|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
01-26-2006, 22:26
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Charmed (Bűbájos Boszorkák)
Minden ami Charmeddel kapcsolatos!
Én Alyssa Milano-t szeretem a legjobban, nemcsoda, hogy az orim neve Alyssa Miláno véletlenül elgépeltem amikor regiztem az orit, mert á betüt írtam a Milano -nál
|
01-26-2006, 23:40
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
Minden ami Charmeddel kapcsolatos!
Én Alyssa Milano-t szeretem a legjobban, nemcsoda, hogy az orim neve Alyssa Miláno véletlenül elgépeltem amikor regiztem az orit, mert á betüt írtam a Milano -nál
|
Az tény hogy jó csajok játszanak a sorozatban De inkább a Csillagkapu.
|
01-27-2006, 00:10
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by godgod2
Az tény hogy jó csajok játszanak a sorozatban De inkább a Csillagkapu.
|
de én nem csak a jó csajok miatt nézem már azóta amikor leadták 2001-ben aszem az első részt, hanem azért is, mert jó története van
|
01-27-2006, 00:25
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
de én nem csak a jó csajok miatt nézem már azóta amikor leadták 2001-ben aszem az első részt, hanem azért is, mert jó története van
|
Nem tudom. Engem valahogy nem fogott meg a sztori. Bár láttam pár részt,mert a haverjaim 1 része mindig nézte.
|
01-27-2006, 07:26
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
|
Én inkább az effektek miatt nézem. Némelyik meglepően jó. A történet felejtős. Van 3 "szingli", akik közül egy mindig külön utat akar magának, ami persze szögesen ellentétes a közösséghez tartozás elvével. Persze a másik kettő egyből neki áll kükeményen aggódni. /esetleg apa, vagy nagymama komplexus/ És akkor megjelenik a NAGY RETTENETES ellen /daemon/, aki azt yoool keresztbe tesz. Innentől következik egy fertály óra görcsölés az ügyön / ami jól mutatja a forgatókönyv iró életképtelenségét/ , majd eztkövetően egy Húsvéti locsoló felolvasásával hipp-hopp megoldódik minden, meg van mentve a világ populációjának lelkiüdve... No comment. De az effektek királyak....
Last edited by Gyötrelem; 01-27-2006 at 07:28..
|
01-27-2006, 08:55
|
Guest
|
|
|
|
effekt
Quote:
Originally Posted by Gyötrelem
Én inkább az effektek miatt nézem. Némelyik meglepően jó. A történet felejtős. Van 3 "szingli", akik közül egy mindig külön utat akar magának, ami persze szögesen ellentétes a közösséghez tartozás elvével. Persze a másik kettő egyből neki áll kükeményen aggódni. /esetleg apa, vagy nagymama komplexus/ És akkor megjelenik a NAGY RETTENETES ellen /daemon/, aki azt yoool keresztbe tesz. Innentől következik egy fertály óra görcsölés az ügyön / ami jól mutatja a forgatókönyv iró életképtelenségét/ , majd eztkövetően egy Húsvéti locsoló felolvasásával hipp-hopp megoldódik minden, meg van mentve a világ populációjának lelkiüdve... No comment. De az effektek királyak....
|
Ja az effektek valóban nem rosszak, Nem tom lehet hogy scifi függő vagyok vagy mi,de a Csillagkapú effektje-i azé jobbak. Szerintem. Meg ott sztori is van .
|
01-27-2006, 20:44
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
God, lehet, hogy most egy világ dől össze benned, de nekem tetszett ez a bugyuta kis sorozat, igaz nem kaptam sírógörcsöt, ha egy-egy részről lemaradtam
Bár tény hogy a Csillagkapu jobb
Last edited by Cassandra; 01-27-2006 at 20:46..
|
01-28-2006, 09:42
|
Guest
|
|
|
|
Úgy látom alakíthatnánk 1 Csillagkapu fan clubb-ot.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|