|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
View Poll Results: Melyik a legjobb nép tolvajak
|
Ember
|
|
21 |
26.25% |
Fél-elf
|
|
41 |
51.25% |
Az Embernél és a Fél-elfnél is van jobb
|
|
18 |
22.50% |
04-20-2006, 22:24
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Ember vs Fél-elf
Sziasztok
a következő ori, amit majd indítani fogok, az valószinűleg tolis beállítottságú lesz.
nézegettem a "fajok" súgót, hogy melyik nép lenne erre a legalkalmasabb, és az alpján amit ott olvastam, és másoktól hallottam az Ember és a Fél-elf tűnik a legjobb jelölteknek, de nem tudok dönteni, mível tapasztalatom még nincs a tolvajok terén
szeretnék megkérni mindenkit, hogy írja le a véleményét, tapasztalatait, és esetleg a taktikákat
előre is köszi
Solven
|
04-20-2006, 22:33
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nem vagyok egy nagy tolis, de a fél-elfet nem ajánlom, sokan ölik őket ha a közelükben van egy. Attól függ a válsztás, hogy akarsz-e szövibe lépni. Szöviben jó a fél-elf is, de magányosként inkább legyél ember, vagy elf. Mellesleg az 5. szinten bármelyikkel sikerrel járhatsz. Szerintem...
|
04-20-2006, 22:36
|
Member
|
|
|
|
egyértelműen félelf, lényegesebben gyengébb az ember a félelfnél és a varivédelem ezt nem kompenzálja. a +10% lakás meg a +10% védelme pedig magasabb hekin nagyon kijön.
ui: félelf tolisként ha aktív vagy akkor a tartalékból meg nem lesz probléma a varik visszavétele
|
04-20-2006, 23:00
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
egyértelműen félelf, lényegesebben gyengébb az ember a félelfnél és a varivédelem ezt nem kompenzálja. a +10% lakás meg a +10% védelme pedig magasabb hekin nagyon kijön.
ui: félelf tolisként ha aktív vagy akkor a tartalékból meg nem lesz probléma a varik visszavétele
|
Figyelmesen olvasva az első hsz-t, rábukkanhatunk a következőre: "a következő ori, amit majd indítani fogok". A magas heki még odébb van...
|
04-21-2006, 01:24
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
szerintem van még pár faj, amivel lehet tolizni:) és amúgyse szavazok:P
|
04-21-2006, 01:44
|
|
Member
|
|
|
|
Szvsz az ember jobb, a félelfeket nem kell lelopnia, arra ott vannak a szövik, hogy meggyengítsék. Egy szöviháborúban, az ellen varisa kb. 2 perc alatt harcképtelenné teszi a félelf tolist, míg az embert nemigen. A készülit nem lehet visszavásárolni. Mf-ként meg mindenki őket gyepálja, akinek van egy kis esze. A hadisok, ha akarnak, így is, úgy is oda-vissza masíroznak mindkettőn. Lopni többet lehet ugyan a félelffel, de háborúzni nem sokat ér.
Ez az én véleményem.
|
|
Posting Rules
|