagyon egyszerű megoldani, ne legyenek otthon...
|

05-10-2007, 15:53
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nem támogatom. Ha lovat nem akarsz segítségbe küldeni, azt nagyon egyszerű megoldani, ne legyenek otthon...
|
És? 0%-ra allitani sokkal egyszerubb, es kenyelmesebb, es akkor is mukodik, ha epp nincs benn a szovid....
Nem is ertem, milyen megfontolasbol epp 10% ez....

05-10-2007, 16:18
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
És? 0%-ra allitani sokkal egyszerubb, es kenyelmesebb, es akkor is mukodik, ha epp nincs benn a szovid....
Nem is ertem, milyen megfontolasbol epp 10% ez....
|
Szerintem azért, hogy ne tehesse meg senki, hogy nem küld helpet a szövijének. Pl 0-ra veszi a sajátját, a szöviktől meg mindent elhív 36 körre... Vagy hasonló.
|

05-10-2007, 16:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Szerintem azért, hogy ne tehesse meg senki, hogy nem küld helpet a szövijének. Pl 0-ra veszi a sajátját, a szöviktől meg mindent elhív 36 körre... Vagy hasonló.
|
ugyanmár.
nem szabotőrök és elmebetegek játszák a játékot 

05-10-2007, 16:29
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
ugyanmár.
|
Ezt elismerem. Viszont vannak olyanok is, azt meg te ismerd el 
Egyébként engem nem nagyon érdekel, hogy lesz-e 0% segítség. Ellenzem ugyan, de nagyon nem fogok harcolni a véleményemért, ez a táma nem ér annyit 
|

05-14-2007, 14:20
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
ugyanmár.
|
Akkor te még nem voltál rossz szöviben, (hál' Istennek én is baromi régen) akiket elütnek tőleg 7-8 körre (esetleg többre) és fogja, és figyelmetlenségből elhúzza a sereged 50%-át...
Hát csoda, hogy közben bevertek 3-szor földre?
Még szerencse, hogy csak háromszor.
Bár a felvetést én sem támogatom 100%-osan, de mondjuk félig igen.
Legyen 5% - 50%.
Kiegészítem:
Esetlegesen egy olyan szövi, ahol belső veszekedés folyik, kihúzza belőled a sereged, majd szól a haverjának, hgoy verjen agyon...
Tudom, ez JKSZ. És 5/Y jár érte, akár törlés is mostmár, ha ezzel teljesen tönkretesz... De sajnos volt már ilyenre példa. Szerintem nem is egy. :S
Last edited by Pax Hungaricum; 05-14-2007 at 14:24..
|

07-25-2007, 15:14
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
|
Legfeljebb kiteszik, és jól megadják neki.
|

07-25-2007, 15:20
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Szerintem is nagyon jó ötlet... sokkal jobban lehet kalkulálni segítség küldésnél meg hívásnál is. Az íj/ pacis felállásnál meg létszükséglet lenne, nem jó ha a pacik mennek segíteni. Hátránya meg szerintem nincs.
|

05-13-2007, 12:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
|
én ehhez láma vagyok 
mondjuk nézek egy távolt kv előtt 2 mp-el, mert nekem annyi kell hogy hívjak küldjek, vagyis hogy felfogjam melyik ablakra katt gyorsan 
taníts Synk, nyilatkozz meg! 
hogy csinálod 2 mp alatt hogy szólsz a szövisednek, szöviseidnek hogy ugyan már küldjék ki a lovakat mielőtt helpet hívsz? 
jelzem még ha ilyenkor nézek is távolt sem szokott látszani hogy elindultak, szóval olyan megoldás nem érdekel amiben úgy kezdődik hogy: nézed a távolt, jönnek, 2 körre van, 20 perc múlva kv... 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|