|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

11-17-2006, 07:30
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Betegség
Arra lennnék kíváncsi, hogyan működik a betegség. A sugó azt írja hogy:
" megbetegedés mértéke a földterülettől függ. Minden egyes hektár egy egységnyi megbetegedést jelent. (200 Ha-os ország 200 egységnyi fertőzést "szed össze".) A betegség ellen védekezni nem lehet. Ha megkaptad a betegséget, akkor annak mértéke körönként automatikusan csökken 1 egységet."
Szóval megbetegszem mennek el az emberek ok.
De ha lopok embert illetve potolom a hiányt, lefokozás, vásárlás stb a betegségben elhaltak száma megint megugrik. Miért?
|

11-17-2006, 08:00
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Szerintem a lakosság egy bizonyos (csökkenő) aránya pusztul el, így ha pótolod a hiányt, több halott lesz. Ennek ellenére jó megoldás az emberlopás és a lefokozás, mert jóval több ember pótlódik vele, mint amennyivel több hal meg. Ez egy zavaros mondat volt, de remélem ki lehet venni a lényeget 
|

11-17-2006, 08:30
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Betegség ellen mindenképp kell embert lopni, a legjobb ha attól a hullától lopsz aki beütött vagy akihez bementél
A lefokozást csak akkor ajánlanám ha sok felesleges sereged van otthon mert ha mondjuk lefokozod az íjászaidat akkor még nagyobb bajba is kerülhetsz!
Inkább a támadó seregedből fokozz le, legfeljeb egy ideig eltart majd a pótlásuk
Csinálj kórházakat is min 5 és eléggé gyorsan leszedik rólad a betegséget.
Semmiképp ne támadj ki amikor beteg a sereged!! Húzd meg magad addig mert a visszatérő sereg újra megfertőzi a lakosságot.
Kb ennyi szerintem! Ha vmit kihagytam volna akkor majd pótolják a többiek  
|

11-17-2006, 08:38
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Mackosajt
Betegség ellen mindenképp kell embert lopni...
|
Hasznos, de nem kötelező 
|

11-17-2006, 08:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Hasznos, de nem kötelező 
|
ha jót akarsz magadnak akkor lopsz 
|

11-17-2006, 10:41
|
Senior Member
|
|
|
|
Sztem 5kórháznál több kell, én annyit szoktam, hogy 10óra alatt lemenjen a betegség. (Persze, ha van mit bontani) Ha nagyon akarsz, akkor támadhatsz is, mondjuk egy hullát (lehetőleg, akinek sk pénze van, vagy akin bosszút kellene állni), arra ez a legjobb alkalom, mert ugye a kórház már kész mire hazaér a sereg és mondjuk nem 10óra alatt múlik el a betegség maradék része, hanem újrakezdődik és 12alatt.
A lefokozást én nem nagyon ajánlom, inkább álljon le pár épület, minthogy eltűnjön a drága katona. Bőven lehet fedezni a veszteséget emberlopással. Attól érdemes lopni, akinek jó sok embere van. (És ha még magas a foglalkoztatása is, vagy emberhiánya van, akkor egy kicsit ki is lehet vele szúrni)
Ja igen ennek a topicnak inkább a kérdéseknél van a helye!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|