Hódító / Queosia forum Mobile
Page 1 of 2
1 2 >
Elvetett javaslatok>Teki kopás
Survivor 12:18 03-31-2007
Sziasztok.
Sorry, ha már felvetették korábban esetleg.
Arra gondoltam, mekkora segítség lenne (kérdés akarunk-e segíteni legalább a VIP-eknek), hogy ha a progi kiírná, mikor lesz a következő tekikopás mint a piacnál a visszatérő áruknál is okosan ki van már az írva, hogy mikorra várható a hazaérkezésük. Sokat lendíthetne a tekiállományon, ha kopás előtt fél órával piacra tehetném őket. Talán nem vagyok ezzel egyedül.
Kérném a többiek véleményét is a témában. :-)
Dragi 12:46 03-31-2007
Originally Posted by Survivor:
Sziasztok.
Sorry, ha már felvetették korábban esetleg.
Arra gondoltam, mekkora segítség lenne (kérdés akarunk-e segíteni legalább a VIP-eknek), hogy ha a progi kiírná, mikor lesz a következő tekikopás mint a piacnál a visszatérő áruknál is okosan ki van már az írva, hogy mikorra várható a hazaérkezésük. Sokat lendíthetne a tekiállományon, ha kopás előtt fél órával piacra tehetném őket. Talán nem vagyok ezzel egyedül.
Kérném a többiek véleményét is a témában. :-)
1. Ha tekiben tartod a tartalékaidat kalkuláld bele hogy kopni fog.
és ne tegyük már teljesen tamagocsivá a hódítót legyen annyi pénzed amiből tudod pótolni a kopást ennyi ...
Survivor 12:53 03-31-2007
Originally Posted by Dragon,Szamár :)):
1. Ha tekiben tartod a tartalékaidat kalkuláld bele hogy kopni fog.
és ne tegyük már teljesen tamagocsivá a hódítót legyen annyi pénzed amiből tudod pótolni a kopást ennyi ...
:-)
Na igen. De mondjuk ha 1000 hekin gnóm vagy és konkrétan 1 millió tekit tartasz a piacon, lehet hogy jó pontosan tudni, mikor telik le a 19 kör nem? Ott azért már nem biztos, hogy jó érzés megvárni míg elkopik.
Nem kikerülni akarom a kopást, csak tájékozódni, hogy mikor is lesz.
Dragi 12:54 03-31-2007
Na igen. De mondjuk ha 1000 hekin gnóm vagy és konkrétan 1 millió tekit tartasz a piacon, lehet hogy jó pontosan tudni, mikor telik le a 19 kör nem? Ott azért már nem biztos, hogy jó érzés megvárni míg elkopik.
mi köze a piacon tartott 1 millió tekinek az oriban lévő teki kopásához ?:-)
Survivor 12:55 03-31-2007
Originally Posted by Dragon,Szamár :)):
mi köze a piacon tartott 1 millió tekinek az oriban lévő teki kopásához ?:-)
Szerintem az, hogy piacon van, nem veszik meg, hazaér, és elkopik :-)
Dragi 12:57 03-31-2007
Szerintem az, hogy piacon van, nem veszik meg, hazaér, és elkopik :-)
ha hazaér tedd ki újra :-) Most ezen mit kell izélni tarts bent készpénzt az oriban amiből tudod tartani azt hogy minden ágból amire szükséged van a max.-ot tartsd a többit meg a piacon tartod ha meg akkor kopik mikor nem a piacon tartozkodik magadra vess miért nem raktad vissza időben :-) ennyi ........
Remedy 12:57 03-31-2007
Kattintas feljutas menure, elosztod 19el, veszed az egeszreszet, hozzaadsz egyet, beszorzod 19el, es akkor lesz a kopas...

Pelda:

Játékidő 1.000 kör 829 kör

819/19= 43.63

19*44=836

7 kor mulva fog kopni a tekim.
Survivor 12:59 03-31-2007
Originally Posted by Remedy:
Kattintas feljutas menure, elosztod 19el, veszed az egeszreszet, hozzaadsz egyet, beszorzod 19el, es akkor lesz a kopas...

Pelda:

819/19= 43.63

19*44=836

Köszi. Valahogy nekem kicsit gyorsabbnak tűnik, ha ugyanezt a program számolja ki.
Remedy 13:17 03-31-2007
Köszi. Valahogy nekem kicsit gyorsabbnak tűnik, ha ugyanezt a program számolja ki.
Ez kb 2 masodperc.

Ne vard mar el, hogy a "program" kinyalja a feneked is....

A kovetkezo az lesz, hogy haboruinditasnal kiirja a tamadoerodet is....

Na persze....
Andrew 13:00 03-31-2007
Originally Posted by Remedy:

Pelda:

819/19= 43.63

19*44=836

itt a pont :-) sajna megelőzött
Page 1 of 2
1 2 >
Up